emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Striagen-SV Spider Vein Creme

4oz Creme | Creme mod åreknuder

Newton-Everett

369 kr.


Se mere

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Fremkomsten af åreknuder og karsprængninger, blå mærker eller rosacea kan være stressende og forårsage alvorlige problemer med dit selvværd og psyke. Striagen.SV® Creme mod åreknuder er lavet specielt til dig, som lider af åreknuder eller karsprængninger. Cremen indeholder kun de mest effektive naturlige ingredienser, til behandling af åreknuder. Slip af med åreknuder i dag, og få dit selvværd tilbage!

 • Fjerner åreknuder og karsprængninger sikkert og effektivt
 • Styrker, hydrerer og genskaber huden på effektiv vis
 • Hjælper med at forhindre fremtidige åresprængninger
 • Klinisk testet og godkendt for effektivitet og sikkerhed
 • 100% naturlige ingredienser – ingen bivirkninger
 • Udviklet af anerkendte Newton Everett

Striagen.SV® Creme mod åreknuder fjerner åreknuder og karsprængninger, alt imens den giver den optimale hydrering til huden. Kombinationen af emu-olie, hyaluronsyre, K-vitamin, aloe vera saft og arnica montana blomstekstrakt, phytonine og jojoba frøolie, gør denne effektive creme hel unik af sin art. Cremen er klinisk testet og godkendt på baggrund af gode resultater og høj sikkerhed. Fjern åreknuder, karsprængninger og rødme forbundet med rosacea på effektiv og sikker vis med Striagen.SV® Creme mod åreknuder!

Læs mere

Hvorfor får man åreknuder?

Når hudens kapillærer bliver dilateret, bliver de let synlige gennem huden, idet blodtilførslen påvirkes og intensiveres. Synligheden opstår typisk når vene væggene eller blodtilstrømningen bliver svækket. Svækkede områder i kapillærer forårsager overfyldning af blod, hvilket skaber de ubehagelige åreknduer og karsprængninger. Overfyldningen af blod kendetegnes også som Telangiectasia eller Sunburst Varicosities. Der er flere grunde til, at man kan få åreknuder. Hormonelle forandringer og skader er de mest typiske, hvilket kan stoppe og svække områder i blodtilførslen, og dermed øge synligheden af åreknuderne og karsprængningerne. Dette er Striagen.SV® Creme mod åreknuder en ideel behandling af.

Ingredienserne?

I denne creme mod åreknuder finder du kun 100% naturlige ingredienser til behandling af åreknuder og karsprængninger. Ingredienserne er nøje udvalgte for deres effektivitet og sikkerhed for huden, og vil derfor ikke efterlade dig med nogen form for slemme bivirkninger eller symptomer. Vi anbefaler dog at du læser nedenstående ingrediensliste igennem, for at sikrere dig, at du ikke er allergisk overfor en eller flere af ingredienserne.

Emu Olie

Emu olie er en anti-inflammatorisk ingrediens, taget fra fedtet af en emu fugl, typisk fra Australien. Emu Olie har været anvendt og anerkendt i mange år i Aboriginal medicin til effektiv heling af hudsår. Olien består hovedsageligt af sunde og helende Omega-9 fedtsyrer og oliesyrer. Olien giver ernæring og hydrering som er gavnlig for huden, og for at modvirke inflammationen. Emu Olien er en essentiel ingrediens i denne effektive creme mod åreknuder fra Striagen.SV®.

Phytotonin

Phytotonin er ekstrakt fra en række planter, herunder arnika, solomon segl og cypres. Phytotonine fremmer cellernes optagelse af ilt og næringsstoffer, og hjælper samtidig til at disponere over toksiner og væsker i kroppen. Phytononin har vist sig at være yderst effektivt til at styrke væggene i blodårerene.

Aloe Vera saft

Striagen.SV® Creme mod åreknuder indeholder ligeledes aloe vera, som har en anti-flammatorisk virkning og antibakterielle egenskaber, som er yderst effektive mod mikrober og bakterier. Ligeledes er aloe vera beroligende og smertelindrende.

Solsikkeolie

Behandling af åreknuder med solsikkeolie fra solsikkefrøene har længe været anerkendt, idét olien indeholder stærke antioxidanter og fugtgivende elementer, samt potente fytokemikalier, hvilket gør den effektiv mod frie radikaler. Ydermere har solsikkeolie vist sig at øge styrken af kapillærer vener.

Vitamin K

Forskere har opdaget, at K vitamin kan være et nyttigt kombattant mod for tidlig ældning af huden. Ydermere er K vitamin vigtigt i forhold til at reducere risikoen for blodpropper.