emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Spectral.RS

60ml Spray | Hårtabsbehandling

DS Laboratories

329 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Spectral.RS® er en unik og innovativ spray, særlig udviklet til at behandle tilstanden pletskaldethed (alopecia areata). Ved regelmæssig brug kan Spectral.RS skabe synlige forandringer og afhjælpe dit pletvise hårtab.

 • Særligt udviklet mod pletskaldethed (alopecia areata)
 • Stimulerer hårsækkende på et cellulært niveau
 • Ingen bivirkninger
 • Kan anvendes af mænd og kvinder
 • Giver næring til hovedbunden via nanosom-teknologi
 • Virker også på skæg

Spectral.RS anvender den revolutionerende nanosom-teknologi til at fordele de aktive ingredienser direkte ud i de celler, som stimulerer hårvæksten. Spectral.RS er en ideel behandlingsform til personer, der ønsker en effektiv behandling mod pletskaldethed.

Læs mere
Type: Spray
Størrelse: 60 ml

HVORDAN VIRKER SPECTRAL.RS SPRAY TIL BEHANDLING AF PLETSKALDETHED?

Spectral.RS spray mod hårtab er en avanceret og intensiv behandling af pletskaldethed. Behandlingen indeholder en unik kombination af aminexil, adenosine, procyanidin B-2 og C-1, hvilket skaber den aktive effekt, som giver hårsækkende fornyet energi til at modvirke pletvist hårtab. Som supplement til ovenstående ingredienser indeholder produktet også urteekstrakter og en kraftfuld blanding af vitaminer og mineraler, hvilket gør behandlingen til en af de mest kraftfulde på markedet uden risiko for bivirkninger. Spectral.RS er særligt udviklet til at behandle den bestemte type af hårtab alopecia areata (pletskaldethed), som kan være opstået som følge af forskellige årsager, såsom perifollikulær fibrose og interne faktorer som stress, hormon-ubalancer, mangel på vitaminer og mineralsalte, samt anvendelse af visse medikamenter.

Den navnebeskyttede nanosom-teknologi som anvendes i Spectral.RS sørger for at medikamentet trænger ind i hudens dybeste lag, og øger derfor effektiviteten af behandlingen så du opnår de bedste resultater. Ved regelmæssig brug kan Spectral.RS forhindre pletskaldethed, og forbedre håret og hovedbundens generelle tilstand så du får dit hår tilbage igen.

Produktet er udviklet af DS Laboratories, og kan anvendes af både mænd og kvinder til at stimulere deres hårsække og effektivt modvirke alopecia areata.

HVOR LANG TID GÅR DER FØR JEG SER RESULTATER AF BEHANDLINGEN MED SPECTRAL.RS SPRAY?

Mange brugere har oplevet at hårtabet aftager indenfor 2 uger af behandlingen og at ny hårvækst begynder at vise sig indenfor 2 måneders tid. Du vil i starten opleve dem som små dun, der er lyse i farven, men med tiden vil disse vokse til normalt udseende hår. Normal hårvækst vil som regel begynde at vise sig indenfor 8-12 måneders brug. Du bør fortsætte behandlingen med Spectral.RS for at opretholde hårets vækst og nye styrke. Vi vil gøre vores kunder opmærksomme på at den tid det tager før man begynder at se en effekt, vil variere fra person til person.

Hvordan anvendes Spectral.RS?

Du bør følge disse enkle trin:

 • Spray ca. 10-15 gange med Spectral.RS direkte på det område hvor hårtabet forekommer
 • Gnid væsken ind i huden i et jævnt lag
 • Skyl ikke efter
 • Gentag behandlingen 2 gange dagligt
 • Anvend Spectral.RS regelmæssigt, ligegyldigt om håret er blevet vasket eller ej

NATURLIGT OG SIKKERT

Det bedste ved Spectral.RS er at det giver dig samme effekt som minoxidil, men uden risiko for dets bivirkninger. Den avancerede sammensætning i dette produkt indeholder ingen skrappe kemikalier og er behagelig at anvende. Ingredienserne er 100% naturlige, men du bør dog altid læse ingredienserne igennem inden brug, for at sikre dig at du ikke er allergisk overfor noget af indholdet.

Spectral.RS bruger nanosomer til at sikre et hurtigt optag. Hvis du anvender andre behandlingsmetoder sammen med Spectral.RS, vil nanosomerne øge optagelsen af disse også, så du kan øge effekten af hvilken som helst behandling.

INGREDIENSER:

Hovedingredienserner er følgende: urteekstrakter, aminexil SP94, retinol, nanosomer, kobberpeptider, vitaminer og mineraler.