Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/shytobuy/domains/shytobuy.dk/public_html/model/Products.cls.php on line 5476
TRX2 Hårtabsbehandling (Lotion) 3x60 ml
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

TRX2 LOTION - 3 pakker

Hårtabsbehandling
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

TRX2 Lotion er en revitaliserende hårtabsbehandling der ved lokal påføring styrker og nærer dine hårsække så håret bliver tykkere og sundere. Produktet er udviklet af det anerkendte laboratorium, Oxford Biolabs, og er baseret på en unik sammensætning af naturlige ingredienser som effektivt styrker din hovedbund uden bivirkninger. Dette produkt egner sig til mænd og kvinder som lider af skaldethed eller betydeligt hårtab.

 • Stærkere og tykkere hår
 • Nærer hårsækkene
 • Naturlige ingredienser
 • indeholder ingen farvestoffer eller syntetiske duftstoffer
 • Kan også anvendes ved høje tindinger og hårtab forrest på hovedet
 • Baseret på forskning fra Oxford Biolabs
 • Velegnet til vegetarer

Det er blevet konstateret, at personer som lider af alopecia har en nedsat aktivitet i deres kaliumkanaler, hvilket er årsagen til orgel dysfunktion i hårsækkene. TRX2 Lotion, som er fremstillet i Tyskland ved brug af høj-kvalitetsingredienser, kan med sin revitaliserende effekt overvinde problemet med sin virkning på et molekylært niveau, som stimulerer reaktivering af hvilende celler.

Hvad er TRX2 Lotion?

TRX2 Lotion er en innovativ behandling med en revitaliserende effekt egnet til personer, som lider af hårtab eller døjer med tynde og skrøbelige hår. Sammensætningen indeholder kraftige aktive ingredienser, som effektivt stimulerer styrken i hovedbunden, herunder kaliumchlorid, Carnipure tartrat, BCAA og niacin.

Oxford Biolabs fandt en stærk indvirkning på kaliumkanalerne ved kombinationen af disse ingredienser, hvilket genskaber styrke og integritet i hårsækkene. Dette skaber i praksis en revitaliserende effekt som hjælper til at stoppe hårtab og genskabe vækst i hårets styrke og vitalitet.

Hvad er fordelene ved TRX2 Lotion?

TRX2 Lotion er en revitaliserende hårtabsbehandling som påføres topisk og giver næring til hårfolliklerne. De naturlige ingredienser er testet af dermatologer, så du undgå enhver risiko for irritation eller negativ indflydelse på din hovedbund i modsætning til konventionelle behandlinger.

Dette produkt er ligeledes parfumefri og fri for syntetiske farvestoffer. Brugen medfører ingen hormonelle forstyrrelse og sikkerheden er særligt testet. Produktet har en virkning på alle områder af din hovedbund – selv områder som normalvis betragtes som kritiske i modtagelsen af hårtabsbehandlinger, herunder tindinger og frontallappen. De visuelle resultater taler for sig selv, hvor der ses en indvirkning på både konsistens og tykkelse af håret.

Hvordan virker TRX2 Lotion?

Hver hårrod indeholder en hårfollikel, som er det hulrum, hvori håret begynder. Ved hver hårsæk er der fæstnet en talgkirtel, hvor der produceres en olieagtig væske kaldet sebum. Når kaliumkanalerne svækkes er kroppen ikke selv i stand til at sende de nødvendige næringsstoffer ud til hårsækkene. Dette fører til en sammentrækning af porerne og forårsager i bedste fald en finere hårvækst og i værste fald alvorligt hårtab.

TRX2 Lotion skaber en revitaliserende effekt, som ved at kombinere effekten af de aktive ingredienser trænger dybt ind i hovedbunden og opretholder den fulde funktionsdygtighed blandt kaliumkanalerne. Hårsækkene modtager nu igen tilstrækkelige næringsstoffer og regenereres til sin tidligere styrke, så du kan mærke en forbedring i kvaliteten af din hårvækst.

Hvordan anvender jeg TRX2 Lotion?

TRX2 Lotion bør anvendes 2 gange dagligt (morgen og aften) på områder hvor behandling af hårtab ønskes. 60 ml svarer til 1 måneds brug. Følg disse retningslinjer for optimal effekt:

 • Sørg for at dit hår er tørt
 • Brug det indbyggede pipette låg til at påføre dråberne på hovedbunden
 • Anvend kun små doser af gangen for at forhindre, at væsken siver ud af hovedbunden
 • Brug fingerspidserne til at massere det behandlede område
 • Vask hænderne efter brug
 • Lad væsken blive absorberet før du går i seng eller børster dit hår

Det anbefales at implementere TRX2 Lotion som en del af din daglige rutine for at skabe optimale resultater og bæredygtighed over længere tid. TRX2 Lotion er egnet til både mænd og kvinder. For optimal effekt anbefales det at anvende TRX2 Lotion i kombination med de anerkendte TRX2 Kapsler.

Hvornår kan jeg se resultater?

Da hårvækst er en langsommelige proces afhænger effekterne af fysiologi og stofskifte hos den enkelte person. Med korrekt dosering og regelmæssig brug vil de første resultater vise sig efter 3 til 5 måneder og en større og mere tydelig ændring vil oftest være synlig efter 8 til 10 måneders brug. Det er vigtigt at påpege, at dette produkt er særligt velegnet til personer med begyndende hårtab. Jo hurtigere behandlingen påbegyndes des lette vil man kunne opnå gode resultater og stoppe hårtab.

Ingredienser:

Vand, carnitintartrat (L-carnitin), Propandiol, Phenoxyethanol, biotin, leucin, isoleucin, valin, niacin, kaliumchlorid, Zink Citrat, dimethylsulfon.

Naturligt og Sikkert

TRX2 Lotion består af 100% naturlige ingredienser og medfører ingen kendte bivirkninger. Det anbefales dog at læse ingredienslisten igennem før brug for at forebygge allergiske reaktioner. Opbevares utilgængeligt for børn og ved stuetemperatur. I tilfælde af kontakt med øjenregionen, skyl straks med rigeligt vand.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Giv en anmeldelse
*Resultater kan variere fra person til person