emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

YES Vandbaseret Glidecreme

Vandbaseret glidecreme
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Yes vandbaseret glidecreme bruges med fordel til en øget seksuel oplevelse. Det reducerer friktionen mellem penis og de vaginale og anale områder og giver en mere blød og behagelig fornemmelse under samleje. Yes vandbaseret glidecreme består kun af naturlige og økologisk producerede ingredienser, så selv med følsom hud kan du nyde godt af glidecremen

 • Reducerer friktion under forspil og samleje, hvilket giver øget nydelse
 • 100% naturlige og økologiske ingredienser
 • Sikker at bruge med kondomer og sexlegetøj
 • Kan vaskes af med vand og er en lugtfri, ikke-fedtet formel
 • Skånsom mod følsom hud og allergikere

Yes Glidecremes vandbaseret formel gør det sikkert at bruge i kombination med både kondomer og sexlegetøj, så du kan nyde med eller uden din partner. Alle Yes glidecremer indeholder kun naturlige og økologiske ingredienser, så du undgår unødvendige og usunde tilsætningsstoffer, der kan være irriterende for din hud. Prøv Yes i dag, og tag nydelsen til det næste niveau.

Hvad er Yes vandbaseret glidecreme?

Yes glidecreme er langt foran andre konkurrerende mærker på markedet indenfor glidecreme. Gynækologer anbefaler Yes vandbaseret glidecreme på grund af sin milde og blide formel, der øger fornøjelse under sex uden at udtørre og give bivirkninger. I modsætning til oliebaseret smøremiddel er vandbaserede smøremidler sikkert at bruge med kondomer og sexlegetøj og kan nemt vaskes væk med vand.

Er både til mænd og kvinder

Både Hetro - og homoseksuelle par kan gøre brug af Yes vandbaseret glidecreme, når du føler du har brug for glidecreme, eller ønsker at øge tilfredsheden. Anvend blot en lille mængde på dine intime områder, og mærk forskellen med det samme. En lille dråbe af glidecremen kan umiddelbart modvirke vaginal tørhed, som let kan være forårsaget af stress eller af den kvindelige kønshormoner er ude af balance. Hos mænd fungerer smøremidler som et dæmpende lag mellem penis og vagina, hvilket letter en jævn penetration og også kan hjælpe dig holde ud længere mellem akterne. Det kan også øge din nydelse selv uden en partner, når det er helt sikkert at bruge med sexlegetøj.

Hvordan bruger jeg Yes vandbaseret glidecreme?

Fordi Yes vandbaseret glidecremer er vandbaserede gør det netop samleje meget glat og naturligt vådt. Det er derfor mest effektivt at anvende umiddelbart før samleje, hvor en lille eller generøs mængde påføres på penis eller åbningen afhængigt af tørhed. En yderligere mængde af glidecreme kan tilsættes til opretholdelse af det ønskede fugtighedsniveau selv under samleje.

Er der bivirkninger?

Yes vandbaseret glidecreme indeholder kun naturlige og økologiske ingredienser, der naturligt fugter mens det hjælper med at forhindre vaginal tørhed. Yes Økologisk smøremiddel anbefales af sundhedspersonale og patienter som et godt værktøj for dem, der lider af forskellige forhold, som kan have vaginal tørhed at gøre. Udover vandet indeholder Yes vandbaseret smøremiddel også Aloe Vera ekstrakt, der effektivt medvirker til at fugte huden og genoprette den vaginale pH balance.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews5

100% baseret på 1 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Rigtig godt produkt

  L Lise small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*Resultater kan variere fra person til person