Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Delay Gel 20ml Gel | Forsinkelsesgel

Af: Viaman™

179 kr.


Se mere

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Er du træt af at dine intime stunder er for korte? Denne diskrete gel i lommestørrelse, sigter efter at give dig den nødvendige tid, til at gøre natteaktiviteterne virkelig mindeværdige. Den indeholder en blanding af ufarlige og aktive naturlige ingredienser, inklusiv den opstrammende og mildt bedøvende kvalitet fra pebermynteolie og de efterspurgte virkninger fra humleekstrakt, der begge hjælper med at få de sensuelle øjeblikke til at føles uendelige!

 • Gennemsigtig og diskret Delay Gel
 • Med naturlige aktive ingredienser
 • Lille, diskret og ideel til at have med på farten
 • Uden parfume og irriterende ingredienser
 • Påførelse er ligetil og gelen optages hurtigt
 • Inklusiv en Delay Wipe

Denne nye sofistikerede Delay gel fra Viaman™ tilbyder endelig en løsning på bekymringer i lagnerne, til mænd over hele verden. Hvis du leder efter en måde at forlænge de intime stunder på, så kan denne revolutionerende Delay Gel være lige det du søger. Den er lille og diskret, så du næsten ikke lægger mærke til at den er der og der medfølger endda en forfriskende klud!

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Viaman Delay Gel?

Denne Delay Gel fra Viaman™ er et nyt innovativt produkt, der er specielt fremstillet til at hjælpe mænd med at få mere tid i soveværelset, uden at skulle benytte sig af stærke kemikalier eller stærk og potentielt skadelig medicin. Den anerkender at mænd har brug for en diskret, næsten usynlig og uparfumeret gel, der hurtigt kan påføres inden intimiteten, for at hjælpe med at styrke selvtilliden og fastholde ydeevnen. Derudover, er den nænsom og sikker, og anvender en potent kombination af aktive naturlige ingredienser, der hjælper med at give dig de ønskede resultater.

Hvordan kan Viaman Delay Gel hjælpe?

Den kan hjælpe ved at anvende en række populære midler, der er kendt for at køle og gøre dine intime områder fastere, og derved hjælpe dig til længerevarende sensuelle øjeblikke. Den første ingrediens er pebermynteolie. Dens mildt bedøvende effekt er kendt for at sløve sanserne, hvilket kan medføre bedre kontrol. Blandingen tilfører derefter havre- og humleekstrakt, der ikke blot er kendt for at tilføre fugtighed, men også har anti-inflammatoriske egenskaber, der kan forebygge irritationer, og derved muliggøre en længerevarende præstation. De naturlige stabiliserende egenskaber kan hjælpe med at berolige og kontrollere dine intime områder, og hjælpe dig med ikke at nå målstregen for hurtigt.

Hvordan bruger du Viaman Delay Gel?

Det kan ikke blive lettere at  bruge Viaman™ Delay Gel og det vil tage dig mindre end et minut! Følg bare disse instruktioner:

 • 20 minutter inden intimiteten, skal du påføre og gnide en lille smule gel på det ønskede område. Masser indtil det er fuldstændig absorberet.
 • Gelen er naturlig og sikker, men det er altid tilrådeligt at påføre en lille smule på din underarm, for at tjekke for en allergisk reaktion.
 • Kan bruges uden begrænsninger.

Hvorfor vælge Viaman?

Kontrol
Kombinationen af de valgte ingredienser, er grunden til at Viaman™ Delay Gel er et prisvindende mærke. Den stabiliserende og bedøvende effekt fra mynteekstrakt kan hjælpe dig med at opnå bedre kontrol med din præstation.

Sikker
Havreekstrakt og glycerin hjælper til med at holde det intime område fugtigt, for at undgå irritationer og ubehagelige virkninger for både dig og din partner, så oplevelsen både bliver forlænget og samtidig behagelig.

Diskret
Gelen kommer i lommestørrelse, for at sikre at du kan medbringe den overalt, når som helst. Du behøver ikke at bekymre dig om diskretion, da Viaman™ har produceret denne lille Delay Gel for at sikre at du kan præstere ved enhver lejlighed.

Hovedingredienser

Ingredienserne i Viaman™ forsinkelsesgel er det der skaber den stigende succes. Nogle af de mest essentielle ingredienser er følgende:

Pebermynteolie
Industrien med at få mænd til at være mere udholdende, har i mange årtier gjort brug af olien, på grund af dens naturlige bedøvende effekt. Pebermynte er ikke kun populær til at hjælpe med at tone og gøre huden fastere, men takket være den mildt bedøvende effekt, kan den hjælpe med at kontrollere det allersidste øjeblik et stykke tid og lade både dig og din partner, nyde oplevelsen længere.
Humleekstrakt
Den er ikke kun rig på naturlige kemikalier, men er kendt for dens anti-inflammatoriske egenskaber, der kan hjælpe med at forhindre irritation og inflammation. En præcis forebyggelse af irritation, kan hjælpe med at forlænge oplevelserne og gøre dem irritationsfrie. Dette kan gøre hele oplevelsen endnu bedre for alle involverede. Denne ingrediens er også kendt for at hjælpe med at berolige hudens overflade.
Glycerin
Denne naturlige ingrediens hjælper med at fugtiggøre og har længe været brugt på grund af dens fugtiggørende og beroligende effekter på huden. Denne ingrediens er katalysator for at hjælpe med at øge optagelseshastigheden af gelen og få den dybere ind i hudens lag, hvilket øger resultaterne af de andre ingredienser.

Nedenfor er den komplette liste af ingredienser i Viaman™ Delay Gel


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (98% baseret på 10 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * virker på samme måde som sprayen- begge er meget gode.
 • * Meget enkelt at bruge, ingen problemer der
 • * Overrasket over hvor hurtigt den trængte ind, man kunne ikke se eller mærke den efter meget kort tid
 • * Det virkede utroligt godt, både jeg og min kæreste er meget tilfredse med resultatet
 • * Har aldrig været så god til at holde i sengen som nu, viaman har virkelig gjort en forskel
 • * Svært at være utilfreds med dette produkt, det virker lidt bedøvende, men ikke så meget at man mister alt følelse
 • * Har prøvet med lidt af hvert, men synes det er her jeg fik de bedste resultater. Jeg var bange for at jeg ike ville kunne mærke noget, men jeg synes det føltes som normalt, bortset fra at jeg holdt meget længere
 • * Har kun prøvet den et par gange, men den har ikke skuffet endnu. Jeg regner med at genbestille når den er brugt op
 • * Min kæreste har aldrig været så villig som efter jeg har købt det her, hun siger at hun får mere ud af det end før, så jeg skal helt klart have mere end en
 • * Jeg frygtede at det ville være klistret og tydeligt at jeg havde brugt en gel, men den forsvandt så hurtigt at det ikke var til at se eller mærke
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev