Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Tranebær med C-vitamin

30,000 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til kroppens immunsystem

Oversigt

Vores tranebær med c-vitamin-kapsler er et kosttilskud udviklet med naturlige ingredienser, mineraler og vitaminer til at støtte et naturligt immunforsvar. Tag 2 kapsler om dagen for at nyde superfood-fordelene ved en 30,000mg potent daglig dosis tranebær, der er kendt for at være en rig kilde til flere vitaminer og mineraler. Herunder C-vitamin, som er en essentiel vitamin, der er vigtig for mange af kroppens funktioner.

  • Superfood-tilskud med tranebær
  • Potent 30.000mg styrke per daglige dosis
  • Med C-vitamin til at støtte kroppens immunsystem
  • Naturlige ingredienser
  • 180 kapsler, nok til 3 måneder
  • Vegansk
  • UDEN MEJERIPRODUKTER
  • Certificeret høj kvalitet
  • GMO Free

Hvad er urinvejsinfektion?

Urinvejsinfektion er en infektion i en eller flere dele af dit urinvejssystem, såsom nyrerne, urinledere, blære og urinrør. Både mænd og kvinder kan få infektionssygdommen, men det er primært kvinder, der har større risiko for at udvikle urinvejsinfektion. Symptomer kan blandt andet omfatte en stærk tissetrang, en brændende fornemmelse ved vandladning, hyppig og lille mængde urin, der har ændret sig rent farvemæssigt. Urinvejsinfektioner er meget ubehagelige, og tranebær har i mange år været brugt som husmoderkur mod netop denne infektion.

Tranebær med C-vitamin - superfood pakket ind i kosttilskud

Vores veganer- og vegetarvenlige kosttilskud med tranebær og C-vitamin er det naturlige alternativ til dine tabubelagte problemer. Hver kapsel indeholder en potent dosis med en række gavnlige naturlige ingredienser, herunder tranebær og C-vitamin.

Det naturlige kosttilskud indeholder en potent 30.000 mg styrke tranebær, hvilket er en af de højeste på markedet. Mærk fordelene ved tranebær uden sukkerholdige drikke med dette tilskud, der ligeledes indeholder 200mg C-vitamin per daglige dosis til at støtte dit immunforsvar.

Vigtigste ingredienser og fordele

Tranebær

Tranebær er en god kilde til flere vitaminer og mineraler, især C-vitamin. Er også en rig kilde til forskellige bioaktive planteforbindelser og fibre. Frugtens naturlige egenskaber har sundhedsfremmende virkninger på kroppen.

C-vitamin

C-vitamin er vigtigt for at flere af kroppens funktioner kan være velfungerende. Disse inkluderer blandt andet normal produktion af kollagen, opretholdelse af et normalt immunforsvar samt sunde knogler, led og tænder.

Brugsanvisning

Vi anbefaler at tage 2 kapsler om dagen i forbindelse med et stort måltid og et stort glas vand. Hver bøtte indeholder 180 kapsler, hvilket er nok til 3 måneders (90 dage) brug.

Ingrediensliste

Tranebærekstrakt, Askorbinsyre (C-vitamin), Fyldstof: Organisk rismel, Anti-klumpningsmiddel: Magnesiumstearat (vegetabilsk), Kapselskal: Hypromellose (HPMC).

Anbefaling

Tag ikke flere end den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud bør ikke ses som et alternativ til en varieret kost og sund livsstil. I tilfælde af at du er gravid, ammer eller tager andet medicin, anbefales det at tage kontakt til din læge før brug af dette produkt. Hvis du oplever bivirkninger, bør du stoppe med at tage produktet, og tage kontakt til din læge. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Vores Tilbud

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide