Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Total Curve Breasts Lifting And Firming Gel

88ml Gel | Brystforstørrende creme

Leading Edge Health

239 kr.


Se mere

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Total Curve™ tilbyder en enkel, men effektiv metode til at hjælpe kvinder med at få fastere og mere fyldige bryster. Denne brystopstrammende creme anvender en klinisk testet ingrediens, Volufiline, som er klinisk testet til at kunne øge brysternes størrelse og fylde med op til 8,4%. Få selvtilliden tilbage med Total Curve.

 • Giver brystet mere fylde og volume
 • Har en opstrammende effekt
 • Total Curve anvender en klinisk testet formular
 • Indeholder 3 % Volufiline™
 • Effektivt alternativ til en dyr kirurgi

Total Curve™ anvender Volufiline, som er klinisk bevist til at kunne øge kvinders bryststørrelse med 8,4 % på under 60 dage. Bestil i dag og modtag din nye brystforstørrende creme allerede i morgen med UPS levering.

naturlig brystforstørrelse
Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Total Curve brystforstørrende creme?

naturlig brystforstørrelse

Denne creme tilbyder en let og effektiv løsning til dig som ønsker at få større og mere faste bryster. Denne formular indeholder en klinisk testet ingrediens, Volufiline, som er kendt for at kunne øge størrelsen på brystet og gøre brystet mere fast. Total Curve er et ideelt alternativ til en dyr og risikabel kirurgi.

Total Curve brystforstørrende creme tilbyder på en sikker og naturligt alternativ til mere invasive og ekstreme metoder til brystforstørrelse, såsom kirurgi, som ofte er dyrt og har en stor risiko for betydelige bivirkninger. Fundamentalt, denne creme en overkommelig og effektiv måde hvorpå kvinder kan øge deres bryststørrelse uden de uønskede konsekvenser og sundhedsmæssige risici.

Hvad er Volufiline?

Hemmeligheden og successen bag Total Curve brystforstørrende creme ligger i den klinisk testet ingrediens, Volufiline™. Denne ingrediens indeholder Sarsasapogenin, som går ind og stimulerer lipogenese i brystet. Ved at stimulere lipogenese (fedtcellerne i brystet) vil disse formere sig og gøre brystet større og mere fyldigt. Volufiline har i kliniske forsøg vist sig, at kunne øge bryststørrelsen med op til 8,4 % på under 60 dage.

Total Curve brystforstørrende creme anvender en ikke-hormonale virkende metode, hvilket betyder at du ikke behøver at bekymre dig med de potentielle bivirkninger af enten østrogen eller progesteron. Denne brystforstørrende creme består af ingredienser, der er kendt for at behjælpelig med at øge brystets størrelse såvel som dens sundhed med brug af naturlige botaniske egenskaber. Total Curve forbedrer brystets generelle tilstand, væv og størrelse.

Hvilke effektive ingredienser er der i Total Curve?

Hver eneste ingrediens i denne creme er udvalgt efter deres specifikke egenskaber og evner til forbedre brystets sundhed, struktur og udseende, Ingredienserne i denne creme omfatter:

Aloe Vera ekstrakt
denne ingrediens trænger ind i huden hurtigt og virker nærende og renegerende på cellerdannelsen. Denne ingrediens i Total Curve er kendt for at kunne tone og virke løftende på løst hud.
C-vitamin
Denne vitamin er helt afgørende for syntesen af collagen, som er en vigtig strukturelt protein i huden. Det er også en kraftig antioxidant, der kan hjælpe med at reducere hudskader, forårsaget af frie radikaler.
Multebær ekstrakt
Denne er kendt for en effektiv antitoxin, som går ind og fremmer celle omsætningshastigheden, såvel som at arbejde på at bekæmpe frie radikaler og forhindre yderligere hudsygdomme. Dette ekstrakt i Total Curve indeholder et naturligt stof kaldet "arbutin", som beroliger huden og fremmer en jævn og blød hudfarve.
Koffein
Denne ingrediens er I årevis blevet anerkendt for dens imponerende antioxidant egenskaber. De fleste hudproblemer såsom rynker, solpletter, tab af elasticitet etc. er forårsaget af frie radikaler. Koffein er en fantastisk måde at angribe disse frie radikaler og forbedre det generelle udseende af din hud.

Hvilke muligheder har jeg for at forstørre mine bryster?

Der findes en del forskellige muligheder når det kommer ti brystforstørrelse. Her har vi listet de mest populære:

 • Brystforstørrende operation: At lægge sig under kniven, er en af de mest populære metoder for kvinder der ønsker større bryster. Desværre er denne metode, modsat Total Curve, en økonomisk dyr løsning og ikke uden bivirkninger. Ligeledes har FDA slået fast at det ikke er en permanent metode til brystforstørrelse, da implantaterne skal udskiftes løbende for at bevare de større bryster. Desuden er der risiko for at implantaterne glider rundt inde i brystet og giver en deformitet, eller at de ligefrem springer.
 • Brystpumper: Dette er klart en af de mere økonomiske metoder til brystforstørrelse, men det er desværre ikke særlig effektivt. Studier har vist, at hvis du skal have succes med en brystpumpe, skal du bære den 10 timer om dagen i 10 uger! For det første er det nok de færreste der har tid eller lyst til at have fastspændt en brystpumpe i 10 timer om dagen. For det andet, kan det give nogle ubehagelige bivirkninger i form af blå mærker og smerter.
 • BH-indlæg: Vi kender nok alle den gode gamle metode med at fylde bh’en ud med enten papir, stof eller silikoneindlæg eller ligefrem bruge en Push-Up bh med indbyggede indlæg. Denne relativt lette og billige metode kan give dig et flot resultat – når du er påklædt. Desværre giver det dig ikke, modsat Total Curve, den selvtillid du ønsker, når du er nøgen.
 • Naturlig brystforstørrende creme: Da de fleste metoder til brystforstørrelse enten er rigtig dyre, ubehagelige eller risikable, søger mange kvinder nu imod naturlige løsninger. Det kan dog være noget af en jungle at finde det rigtige produkt blandt hundredevis af forskellige tilskud og cremer. De siger alle at det er naturligt og effektivt, men kun meget få produkter har rent faktisk medicinsk bevis for at det virker. Her er Total Curve brystforstørrende creme anderledes. Dette produkt er bakket op af både kliniske forsøg og studier foretaget på mennesker.* Derfor er vi stolte af at være forhandlere af dette produkt, da det er en naturlig creme med beviste resultater, som kan hjælpe kvinder til at få de bryster de går og drømmer om.

Hvordan bruger jeg Total Curve?

Denne creme er simpel at bruge. Du skal blot påføre et tyndt lag på hvert bryst 2 gange dagligt. Masser cremen ind i brystet med blide bevægelser indtil den er helt absorberet

Ingredienser i Total Curve brystforstørrende creme:

Renset vand, propylenglycol, carbomer, triethanolamin, vegetabilsk glycerin, Aloe Vera ekstrakt, Hydroxythethylcellulose, melbærris ekstrakt, algeekstrakt, mangosmør, methylparaben, ascorbinsyre (c-vitamin), STR Multi-peptid kompleks, citronsyre, koffein, Volufiline, naturlige og kunstige smagsstoffer og konserveringsmidler.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (85% baseret på 4 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.77% baseret på 982 )

 • * Jeg kan se en smule forskel i skål størrelsen. Ikke det helt vilde, men de er blevet lidt større
 • * Jeg har altid ønsket at gøre noget med mine bryster. Der er intet galt med dem, men jeg ville have dem til at være mere fremtrædende. Kirurgi er alt for dyrt, så denne gel var perfekt. resultaterne er overraskende gode.
 • * Hurtig levering og go service
 • * Den er ikke så effektiv som fabuleus breast creme
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev