emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Striagen-SV Spider Veins

Målrettet Creme
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Vi længes alle efter ren, glat og jævn hud - så når der dukker synlige blodårer op langs overfladen kan det være pinligt og skabe bekymring. Men med ofte dyre og ubehagelige tilgængelige behandlingsmetoder kan vi ofte føle os tvunget til at acceptere deres udseende. Du behøver ikke længere føle sådan! Striagen-SV Spider Veins tager et dedikeret fokus, ved hjælpe af en innovativ blanding er botaniske ingredienser.

 • For bekymringen ved synlige årer
 • Målet er at berolige & styrke
 • Med innovative PhytotoninTM
 • Krops boostende Vitamin K & E
 • Forbedret med Jojoba & Aloe Vera
 • Til målrettet brug to gange dagligt

Striagen-SV Spider Veins creme tager en fokuseret men holistisk tilgang, der bringer en bred vifte af ingredienser sammen med et enestående formål i tankerne. Således at du kan adressere bekymringerne omkring de synlige årer., smelter Phytotonin-sammensætningen arnica, cypres og solomon tætning, og den forstærkes yderligere med de utrolige fordele ved Vitamin K & E. Derudover er Jojoba og Aloe Vera tilføjet, så mens du bruger cremen får du den ultimative beroligende fornemmelse

Besværet Med Blodårer

Ofte kaldet karsprængninger for deres karakteristiske udseende, videnskabeligt navngivet telangiectasia, viser disse tynde linjer af lilla og rød regelmæssigt langs vores kin og kinder. Men hvordan opstår de?! Visse individer har tendens til at blodkarrene ligger meget tæt på hudens overflade, hvilket fører til et rosenrød teint hele deres liv. Da denne hud er udsat for aldring og UV-stråling, taber dens elastinfibre deres styrke, så karrene kommer tættere på overfladen og bliver mere synlige. For at imødegå disse bekymringer anvender stigende antal mennesker radikale laserfjernelse metoder - men disse kan være smertefulde og dyre! Ville en beroligende, skøn applikation, som vi kan bruge i vores eget hjems diskrete komfort, i sidste ende ikke være bedre?

Striagen-SV Spider Veins

Med en dyb forståelse for de bekymringer, der skyldes synlige blodkar, valgte Striagen at tage et innovativt skridt. I stedet for at ty til de hårde kemikalier, der ofte anvendes, bragte de sammen en sublim blanding af optimalt udvalgte botaniske ingredienser i en beroligende formel uden duft. Med en beroligende, forstærkende creme har Striagen-SV til formål at hjælpe dig med at løse disse små irriterende bekymringer.

PhytotoninTM
Denne innovative forbindelse bruger tre vigtige plante forbindelser: arnica, cypress og solomon seal. Hver af disse blev valgt for deres forstærkende, berigende og genoplivende træk. Sammen arbejder de mod at behandle styrken af blodkar, overskydende væsker og toksiner.
Vitamin K & E
Et utroligt nyttigt mikronæringsstof, K-vitamin, er kendt for at bidrage til normal blodkoagulation, et vigtigt aspekt af blodkarrenes sundhed. E-vitamin, derimod, bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress.
Emu Olie
Emu Olie anvendes i forskellige kosmetiske og overfladiske applikationer, og er rig på naturlig linolensyre og andre fedtsyrer. Det indeholder også beskyttelsesfaktorer og vitaminer som E og K-2, plus omega 3, 6 og 9. Det virker mod at berolige et betændt udseende, fugte og nære.
Aloe Vera Juice
Aloe Vera anses for at have stærke rensende og beroligende egenskaber, der har været brugt i mange krops stimulerende måder i århundreder. Det anvendes til at hjælpe med ømhed og betændt udseende, samtidig med at man behandler niveauer af ubehag.
Solsikkeolie
Rig på kraftige fytokemiske forbindelser, anses solsikkeolie at være med til at beskytte mod stressorerne, der skyldes miljøpåvirkninger. Det bruges til at hjælpe med lokal fugt, målrette skader og styrke indefra.
Jojoba Olie
Denne ingrediens betragtes som stadig vigtigere med hensyn til at indgyde hydrering og fugt og anses for at have en naturlig affinitet med vores huds væsentlige sammensætning. Det menes at have beroligende, nærende og plejende egenskaber.

Ingredienser

Water, Emulsifying Wax, Phytotonine, Aloe Vera Juice, Glycerin, Aloe Butter, Shea Butter, Vitamin K, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Black Willow Bark Extract, Emu Oil, Sunflower Oil, Jojoba Oil, Panthenol, Hyaluronic Acid, Vitamin E, Green Tea Extract, Germall Plus.

Brug Af Striagen-SV

Denne creme er sikker på at blive en yderst tilfredsstillende, behagelig og rar tilsætning til din daglige hudpleje rutine. Brug to gange hver dag på de områder, der vedrører dig. Fugt svagt huden med varmt vand. Put en lille mængde på og masser ind i den berørte region, være sikker på at anvende det jævnt.

Ekstra info

Hele Striagen-sortimentet virker hårdt for at hjælpe dig med at løse disse særlige, irriterende små bekymringer med kraftfulde og målrettede formuleringer. Før du bruger Striagen-SV-cremen, skal du dog tage et øjeblik for at tjekke listen af ingredienser, i tilfælde af, at de indeholder noget, som du er allergisk over for. Efter brug skal du vaske dine hænder grundigt, da indholdet af vitamin K resulterer i en naturlig gul farve.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews4.5

92% baseret på 11 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • It has a slight effect but not really much I cannot imagine it will help more even I use both the bottles I bought.

  CS Conni S trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • god creme som har gjort underværker for mine åreknuder

  c camilla small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • dejligt at slippe for operationer og andre pinelige tiltag.. cremen virker super!

  g gitte small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • det er virkelig et lækkert produkt

  c claus small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • rigtig lækkert at være fri for karsprængninger og åreknuder igen!

  r rikke small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • diskret og itl tiden - ShytoBuy, det ka vi li!

  h hamder small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • dejlig oplevelse med en sød kundeservice og en hurtig levering

  l louise small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • karsprængninger? det har jeg sgu ikke mere.. lækkert produkt!

  j jon small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • virkede godt mod mine blodsprængninger

  l larsen small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*Resultater kan variere fra person til person