emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Spectral.F7

60ml Spray | Hårtabsbehandling

DS Laboratories

329 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Spectral.F7 mod udtynding er en nyttig stimulation til håret, for mænd og kvinder, der ønsker at støtte deres bestræbelser på at overvinde hårtab. Sundt, fyldigere og tykkere hår, får dig ikke kun til at se yngre ud, men det er nu også meget nemt at opnå. Spectral.F7 astressin-b aktuelle innovative løsning er den perfekte måde at booste håret på.

 • Ideel, hvis du allerede er i behandling for tyndere hår
 • Producerer kraftfuld foryngelse af din hovedbund
 • Spectral.F7 inkluderer stress-blokerende peptid astressin-B
 • Bruger en unik nanosome indkapsling for at blive absorperet effektivt ind i hovedbunden
 • Enkel at bruge med blot 10 sprays

I udtyndings tidlige stadier, kan Spectral.F7 effektivt fungere som en enkeltstående behandling. Den kan også nemt hjælpe til at optimere fordelene ved andre hårvækstbehandlinger og så tager den ikke meget af din tid at benytte. Spectral.F7 mod udtynding er et videnskabeligt baseret produkt, lavet med astressin-b, 33 typer af forskellige aminosyrer og Proharin-SS4.

Læs mere

*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor varierer


Hvad er Spectral.F7 mod udtynding?

Dette produkt er en helt ny tilgang til at stimulere hårsækkene, som ved brug af peptid astressin-B, blokerer for stresshormoner i hovedbunden. Denne særlige peptid er kendt for at forebygge hårtab. Den aktuelle Spectral.F7 astressin-b løsning er den første af sin art, som kan fremkalde follikler i den anagene vækstfase, hvilket giver en revolutionerende stimulation til håret og som kan hjælpe både mænd og kvinder med at opnå potentielt tykkere hår.

Hvordan virker Spectral.F7 mod udtynding?

Den unikke formel fungerer med succes som et alene stående produkt mod hårtab, samtidigt har mange mennesker fået flotte resultater, ved at bruge Spectral.F7 mod udtynding, som et effektivt boost til håret, ved at kombinere det med andre hårtabsprodukter.

Aminosyrer: Hjælper til at øge hastigheden af hårvæksten, øge hårstråenes diameter samt stimulere keratin produktionen.

Proharin-SS4: sigter efter at aktivere hårfolliklernes stamceller; den tilfører derfor anti-aging egenskaber og samtidig forlænger det hudcellernes levetid.

Kobber peptider: stimulere hårvæksten og keratin produktion og kan samtidig øge diameteren hårstråene. De arbejder også for at modarbejde aldrings og inflammations tegn.

Den vigtigste ingrediens i Spectral.F7 mod udtynding, er astressin-B. Hvilket er en lovende peptid, som meget vel kan være det næste store gennembrud indenfor stimulation til håret, samt bekæmpning af hårtab. Kliniske undersøgelser har afsløret i hvilket omfang stress, kan være en væsentlig faktor i hårtab, derudover også gjort det muligt, at udvikle en løsning til at bekæmpe dette.

Hvorfor skal jeg bruge Spectral.F7 mod udtynding?

Spectral.F7 benytter en revolutionerende nanosome teknologi, der tillader ingredienserne at gå dybere og længere ned i hovedbunden, for give bedre resultater. DS Laboratories er i stand til at levere deres ingredienser dybere ind i hovedbunden, ved hjælp af denne Nanosome teknologi, hvilket lader dem arbejde længere, samt mere effektivt. Resultaterne af Spectral.F7 mod udtynding er langt stærkere og velsagtens mere effektiv end de fleste andre støttende hårvækst formler. Dette skyldes følgende af det innovative Nanosome leveringssystem. Spectral.F7s løsning er virkelig i stand til at drage fordel af den unikke og effektive levering, som findes i produktet, til at give håret og hovedbunden, styrke og næring.

Hvordan benytter jeg Spectral.F7 mod udtynding?

Ryst flasken godt før brug. Hver dosis af Spectral.F7 bør bestå af 10 pust ovenpå hovedet, koncentrerer dig eventuelt om særligt udtyndte områder. Det fungerer særlig godt som et middel til at styrke behandlingen fra produkter såsom Spectral.DNC-N, som du bare skal sprøjte på og massere ind i håret, 2 gange dagligt. Sørg altid for, at du venter 10 minutter i mellem brug af de to produkter. Spectral.F7 kan også bruges alene mod hårtab og for at få de bedste resultater af dette, skal produktet bruges i udtyndingens tidlige stadie og påføres håret både morgen og aften.

Resultaterne

Ved kontinuerlig anvendelse af Spectral.F7, som stimulation til håret, burde du kunne lægge mærke forbedringer indenfor de første uger. Selvom Spectral.F7 mod udtynding sandsynligvis ikke kan helbrede alle former for hårtab på egen hånd 100%, på grund af de mange variable årsager, der forårsager ødelæggelse af hårfolliklerne, men det bør helt sikkert hjælpe din på vej.

Er der nogen bivirkninger?

Spectral.F7 mod udtynding, er meget sikkert at bruge, når de anvendes som anvist, så du skal ikke bekymre dig om eventuelle bivirkninger. Du bør dog altid læse ingredienserne før brug, for at sikre at du ikke er allergisk, overfor noget af indholdet.