emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Striagen-B Breast Firming

Målrettet Bryst Creme
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Som kvinder ønsker vi alle at blive bedømt ud fra vores sind - men de fysiske aspekter af vores identitet kan uden tvivl have en stærk indflydelse på vores umiddelbare følelse af selvtillid og selvstændiggørelse. Vores bryst er især bemærkelsesværdigt vigtigt for vores overordnede krop silhouette, så med intuitivt kendskab til deres kundebase blev Striagen-B Breast Firming creme skabt.

 • For bekymring for hængende bryster
 • Målrettet mod at gøre fast, glat og løfte
 • Med innovative Bio-Bustyl
 • Forbedret med Aloe Vera
 • Styrket af Sojaprotein
 • Anvendes 2-3 gange dagligt

Et fantastisk udvalg af naturlige og plante derivater findes inden for Striagen-B Breast Firming creme, som alle vælges med den ultimative omhu og opmærksomhed på dine bryster. Sammen arbejder de i harmoni for at adressere tre faktorer, der bidrager til udseendet af en fuld, sund buste. Designet til at blive masseret tre gange om dagen, er det sikkert at blive en behagelig og tilfredsstillende tilføjelse til dit daglige krops forskønnende rutine.

Den Ideelle Kvindelige Form

En silhuet med en kurvet og svulmende omrids er blevet tilbedt i århundreder og når tilbage i historien fra Hollywood-ikonet Marilyn Monroe helt til den græske gudinde Afrodite. Hvis der er en ultimativ kvindelighed, er det helt sikkert timeglasformen. På trods af dette er Moder Natur og tidens gang ikke altid så generøse som vi måske vil! Mange af os ender med at vende sig til invasive, kosmetiske procedurer, der ikke alene er dyre og ubehagelige, men kan også se utroligt falske ud. Ville det ikke være så meget bedre at forsigtigt og venligt forbedre det, vi naturligt har?

Striagen-B Breast Firming

Med klart fokus på at hjælpe kvinder med at tage fat på utilfredshed i forbindelse med deres brysters form og følelse, besluttede Striagen at skabe en dedikeret ny tilføjelse til deres eksisterende udvalg af innovative produkter. Med tre fokuserede mål i tankerne bragte de sammen en række naturlige og botaniske forbindelser i fusion med videnskabelig Bio-Bustyl. Striagen-B Breast Firming sigter mod at være fast, glat og løfte med en nærende lys creme.

Fast

Fast
Bio-Bustyl er et bemærkelsesværdigt formuleret polypeptid, der er skabt specielt til brysternes udseende med det formål at hjælpe med at tone og gøre fast. Aloe Vera er et af verdens vigtigste botaniske ekstrakter, og har været brugt til kroppen i århundreder. Et af dets mest anerkendte træk er dens forfriskende astringens.

Glat

Glat
Kollagen er et vitalt strukturelt protein i vores krop, der vides at være afgørende for at styrke hver celle form og styrke. For at øge denne ingrediens kræfter i vores krop, er den naturligt forekommende hyaluronsyre inkluderet, da det ses at øge hudens elastiske kvaliteter og bounce ved ekstra kollagen.

Løft

Løft
En cirkulær og masserende bevægelse er meget andet når det kommer til at stimulere og genoplive med en creme. Gæret, naturligt sojaprotein anses for at have bemærkelsesværdige fordele for huden. Disse omfatter fugtighed, mens proteiner er kendt for at have styrkende egenskaber, da de er krops opbygnings blokke.

Ingredienser

Water, Emulsifying Wax, BioBustyl, Glycerin, Aloe Vera Juice, Matrixyl 3000, Sunflower Oil, Cetyl Alcohol, Emu Oil, Jojoba Oil, Aloe Butter, Hyaluronic Acid, Panthenol, Vitamin E, Green Tea Extract, Black Willow Bark Extract, Shea Butter, Germall Plus.

Nyd Striagen-B Breast Firming

Denne creme er perfekt designet til at blive en uundværlig del af din regelmæssige skønhedsrutine til kroppen, med den nemmeste tænkelige applikation. Du skal blot anvende en lille, men jævn mængde to eller tre gange om dagen, der sikrer fuld anvendelse på begge bryster og massere det ind i huden. Brysternes udseende vil sandsynligvis være en fortsat bekymring, så det kan være tilrådeligt at investere i langvarig brug.

Vejledning

Striagen-B Breast Firming creme er lavet med premium, innovative og velbegrundede Ingredienser. Ingen af ingredienserne er kendt for at have nogen bivirkninger overhovedet; men som med ethvert nyt hudplejeprodukt foreslås det, at du grundigt dobbelttjekker den komplette liste over ingredienser i tilfælde af allergier. Behandlingsområdet bør ikke udsættes for sol eller kunstig tan i tolv timer efter brug.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews4.5

93.33% baseret på 3 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • jeg forsøgte mig med denne efter mange gode anmeldelser på nettet. Jeg er meget overrasket over hvor hurtigt den virker. jeg kan se en forskel på mine rynker på min kavalergang

  L Lene small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Mine bryster er lidt løftet efter kun 6 dages anvendelse. Utroligt at jeg allerede kan se en forksel nu. J

  L Lise small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jeg er imponeret over hvor hurtigt produktet virker.

  S Seama small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*Resultater kan variere fra person til person