emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Fra mærket der leverede det bedst sælgende tilskud Viamax til verden, har nu Ultra vimax Plus, en ny måde at tage din forbedring til næste level. Når du skal vælge det rigtige mandlige forbedringstilskud, hvordan laver du så det rigtige valg? Du vælger et tilskud med en premium naturlig formel og en der har tilliden fra tusindvis af mænd verden over. Ultra Vimax Plus er præcis dette, og indeholder et simpel men sofistikeret kombination af plantebaserede ekstrakter og mikronutrienter.

 • Mandlig forbedring og ydeevne
 • Bedst sælgende tilskud til mandlig forbedring verden over
 • Med førsteklasses Ginkgo Biloba ekstrakt
 • Magnesium til energi og drive
 • Kun 1 kapsel om dagen
 • Ingen kunstige farvestoffer, konserveringsmidler eller tilsat smag

Med kun en kapsel om dagen, giver Ultra Vimax Plus den præcise mængde af hver ingrediens til at hjælpe mænd med deres ydeevne og tilfredshed i soveværelset. Mange mænd verden over kan have problemer når det kommer til soveværelset og har vendt sig mod naturlige tilskud for at hjælpe dem med at få det ekstra boost de har behov for, for at bringe tiden mellem lagnerne til næste level.

Cirkulation og mandlig virilitet

Når det kommer til mandlig ydeevne og virilitet, er en af hovedfaktorerne cirkulation. Det at have god cirkulation i området ved kønsorganerne kan spille en stor rolle i en mands evne til at være klar, så det er vigtigt at sikre sig at cirkulationen flyder, så du kan yde dit bedste. Der er mange faktorer der kan påvirke dette, inklusiv stress og kost, så et godt sted at starte når du vil forbedre dig, er at få mere motion og spise mad der er gode for blodcirkulation, inklusiv stærke chili og grønbladede grøntsager rige på mineraler såsom Magnesium. Hvis du stadig leder efter det ekstra boost, kan du også prøve naturlige tilskud der er designet til at hjælpe med blodcirkulation til mandlig ydeevne og forbedring.

Ultra Vimax Plus

Når det kommer til at vælge det bedste tilskud til mandlig forbedring, vil du selvfølgelig have det bedste. Ultra Vimax Plus tilbyder, takket være sin proprietære blanding af helt naturlige ingredienser i deres præcise optimale mængder, alt sammen pakket ned i en pille der er let at sluge. For at du ved præcis hvad du tager og ikke behøver bekymre dig om skadelige kemikalier eller konserveringsmidler, anvender dette premium tilskud kun førsteklasses urte -og plantebaserede ingredienser du kan stole på. Med denne formel, ville teamet hos Viamax, gøre tingene simple og har fjernet alt det meningsløse ved kun at inkludere de ingredienser der er kendt for deres gavnlige egenskaber og har været anvendt i århundreder. Det er dette der har gjort Ultra Vimax Plus så populær blandt tusindvis af mænd verden over og er grunden til at den er blevet den best-seller den er i dag.

Anvendelse

En af de fantastiske ting ved Ultra Vimax Plus, er hvor let den er at tage og tilføre til din daglige rutine; Du skal bare tage 1 kapsel hver dag ca. 30 minutter efter et måltid. Du kan selv bestemme hvilket måltid og tidspunkt på dagen, men vi anbefaler at du tager den ca. på samme tidspunkt hver dag. Hver flaske indeholder 30 kapsler og varer 1 måned (30 dage). For virkelig at kunne bedømme resultaterne af dette tilskud hos dig, anbefaler vi at du tager dem i mindst 3 måneder.

Aktive ingredienser

Tribulus Frugtekstrakt
Som en traditionel Ayurvedisk urt, dyrkes Tribulus Terrestris verden over, inklusiv Nord -og Sydamerika, Afrika, Asien, Australien og Mellemøsten, hvor den traditionelt har været anvendt til mandlig virilitet og lyst. For nylig er disse historiske anvendelser blevet undersøgt og har vist nogle interessante resultater. Du kan finde mere information om det her.
Ginkgo Biloba Blad
Også kendt som Tempeltræ, findes Ginkgo Biloba almindeligvis i tilskud til mandlig forbedring på grund af dens gavnlige naturlige egenskaber. Forskere der har undersøgt planten, har fundet over 40 komponenter i Ginkgo Biloba, inklusiv Terpenoider, Ginkgolider og Flavonoider. De har også set at Ginkgo kan anvendes til at støtte cirkulationen. Klik her for at se mere.
Cayennepeber
En slægtning til de højt elskede Jalapenos, pebre og paprika, er cayennepeber også kendt for at være krydret. Den aktive forbindelse der er ansvarlig for det krydrede i cayennepeber hedder Capsaicin og siges at have mange sundhedsmæssige fordele. Der er endda lavet undersøgelser omkring Capsaicin og dets effekt på ydeevne og stimulation. Find ud af mere her.
Magnesium
Da den er en af de vigtigste mineraler for den menneskelige krop, er Magnesium meget vigtig. Magnesium bidrager til mindskelsen af træthed og udmattelse, så vel som til den normale psykologiske funktion - begge lige vigtige når det kommer til ydeevnen i soveværelset. Der er endda lavet undersøgelser angående Magnesium og kønshormon i mænd. Find ud af mere her mehr.

Komplet ingrediensliste

 • Aktive ingredienser: Malteserkorsekstrakt (fra Tribulus terrestris, L), Ginkgo Biloba Blad, Cayennepeber.
 • Andre ingredienser: Gelatine, mikrokrystallin, Cellulose, Magnesiumstearat, vand.

Naturligt tilskud

Ultra Vimax Plus har været brugt og nydt af tusindvis af mænd verden over o takket være dens naturlige formel, har der ikke været rapporteret om nogen bivirkninger, så det er sikkert at anvende. Det indeholder heller ikke gær, hvedegluten, majs, mælk/mejeriprodukter, sodium, sukker, kunstige farvestoffer, konserveringsmidler eller tilsat smag. Det indeholder dog gelatine, så det er ikke velegnet til veganere og vegetarer. Det anbefales altid at læse den fulde ingrediensliste når man prøver et nyt produkt, for at tjekke for personlige allergier. Dette tilskud er ikke beregnet til personer under 18 år.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk 5

100% baseret på 3 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Let os diskret - virkede rigtig godt for mig

  M

 • Min mand og jeg aftalte at købe et frækt supplement for at spice vores seksualliv lidt o, så jeg købte dette produkt. Vi oplever allerede resultater! hans udholdenhed er forbedret og jeg kan også mærke ændringer i størrelsen på trods af, at han ikke har taget produktet i særlig lang tid! Normalt skriver jeg ikke reviews, men for par som godt kunne tænke sig at spice sexlivet lidt op - der findet hjælp!

  A

 • Virkede rigtig godt for mig og kom i diskret indpakning som lovet.

  J

*Resultater kan variere fra person til person