Resultaterne kan variere fra individ til individ. Læs vores fulde ansvarsfraskrivelse her.
Hjem > Hårfjerning
Køb hårfjerningsprodukter til hårfjerning her

Permanent hårfjerning

Uønsket hårvækst vil være en evig kamp, medmindre du får det fjernet en gang for alle. Hos ShytoBuy har vi samlet en række af de bedste produkter til permanent hårfjerning, så du kan komme af med din uønsket hårvækst på både krop og ansigt. Vores udvalg af produkter til permanent hårfjerning rækker sig fra HPL -og Laser hårfjerner til hårfjerning ved brug af effektive og naturlige cremer og sprays, som alle har til fælles at bekæmpe uønsket...

Silk'n Glide 150.000 | Permanent Hårfjerning

er det fortrukne valg, når det kommer til at silkeglød, glat hud og permanent hårfjerning. Denne let-anvendelige og effektive HPL hårfjerner er ikke alene smertefri, men den er også FDA-godkendt til at sikre succesfulde resultater til hjemmebrug.

(Eller betal 67,00 Kr./mdr.)  
1.099,00 Kr.
Skin Doctors Hair No More™ | Hårfjerningskit
Kjøp Skin Doctors Hair No More ™ komplet system til hårfjerning

Slip af med uønsket hårvækst med Hair No More komplet system til hårfjerning. Kombinationspakken fra Skin Doctors er et effektivt to-trins system, som både fjerner eksisterende hår og hæmmer ny hårvækst. Produkterne er milde mod huden og nemme...

 
329,00 Kr.
Silk'n Flash&Go Luxx | 120,000 impulser + 5,000

Silk’n Flash&Go Lux er efterfølgeren for den populære HPL hårfjerner Silk’n Flash&Go. Silk’n Flash&Go Lux kommer med hele 120.000 lysimpulser + 1x GRATIS EKSTRA LYSPATRON, så du opnår endnu mere effektive resultater.

(Eller betal 97,00 Kr./mdr.)  
1.598,00 Kr.
Silk’n Glide 50.000

Den æblegrønne hårfjerningslaser indeholder intet mindre end 50.000 HPL impulser, som kan levere dig permanente hårfjerningsresultater, uden at skulle genopfylde og betale ekstra for nye lyspatroner.

(Eller betal 60,00 Kr./mdr.)  
998,00 Kr.
Silk'n Flash&Go lyspatron

Silk'n Flash&Go ekstra lyspatron til IPL hårfjerning så du kan bruge din Silk'n Flash&Go i endnu længere tid. Denne ekstra lyspatron kan købes online hos shytobuy.dk.

 
299,00 Kr.
Silk'n Glide Xpress | Permanent hårfjerning

Denne permanente hårfjerningslaser fra Silk'n Glide er den hidtil hurtigste og bedste laser til smertefri og permanent hårfjerning. Med Silk'n Glide Xpress får du 300.000 pulseringer, som resulterer i langvarigt brug samt hurtigt og effektiv...

(Eller betal 121,00 Kr./mdr.)  
1.998,00 Kr.
Velform ™
Kjøp Velform ™

Velform benytter laserteknologi til permanent hårfjerning og sørger for at du kan gøre det i dit eget hjem, til en brøkdel af prisen for en salonbehandling. Da dette er et laserapparat, skal du ikke bekymre dig om at udskifte lyspatroner. Velform...

(Eller betal 140,00 Kr./mdr.)  
Mere info   
2.319,00 Kr.
Silk'n SensEpil XL 65,000 impulser

Takket være den nye Silk’n SensEpil XL 65,000, behøver hårfjerning nu ikke længere at være besværligt. Med de 65.000 lysimpulser, er det ikke nødvendigt at skifte lyspatronen ud. Apparatet benytter HPL teknologi.

(Eller betal 242,00 Kr./mdr.)  
Mere info   
3.999,00 Kr.

Håret på kroppen

Før du overvejer hvilken hårfjerning, som er den bedste for dig, kan det måske være interessant, at blive lidt klogere på, hvorfor vi har hår på kroppen. Krops- og ansigtshår har ikke kun kosmetisk betydning. Faktisk er der en større årsag til håret på kroppen, dens placering og struktur. Læs med her, og bliv klogere på håret, hårfjerning, teknikker og metoder.

Hårets placering og struktur

Håret udseende og struktur afhænger af dens placering på kroppen. Typisk vil de fine og lyse hår have tendens til at vokse på visse dele af ansigtet, øvre kinder og pande. Tykke, mørkere hår vil have tendens til at vokse på kanten af øjenlåg og bryn, den mandlige kæbe linje, hovedbånd og næsebor. Som nogle mennesker oplever dog at hårene i ansigtet er mere kraftigt og mørkt end ønsket. I disse tilfælde kan det være en god ide, at overveje permanent eller semipermanent hårfjerning.

Hårets egenskaber:

Alt hår er død protein som udskilles af kroppen. Håret beskytter huden og hovedet mod lys og bakterier. Udover at beskytte huden, isolerer håret kroppen mod temperaturændringer og en barrierer for skidt og snavs. Det eneste sted vi ikke har hår, er håndflader, fodsåler og læber. Disse områder har ikke nogle hårsække, og derfor kan der ikke produceres hårstrå.

Hvilke hårfjerningsmetoder findes der?

Hvilken hårfjerningsmetode er den rigtige for mig ?
Metode Hyppighed Permament Smerte Fordele Ulemper
Barbering

Dagligt/Ugentligt Nej Minimal
Billigt på den korte bane
Nemt og hurtigt
Smertefri
% Dyrt i det lange løb
% Skal gøres på dagligt plan
% Hårde og kræsende hårstrå
% Kan give hudirritation
% Kan give indgroede hår
Hårfjerningscreme

Ugentligt Nej Minimal
Billigt på den korte bane
Skal ikke gøres så ofte som babering
Nemt og hurtigt
Smertefri
Bløde resultater
% Dyrt i det lange løb
% Skal gøres på ugentligt plan
% Kan give hudirritation
Voksning

Ugentligt/Månedligt Nej Maximal
Skal ikke gøres så ofte som babering
Bløde resultater
 Flotte resultater
% Dyrt
% Smertefuldt
% Skal planlægges på forhånd
% Tager længere tid prbehandling
% Kan give hudirritation
Epilator

Månedligt Nej Maximal
Skal ikke gøres så ofte
Billigt i det lange løb
  Bløde resultater
 Flotte resultater
% Dyrt engangsbeløb
% Skal planlægges på forhånd
% Tager længere tid pr behandling
HPL - laser

Månedligt Ja Minimal
Permanente resultater
Billigt i det lange løb
Bløde resultater
Smertefrit
Flotte resultater
Ingen indgroede hår
% Dyrt engangsbeløb
% Skal planlægges på forhånd
% Tager længere tid pr behandling

Alle har beskæftiget sig med uønsket hår i ny og næ, herunder; kropshår eller hår i ansigtet. Der er flere teknikker, der anvendes til hårfjerning, fra smertefri til ligefrem smertefuldt, fra den hurtige og mindst effektive til de dyre permanente. Her er de vigtigste former for hårfjerning og nogle af deres fordele og ulemper.

Voks

Voks er en af de ældre teknikker mod hårfjerning, og bruger voks til at fjerne hår fra hårsækken. Voksbehandling sker ved at anvende varm voks på et område, hvor håret ønsket fjernet. Når voksen er placeret, påsættes en strimle af papir, og lader området køle lidt af. Herefter sker det knap så sjove. Strimlen hives af, og trækker håret med sig. Denne metode er meget effektiv og skal ikke gøres så ofte. En typisk voksbehandling bør holde i cirka, 2-6 uger, alt afhængig af hårstruktur, hårcyklus og område på kroppen. Den langvarige virkning er forårsaget af, at håret fjernes på follicle niveau, som gør at det nye hår har brug for tid til at vokse op igen.

Voks er relativt billig, hvis du gør det hjemme. Det er dog en anden snak, hvis det er på klinik. En typisk ulempe ved voksning, er at det kan være tidskrævende, hvis det er store områder på kroppen, som skal behandles. Voksbehandling er også kendt for at være en af de mest smertefulde hårfjernings teknikker, selv om de fleste mennesker hævder at føle mindre smerte jo mere de vokser. Fordele er: Voks er effektiv, når større områder af kroppen er involveret, og det er en god måde at fjerne grove eller tykke mørke hår, når andre mulighedervil ikke fungere. Ligeledes er resultatet smukt og blødt.

Barbering

Barbering er en af de hurtige hårfjerningsteknikker, som fungerer godt i de fleste tilfælde.Barbering indebærer anvendelse af en skarp barberblad, som klipper/skraber håret påhudniveau. Mens barbering er en hurtig metode til at slippe af med uønskede hår, kan effekten vare fra et par timer til et par dage maksimum. Denne metode er bedst egnet for personer med lys og fine hår, eller områder hvor håret er fint. Tykkere og grove hår vil resultere i kræsende og begyndende hårstubbe indenfor blot et par timer efter hårfjerning.

Ulemper: Glæden og det glatte look er en kortvarig fornøjelse, da barberingen i de fleste tilfælde kun holder 2-24 timer. Mennesker med hurtigt voksende hår vil heller ikke finde barbering yderst effektiv. Barbering kan også forårsage hudirritationer og udslæt, men hvis du investerer i en god barberingsskraber, en god skum og eftercreme, kan du reducere dette merkant.

Fordele: Selv om barbering er ikke den mest effektive hårfjerning metode, hvis du ønsker et silkeblødt look på den lange bane, ja så er metoden hurtig. Barbering kan også gøres på farten med blot en barberkniv og en creme, og ved hjælp af en god skraber kan det give nogle korte, men ganske flotte resultater. Ligeledes er denne metode til hårfjenring, stor set smertefri. Og så er fremgangsmåden ganske billig sammenlignet med de andre hårfjerning teknikker (på den korte bane).

Epilator

Hvis du vil kombinere den hurtige behandlingstid fra den traditionelle barberingskraber, men have de langtidsholdbare resultater af voksning, så kan det måske være en ide, at prøve en epilator. Så hvad er forskellen på en epilator og en skraber? En epilator, modsat barberingskaperen, plukker hårene fra roden, lidt lige som voksning. Desværre er denne metode bedst egnet på ben.

Ulemper: Epilator hårfjerning er bedst egnet på ben områder, og ikke egnet til ansigt (overlæbe). Ligeledes er denne metode smertefuld, da den hiver håret ud. En god epilator kan også være en mere dyr investering (engangsbeløb).

Fordele: Kombinerer de gode langvarige resultater fra voksning sammen med de gode fordele fra barbering.

Hårfjerningscreme

Hårfjerningcreme er måske den hurtigste måde at slippe af med uønsket kropslig hår på. Disse cremer anvender ingredienser, som rent faktisk nedbryder hårets struktur - der hovedsageligt består af proteiner. Denne metode indebærer anvendelse af hårfjerningscremen på det ønskede behandlingsområde, herefter venter du 5 til 10 minutter, mens cremen arbejder på at nedbryde håret. Herefter fjernes cremen med mild plastik skraber. Denne metode giver resultater, som typisk vil vare længere end barbering, men mindre end voksning. Ved hjælp af en hårfjerningcreme kan håret holdes ude af syne i et par dage op til en uge, afhængigt af tykkelsen af hår.

Ulemper: Resultaterne er ikke lige så langvarige som voksning, og metoden tager længere tid end barbering. En anden klage over hårfjerning cremer er, at de generelt lugter dårligt, selv om dette er blevet forbedret i de seneste par år. Rigtige spørgsmål cremer giver også den hurtigste hårfjerning, og disse cremer er relativt billige.

Fordele: Hårfjerningscremen er den mindst smertefulde metode til at fjerne hår. En god hårfjerningscreme er hurtig og relativ billig at anvende. Ligeledes er resultaterne flotte og bløde.

Laserbehandling

Laser behandlinger betragtes som en permanent hårfjerningsteknik. Disse omfatter at sende intense stråler af lys til hårsækken, ødelægge den og således forhindre håret til at vokse igen. Selvom metoden bliver betragtet som permanent, vil det kræve mere end blot 1 behandling.

Laserbehandling er den mest effektive måde at fjerne hår, men det er også den dyreste. Laser behandlinger arbejder bedst på mørkere hår, og er ikke egnet, hvis du har helt hvide hår. Ligeledes kræver laserbehandlingen en betydelig farve forskel på hudfarve og hår pigment. Bedst egnet er lysere hudtone med mørkere hår. Hvis du er i tvivl, om behandlingen er for dig, er du velkommen til at kontakte os, på telefon, livechat eller e-mail.

Ulemper: Laser behandlingen er mere tidskrævende en nogle af de andre metoder (på den korte bane), men efter 3-6 behandlinger vil de fleste opleve en permanet hårfjerning på det behandlede område. Ligeledes har denne metode som en dyrere engangsomkostning.

Fordele: Hårfjerningen er permanent, smertefri og effektiv. Du kan anvende den på hele kroppen og i ansigtet fra næsen og ned.

Afhængigt af dine behov og krav, kan en eller flere af disse ovennævnte hårfjerning teknikker sikker fungere rigtig godt for dig. Hvis du har lyst og tyndt hår, og ønsker at fjerne hår på benene, vil du være i stand til at slippe af sted med almindelig barbering, selv om du bliver nødt til at gøre det ofte. Hvis du ønsker at fjerne håret i ansigtet bør du overveje en anden metode.

Voks er en meget effektiv måde at fjerne uønskede hår, men selve processen er temmelig tidskrævende, for ikke at nævne smertefuld. Der er også mobilitetsfaktorer, som gør at du bedre vil være i stand til at barbere dig eller bruge hårfjerningscremer, når er på tur, end at begynde med voksning. For de ultimative resultater, som er permanente og kan anvendes på hele kroppen og ansigtet, bør du bruge laserhårfjerning. Selv om det måske på den korte bane, er en lidt mere dyr fornøjelse.

Hvad er forskellen på semipermanent og permanent hårfjerning?

Hører du også til en til af dem, hvor hårfjerning betyder indgroede hår, røde udslet, ar fra skraberen og alt for lang tid i badet? Så er du ikke alene.

Af denne grund er det blevet utrolig populært at få fjernet håret permanent, så du ikke længere skal bekymre dig om at fjerne det flere gange om ugen. Desværre er det bare så dyrt, at få det fjernet med laser eller IPL på professionelle saloner. Det koster ofte op til 800 kr. per behandling og det kræver altid flere behandlinger over længere tid, for at få ordentligt bugt med pelsen. Hårfjerning kan derfor hurtigt blive en meget dyr fornøjelse og du skal tilmed tage tid ud af din kalender, for at tage hen på salonen.

Her hos ShytoBuy tilbyder vi en række kvalitetsløsninger til permanent og semipermanent hårfjerning i hjemmet.

Permanent hårfjerning med Silk’n Flash&Go

Der findes forskellige apparater til at fjerne håret permanent. Her hos ShytoBuy har vi valgt at føre de bedste HPL hårfjernere fra producenten Silk’n, som i mange år har specialiseret sig i hårfjerning. HPL står for Hjemme Pulserende Lys, som benytter sig af lysimpulser til at stoppe hårvæksten.

Det mest populære HPL apparat er Silk’n Flash&Go og Silk’n Flash&Go Lux er af samme gode kvalitet som de andre Silk’n produkter, men med en mindre kontaktflade. De har et kontaktområde på 4 cm2, hvilket gør dem specielt egnet til mindre områder eller områder der kan være svære at navigere rundt på (såsom bikinilinien eller armhulen). Flash & Go Lux udgaven har desuden en ekstra patron til endnu mindre områder, som kan give dig knivskarp præcision på fx overlæben. Hvis du ønsker, mere information om hårfjerning af de fine hår, så kan du få mere information om hårfjerning specielt i ansigtet. Uanset hvilket apparat du foretrækker, vil det kunne give dig permanent hårfjerning inden for hjemmets fire vægge.

Semi-permanent hårfjerning og hårreduktion

Hvis du alligevel foretrækker skraberen eller voksen, så har vi et par råd til at undgå indgroede hår og irritation. Det er en rigtig god idé at skrubbe din hud med en mild bodyscrub, et par gange om ugen, så du øger blodtilførslen til hårsækkene. Når du barberer, skal du huske at barbere i hårets retning og efterfølgende smøre huden med en god bodylotion. Du kan også benytte dig af en spray mod indgroede hår, eller en hårhæmmende spray, så du undgår at skulle barbere dig så ofte. Husk, hårfjerning behøver ikke at være en kamp, så længe du følger disse tips eller rent faktisk vælger at fjerne hårene permanent.