Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt ved køb over 499,-

    Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

  • Del betalingen op

    Uden renter og gebyrer

WrinkleMD rynkebehandling

Juster din søgning

Efter mere end 17 års banebrydende produktudvikling, har WrinkleMD, i samarbejde med University Medical Pharmaceuticals, skabt nogle af de mest innovative, klinisk avanceret og yderst effektive produkter til hud-, krops- og hårpleje.
Efter mere end 17 års banebrydende produktudvikling, har WrinkleMD, i samarbejde med University Medical Pharmaceuticals, skabt nogle af de mest innovative, klinisk avanceret og yderst effektive produkter til hud-, krops- og hårpleje.

Trænger dybere ind i huden end almindelige cremer

Her hos ShytoBuy kan vi nu med glæde præsentere nogle af de seneste skud på stammen fra WrinkleMD: Eye HA-, Brow HA Deep Infusion System, Youth Serum HA og Infusion Skin Prep.

Dette gennembrydende system anvender Infusion Teknologi til at sende koncentreret hyaluronsyre (AHA) – det samme rynke fyldstof som blandt andet anvendes i botox – dybt ind i hunden overflade. Teknologien bag WrinkleMD anvender mikro-drevne impulser, som gør at AHA trænger dybere ind i huden end almindelige cremer og serums.

Hyaluronsyre (AHA) er et naturligt kropsligt produceret stof, som blandt andet bidrager til opretholdelse af en fast og ungdommelig hud. Dette stof kan sammenlignes lidt med en super-fugtighedscreme, der hjælper huden med at øge niveauet af hydrering såvel som opretholdelse af kollagen, så huden fremstår glat, spændstig og fast.

Som kroppen bliver ældre, falder niveauet af kroppens naturlige produktion af AHA - op et fald på hele 80% i løbet af alderen 40-80 år. Et fald af AHA vil bidrage til en reducering af hudens evne til at bevare sin naturlige fugt. Når huden mangler fugt, dehydreres den og som et resultat af dehydrering, opstår de fine linjer og rynker. For at genoprette den manglende AHA i huden, kan WrinkleMD™ Eye System og Brow System levere et koncentreret boost af nano-størrelse AHA, som trænger dybere ind i huden og mindsker forekomsten af fine linje og rynker.

Kliniske Resultater

WrinkleMD har foretaget en lang række kliniske observationer og test i ønske om at udvikle produkter som levere banebrydende resultater. WrinkleMD Eye System afslørede følgende resultater:

Deltagerne oplevede 15% reducering i forekomsten af rynker sammenlignet med en af de førende anti-rynke serums.

Efter 40 minutter anvendelse af WrinkleMD oplevede 95% af deltagerne en synlig blødere, glattere og friskere hud, med en signifikant reducering af forekomsten af fine linjer.

Efter 4 ugers brug oplevede 95% af deltagerne endnu større resultater med en mere fast, løftet og yngre udseendet hud, med en signifikant reduktion i forekomsten af dybtliggende rynker.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.

Tilmeld nyhedsbrev