Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

VigRX Delay Spray + Prosolution | Mod for tidlig udløsning

669 kr.
828 kr.
Du sparer:  159 kr.

Vi har samlet de to mest populære produkter mod for tidlig udløsning i en unik kombinationspakke. Oplev de positive effekter fra den desensibiliserende fra VigRX og de anerkendte Prosolution piller. Denne kombination skaber de bedste forudsætninger for at genvinde kontrollen i soveværelset og behandle for tidlig udløsning.

 • Spar 20% ved køb af VigRX™ Delay Spray + Prosolution!
 • Kan forlænge samlejet, så du kan forøge tilfredsstillelsen af din partner
 • VigRX™ Spray er 100% naturlig, smagfri og diskret
 • Prosolution er anerkendt mod for tidlig udløsning
 • Optimal kombination til at give kontrol over dit sexliv

Mange personer oplever for tidlig udløsning som et stort problem i deres sexliv, da forudsætningerne for at tilfredsstille sin partner bliver dårligere og den gode oplevelse varer i kortere tid. Med de anerkendte piller fra Prosolution og den prestigefyldte spray fra VigRX behøver du ikke længere at skulle bekymre dig om for tidlig udløsning. Slut dig til de tusindvis af mænd verden over som allerede har anvendt denne kombination!

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

HVAD ER VIGRX™ SPRAY?

VigRX™ Delay Spray er en af de mest anerkendt produkterne indenfor kategorien forsinkelsessprays. Ved brug af den særlige ingrediens Bezocain, kan de få hjælp til at holde længere i sengen og imponere din partner. For tidlig udløsning er en stor problematik for mange mænd i Danmark – estimater siger at 35-45% af alle mænd i Danmark har følelsen af at komme for tidligt. De naturlige ingredienser i VigRX™ Delay Spray kan give dig kontrollen tilbage i soveværelset og hjælpe til at forøge nydelsen for dig og din partner.

Producenten VigRX har i mere end 15 år været markedsleder indenfor naturlige seksuelle supplementer til mænd, hvilket kvalificerer denne spray som en af de absolut bedste i verden. Allerede efter 2 uger på markedet blev denne spray kategoriseret som bedst sælgende og med de mange tilbagevendende og loyale kunder understreger det blot den effektive virkning.

HVAD ER Prosolution?

Prosolution er pålidelige og naturlige piller til behandling mod for tidlig udløsning. Med den unikke blanding af naturlige ingredienser for du at produkt som hjælper til at øge din libido samtidig med at du kan blive i stand til at holde længere i sengen – effekten er tilmed til at se indenfor en overskuelig periode. Til trods for, at der findes mange forskellige typer af piller, som hævder at de virker som en kur mod for tidlig udløsning, så er Prosolution baseret på klinisk research.

Forskere har testet 148 mænd ved sundt helbred i alderen 21-60 år. Halvdelen fik tildelt Prosolution og den anden halvdel fik tildelt en placebo pille i samme dosis (en pille uden virkning). Resultaterne viste at være over alt forventning, hvor 64% oplevede forbedring i for tidlig udløsning, 67% i erektil kvalitet, 48% i generelt seksuel funktion og 78% i seksuel tilfredsstillelse. På baggrund af disse målbare resultater tilbyder vi deraf det mest anerkendte supplement mod for tidlig udløsning.

HVORFOR ANVENDE PRODUKTERNE I KOMBINATION MED HINANDEN?

Ved at anvende VigRX™ Delay Spray + Prosolution får du del i de positive egenskaber fra Benzocain som give en ekstern hjælp til at holde længere ved stimulering. Samtidig får du også en naturlig intern virkning ved hjælp af Prosolution. Dermed skabes de bedste forudsætninger for at holde længere ved brug af både interne og eksterne metoder. På grund af den stor popularitet af netop denne produkt-kombination tilbyder vi en besparelse på 10% ved køb af de to produkter samlet.

NATURLIGT OG SIKKERT

VigRX™ Delay Spray og Prosolution er naturlige produkter som ikke medfører nogle kendte bivirkninger. Ingredienserne er 100% naturlige, men det anbefales dog at læse ingredienslisten igennem for at forebygge allergiske reaktioner.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev