Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

ZymaDerm™ behandling af kønsvorter og kondylomer

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

ZymaDerm mod vorter er baseret på en helt unik og patenteret formular, som smertefrit og effektivt kan få bugt med alle typer vorter, herunder kønsvorter og kondylomer. Denne vortebehandling er, modsat mange andre løsninger, af naturlige ingredienser og indeholder ingen farlige ætsende midler.

 • FDA godkendt vortebehandling
 • Kan anvendes på alle typer vorter
 • ZymaDerm formindsker og fjerner vorter
 • Kan anvendes til kønsvorter og kondylomer (udvortes)
 • Hudlæge og klinisk testet
 • Egnet til voksne og børn

ZymaDerm mod vorter er en smertefri og naturlig behandling af vorter,herunder også kønsvorter og kondylomer. Med denne formular behøver du hverken at skrabe, fryse eller ætse vorten væk. Bestil i dag inden kl. 16 (mandag-torsdag) og modtag din behandling allerede i morgen med UPS.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er vorter?

En vorte er en intraepidermal tumor lokaliseret på huden. Disse tumorer er resultatet af en kombination af akkumulerede vira. A-virus familien af menneskelige papillomavirus (HPV) er en gruppe bestående af mere end 100 forskellige typer af virus. Kønsvorter er helt almindelige og kan betragtes som den fysiske manifestation af en HPV-infektion. Denne type vorter er særlig smitsom. Det anslås, at risikoen for at opfange smitten fra denne infektion er 80% til 85% blandt seksuelt aktive mennesker.

Hvordan virker Zymaderm ™ mod vorter?

Denne behandling af vorter er simpel og smertefri. I modsætning til mange andre behandlinger, skal du ikke skrabe, fryse eller ætse vorten væk med ZymaDerm. Du kan bruge produktet på alle typer af vorter uanset om det er kønsvorter, flade vorter, fodvorter eller almindelige vorter. Denne vortebehandling er et naturligt alternativ til receptpligtige eller mere hårde formularer og den indeholder ikke nogle kemikalier eller farlige ætsende midler.

ZymaDerm mod vorter er hudlægetestet og dens formular er klinisk testet for anvendelighed og virkning, så du kan være helt sikker når du køber denne behandling mod vorter.

HVAD ER INGREDIENSERNE?

Alle ingredienser i ZymaDerm er nøje udvalgte og bidrager alle effektivt til behandling af vorter. Ingredienserne er 5x Iodum, 3x Thuja occidentalis, 3x Origanum vulgare, Myrtus communis, 5x Cymbopogon citratus, 5x Pelargonium graveolens, M. alterifolia og høj selen rapsolie.

HVORDAN ANVENDER JEG ZYMADERM ™ mod vorter?

Behandlingen består af en naturlig creme, som du påfører vorten 3-4 gange om dagen. Sørg for at huden er ren før du begynder behandlingen med ZymaDerm. Cremen har en praktisk applikator børste så du kan få en præcis og enkel påføring. Det er nemt og smertefrit og et godt alternativ til ubehagelige og risikofyldte behandlinger.

ZymaDerm™ mod vorter er udelukkende egnet til udvortes brug. Børn under 9 måneder bør ikke anvende denne behandling. Indeholder Jod.

ZYMADERM ™ NATURLIGT OG SIKKERT

ZymaDerm ™ er effektiv I behandlingen af kønsvorter. Denne løsning indeholder kun naturlige ingredienser og er helt uden sundhedsskadelige midler. Vi anbefaler dog at ingredienslisten læses igennem før brug af produktet for at forhindre allergiske reaktioner.

Dette produkt er fremstillet af planteekstrakter. Disse planter er garanteret pesticidfri og er anerkendt af de farmaceutiske myndigheder. ZymaDerm ™ er blevet klinisk testet og forårsager ingen bivirkninger.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (93.33% baseret på 6 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Hurtig behandling!
 • * Zymaderm virker hurtigt på mine vorter
 • * Så nemt og hurtigt at bruge. Efter 3-4 uger var mine kønsvorter væk.
 • * ønskede ikke at besøge min hudlæge igen enten efter halvdårlige resultater. Jeg har brugt Zymaderm i 4 uger, og de 2 små kønsvorter jeg havde synes at være væk
 • * Det er svært at sige om de er helt væk. Men de er klart blevet mindre.
 • * Endelig et produkt der virker - og så i håndkøb!!
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev