Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/shytobuy/domains/shytobuy.dk/public_html/model/Products.cls.php on line 5452
TRX2 Combo | Hårpleje til mænd og kvinder som skaber volumen | ShytoBuy
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

TRX2 Kombi

Hårpleje til mænd og kvinder som skaber volumen
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Et hoppende og livligt hår er et øjeblikkeligt tegn på fysisk tiltrækning – på trods af dette, kan det være svært at nå sådan et udseende! Med et ønske om at hjælpe dig med at opnå ekstra fylde i dit hår, har Oxford Biolabs kombineret deres innovative TRX2 Shampoo og Bio-aktive Conditioner gennem videnskabelige forbindelser og naturlige ekstrakter. TRX2 Combo kunne være det perfekte supplement til dit hårpleje-regime.

 • Designet til genoplive og skabe fylde til tyndt hår
 • Fugter, skaber fylde og beskytter
 • Ideelt formuleret til mænd og kvinder
 • Hydrolyseret protein for ekstra volumen
 • Tricholastyl™ og E-Vitamin
 • Forfriskende let og frugtagtig duft i begge

Der er utallige produkter, der lover at hjælpe dig med at behandle tyndt hår – du har måske prøvet en masse af dem. Men med TRX2 Combo vil du sætte pris på ultimative, innovative tilgang, et resultat af Oxford Biolabs ønske om at skabe det perfekte produkt. Ved at bruge den effektive Shampoo og Conditioner til din eksisterende hårrutine, kan du tage et skridt i den rigtige retning hvad angår dit hår.

Hvad er årsagen til tyndt hår?

Tyndt hår kan være udløst af mange faktorer – for nogle mennesker vil tyndt og undertiden svagt hår altid være en bekymring. Sådan hår kan være en kamp at style, denne hår kan også ser en smule kedelig og endda halte. Andre vil på den anden side opleve, at stress, hormonelle forandringer og aldring kan nedbryde vores follikler og føre til et ringere udseende. Både mænd og kvinder kan mærke disse forandringer. Det som alle kæmper med er et ønske om at styrke deres hår, mens håret i hovedbunden bliver stimuleret.

Historien bag Oxford Biolabs

Svaret er faktisk i navnet hos dette selskab! Det blev grundlagt i 2009 af tidligere forskere fra University of Oxford under ledelse af Dr. Thomas Whitfield, og det har taget en banebrydende tilgang mod overfladiske tegn på aldring lige siden. Blandt disse er hud og tyndt hår, som er behandlet uden brug af farlig kemi, men en forfølgelse af ernæringsbaserede metoder. I stedet fastholder de et fokus på at udvikle og distribuere produkter baseret på verdensklasse forskning ved hjælp af naturlige ingredienser.

Styrke

Styrke
Tricholastyl™ er en potent blanding af naturlige aktive faktorer, såsom den eksotiske, indiske Pterocarpus Marsupium planteekstrakt. Blandingen blev især udviklet til at hjælpe mod skader ved at genopfriske og styrke rødderne. E-Vitamin, som også er kendt for at styrke, bruges også.

Skabe fylde

Skabe fylde
For naturlig fylde bruges hydrolyseres soja og risproteiner. Med en pulserende trækstyrke øger de hårets elastiske bounce samtidig med at vedligeholde håndteringen, således det er mindre tilbøjeligt til at gå i stykker. Koffein er inkluderet i balsamen for at stimulere og puste nyt liv i håret.

Beskytte

Beskytte
Tre B-vitaminer (3, 5 og 7) er inkluderet, niacinamid, panthenol og biotin. Disse er kendt for at hjælpe med at forsvare rødderne fra forurening og UV-stråler. To favoritter, argan og kokosolie, der bruges i shampoo og balsamen for kendt for deres beroligende og fugtgivende egenskaber.

Komplet liste over ingredienser

Shampoo - Vand, natriumsulfat Coco, Cocamidopropyl betain, Lauryl Glucoside, Pterocarpus Marsupium Bark ekstrakt, glutaminsyre, dinatrium succinat, Glycerin, Sorbitol, Coco Glucoside, Glyceryl oleat, Caprylyl Glycol, natrium Polyphosphate, hydrolyseres Ris Protein, hydrolyseret sojaprotein, kreatin, Panthenol, niacinamid, Biotin, Argania Spinosa kerne olie, Litsea Cubeba frugt olie, Citrus Aurantium Dulcis skræl Oil, Magnolia Officinalis Bark ekstrakt, saccharid Isomerate, citronsyre, natriumcitrat, Benzoesyre, natriumbenzoat, sorbinsyre, Citral, Limonen.

Conditioner - Vand, Cetyl alkohol, Sorbitol, Cocos Nucifera olie, Behentrimonium chlorid, Panthenol, hydrolyseret majs Protein, hydrolyseret hvede Protein, hydrolyseret sojaprotein, Glycine Soja (soja) Kim ekstrakt, Tocopheryl Acetate, koffein, Biotin, Aloe Barbadensis blade Juice pulver, butylen Glycol, Citrus, Mentha Arvensis blad olie, Parfum (duft), Linalool, Limonen, natriumbenzoat, kaliumsorbat, citronsyre, Leuconostoc/radise Root gære filtratet.

Sådan bruges TRX2 Combo

Dette kombinerende produkt er sikker på at blive en tilfredsstillende tilføjelse til din skønhedspleje. For at bruge Shampoo skal du grundigt vaske dit hår og massere en betydelig mængde i dit hår. Få det til at skumme grundigt, og sky derefter ud. Brug derefter en generøs mængde balsam og masser det ind i din hovedbund. Lad det blive absorberet i et par minutter for derefter at skylle det væk. For at nyde godt af TRX2 anbefaler vi, at du bruger det løbende og kombinerer med Capsules, Lotion og Styling Cream fra TRX2 rækken.

Tip

Hver produkt fra Oxford Biolabs er blevet udformet med et mål om at være det bedste med overlegne ingredienser. Men før du bestiller dit nye produkt, bedes du grundigt gennemlæse de fulde ingredienser, om hvorvidt de indeholder eventuelle allergener. For ekstra tryghed kan du tage en lappetest 24 timer før brug. Både Shampoo og Conditioner er velegnet til brug på farvet hår.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Meget godt 4

80% baseret på 1 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Jeg er vild med produkterne. Mit hår er så lækkert som aldrig før.

  S

*Resultater kan variere fra person til person