Warning: number_format() expects parameter 1 to be double, string given in /home/shytobuy/domains/shytobuy.dk/public_html/lib/functions/register_functions.php on line 272

Warning: number_format() expects parameter 1 to be double, string given in /home/shytobuy/domains/shytobuy.dk/public_html/lib/functions/register_functions.php on line 272

Warning: number_format() expects parameter 1 to be double, string given in /home/shytobuy/domains/shytobuy.dk/public_html/product.php on line 669
STUD 100 | Kontroller for tidlig sædafgang med STUD 100 | ShytoBuy DK
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

STUD 100™ mod for tidlig udløsning

Præstationsforlængende

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Øjeblikkelig hjælp til forlænget seksuel præsentation!

STUD 100 giver dig kontrollen tilbage i soveværelset. Med denne spray behøver for tidlig udløsning ikke længere at være et problem, som du skal frygte. Produktet er en desensibiliserende spray, som bruges til behandling af for tidlig udløsning, også kendt som for tidlig sædafgang. Den har eksisteret i mange år og er klassikeren inden for 'delay sprays'. STUD 100 har hjulpet tusindvis af mænd i hele verden med at holde længere i sengen. Den er utrolig nem at bruge og er uden smag.

 • Køb mere end 3 stk. og spar 26%!
 • Forsinker din udløsning og hurtig orgasme
 • Hold længere i sengen og tilfredsstil din partner i længere tid
 • Virker allerede efter 5-15 minutter efter påføring
 • STUD 100 er smagfri
 • Giver dig bedre kontrol over hvornår du ønsker at ejakulere
 • Afhjælper angsten for, for tidlig udløsning
 • Lille og diskret emballage, passer lige ned i en bukselomme
 • Kan uden problemer bruges sammen med kondom
 • Ingen bivirkninger

STUD 100 er det fortrukne valg mod bekæmpelse af for tidlig udløsning. Denne spray virker mildt bedøvende, så du kan få den kontrol, som du har brug for, for at nyde længere og mere intens sex. Hold længere i sengen med STUD 100.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er STUD 100?

For tidlig udløsning betyder, at mænd ejakulerer hurtigere end de selv ønsker, hvilket kan efterlade begge parter utilfredsstillet under seksuel aktivitet. Faktisk er dette seksuelle problem, så udbredt at det skønnes, at mere end 30-40% af mænd verdenover, plages af det. Med Stud 100 får du en løsning, som kan give dig kontrollen tilbage i soveværelset, så både du og din partner, kan opleve dejlig sex.

Denne forsinkelse spray er en markedsleder indenfor løsninger mod for tidlig sædafgang. STUD 100 har siden sin indtrædelse på markedet i 1980, været anvendt af millioner af par som har genvundet en tilfredsstillende præstation i soveværelset.

Dette produkt er vores bestseller inden for sprays til for tidlig udløsning og med mange tilbagevendende kunder, fortæller det os, at denne spray holder hvad den lover. Med Stud 100 kan mænd forvente en øget præstationsevne og kontrol i soveværelset, netop ved at komme problemet med for tidlig sædafgang til livs.

Hvordan virker STUD 100?

Denne luftfrie og smagfrie forsinkelsesspray kombinerer en række af potente ingredienser, der har været brugt i årtier for at hjælpe mænd med seksuelt at holde længere. I modsætning til mange andre sprays, kan Stud 100 uden problemer anvendes med og uden kondom. Denne markedsleder giver en diskret og praktisk tilgang til at tackle for tidlig sædafgang, uden behov for en lægekonsultation.

For tidlig sædafgang er ofte forbundet med en over-følsom penis. Stud 100 er baseret på en mildt fordeling af ingrediensen lidokain, som går ind og virker mildt bedøvende på penis under samleje. Såvel som overfølsomhed, kan for tidlig sædafgang, også almindeligvis være forårsaget af præstationsangst. Ved at benytte denne forsinkelsesspray har mange brugere oplevet at genvinde deres nerver og angst, ved at øge deres præstation og kontrol.

Mange brugere har ikke kun bemærket at kunne holde længere, men faktisk en forbedring af hele deres seksuelle præstation efter brug Stud 100.

Hvordan bruger jeg STUD 100?

Du kan finde brugsanvisningen i pakken, når du køber produktet. 5-10 sprøjt påføres på hovedet af penis, 5 til 15 minutter før samleje. Hvis du er meget følsom, kan du også sprøjte Stud 100 på skaftet af penis. Du kan vaske penis 5 min efter påføring.

Hvor lang tid tager det før den virker?

Denne spray kan have en øjeblikkelig virkning og giver bedre kontrol til mænd der lider af for tidlig udløsning. Kontrollen kan føles med det samme, når du er sammen med en partner. STUD 100 har været en af de mest populære produkter mod for tidlig sædafgang i mere end 5 år og antallet af folk som genbestiller kan bevidne, hvor effektivt produktet er.

Hvor længe kan jeg bruge STUD 100?

Spraydåsen indeholder ca 120 sprøjt. Det vil afhænge fra person til person hvor mange sprøjt der lige netop er nok til dig, men du bør bruge mellem 5 og 10 per gang. Som en sikkerhedsforanstaltning bør du ikke bruge mere end 24 sprøjt om dagen. Du kan sagtens bruge Stud 100 sammen med kondom.

Er der nogen bivirkninger ved brug af STUD 100?

Ifølge producenten har man ikke registreret nogen allergiske reaktioner ved brugen af dette produkt, men du bør altid læse ingredienserne for at sikre at du ikke er allergisk over for nogen af dem. For at vide dig helt sikker, kan du eventuelt lave en lille overfølsomhedstest, ved at sprøjte produktet på hånden 24 timer inden brug.