Hjem > Hårfjerning
Køb hårfjerningsprodukter til hårfjerning her

Hårfjerning

Uønsket hårvækst vil være en evig kamp, medmindre du får det fjernet en gang for alle. Hos ShytoBuy har vi samlet en række af de bedste produkter til permanent hårfjerning, så du kan komme af med din uønsket hårvækst på både krop og ansigt. Vores udvalg af produkter til permanent hårfjerning rækker sig fra HPL -og Laser hårfjerner til hårfjerning ved brug af effektive og naturlige cremer og sprays, som alle har til fælles at bekæmpe uønsket hårvækst.

Skin Doctors Ingrow Go ™ | Mod indgroet hår Kjøp Skin Doctors Ingrow Go ™ mod indgroet hår

Ingrow Go er en effektiv lotion mod irriterende indgroede hår, røde knopper og skægpest, som ofte opstår efter hårfjerning. Produktet kan bruges overalt på kroppen. Formindsker og forebygger infektion i hårrødderne og virker beroligende på kløe og rødme.

 
159,00 kr.
Skin Doctors Hair No More™ | Hårhæmmende Spray Kjøp Skin Doctors Hair No More ™ inhibitor spray

Skin Doctors’ Hair No More er en hårhæmmende spray til uønsket hårvækst. Nu behøver du kun at barbere dig en gang hver 6. uge eller vokse dit hår en gang hver tredje måned. Sprayen er dermatologisk testet og godkendt og skånsom for huden.

 
109,00 kr.
Skin Doctors Hair No More™ | Hårfjerningskit Kjøp Skin Doctors Hair No More ™ komplet system til hårfjerning

Slip af med uønsket hårvækst med Hair No More komplet system til hårfjerning. Kombinationspakken fra Skin Doctors er et effektivt to-trins system, som både fjerner eksisterende hår og hæmmer ny hårvækst. Produkterne er milde mod huden og nemme at anvende.

 
329,00 kr.
Silk'n Glide 150.000

er det fortrukne valg, når det kommer til at silkeglød, glat hud og permanent hårfjerning. Denne let-anvendelige og effektive HPL hårfjerner er ikke alene smertefri, men den er også FDA-godkendt til at sikre succesfulde resultater til hjemmebrug.

(Eller betal 91,00 kr./mdr.)  
1.499,00 kr.
Silk'n Flash&Go Lux + EKSTRA LYSPATRON

Silk’n Flash&Go Lux er efterfølgeren for den populære HPL hårfjerner Silk’n Flash&Go. Silk’n Flash&Go Lux kommer med hele 120.000 lysimpulser + 1x GRATIS EKSTRA LYSPATRON, så du opnår endnu mere effektive resultater.

(Eller betal 121,00 kr./mdr.)  
1.999,00 kr.
Ultra Hair Away Spray™ mod uønsket hårvækst Kjøp Ultra Hair Away ™ påføres efter hårfjerning

Ultra Hair Away er en hårhæmmende spray, som skal påføres efter hårfjerning. Dæmper uønsket hårvækst, så du undgår at skulle barbere og vokse dig så ofte. Vedvarende brug af denne hårfjerner, vil gøre hårene finere, lysere og blødere.

 
409,00 kr.
Silk'n Flash&Go lyspatron

Silk'n Flash&Go ekstra lyspatron til IPL hårfjerning så du kan bruge din Silk'n Flash&Go i endnu længere tid. Denne ekstra lyspatron kan købes online hos shytobuy.dk.

 
419,00 kr.
Silk'n SensEpil ™ Ekstra lyspatron

Lyspatron som passer til Silk’n SensEpil og Silk’n SensEpil XL 65,000. Den har 750 lysimpulser, hvilket er nok til en hel kropsbehandling. Med de udskiftelige lyspatroner, kan du fortsætte brugen af din hårfjerner, så længe du vil.

 
419,00 kr.
Silk’n Glide 50.000

Den æblegrønne hårfjerningslaser indeholder intet mindre end 50.000 HPL impulser, som kan levere dig permanente hårfjerningsresultater, uden at skulle genopfylde og betale ekstra for nye lyspatroner.

(Eller betal 85,00 kr./mdr.)  
1.399,00 kr.
CC After Depilation Gel™ til intimbarbering Køb CC After Depilation Gel ™ lindrer kløe efter intimbarbering

CC After Depilation Gel Bikini er sammensat specielt til huden ved bikinilinjen. Smør på umiddelbart efter hårfjerning, og nyd den kølende fornemmelse mens geleen plejer og beroliger din hud. Geleen holder kløe på afstand.

 
209,00 kr.
Silk'n SensEpil XL 65,000

Takket være den nye Silk’n SensEpil XL 65,000, behøver hårfjerning nu ikke længere at være besværligt. Med de 65.000 lysimpulser, er det ikke nødvendigt at skifte lyspatronen ud. Apparatet benytter HPL teknologi.

(Eller betal 242,00 kr./mdr.)  
3.999,00 kr.
Velform ™ Kjøp Velform ™

Velform benytter laserteknologi til permanent hårfjerning og sørger for at du kan gøre det i dit eget hjem, til en brøkdel af prisen for en salonbehandling. Da dette er et laserapparat, skal du ikke bekymre dig om at udskifte lyspatroner. Velform er...

(Eller betal 140,00 kr./mdr.)  
Mere info   
2.319,00 kr.

Hårfjerning

Hører du også til en til af dem, hvor hårfjerning betyder indgroede hår, røde udslet, ar fra skraberen og alt for lang tid i badet? Så er du ikke alene. Af denne grund er det blevet utrolig populært at få fjernet håret permanent, så du ikke længere skal bekymre dig om at fjerne det flere gange om ugen. Desværre er det bare så dyrt, at få det fjernet med laser eller IPL på professionelle saloner. Det koster ofte op til 800 kr. per behandling og det kræver altid flere behandlinger over længere tid, for at få ordentligt bugt med pelsen. Hårfjerning kan derfor hurtigt blive en meget dyr fornøjelse og du skal tilmed tage tid ud af din kalender, for at tage hen på salonen.

Her hos ShytoBuy tilbyder vi en række kvalitetsløsninger til permanent og semipermanent hårfjerning i hjemmet.

Permanent hårfjerning med Silk’n SensEpil og Silk’n Flash&Go

Der findes forskellige apparater til at fjerne håret permanent. Her hos ShytoBuy har vi valgt at føre de bedste HPL hårfjernere fra producenten Silk’n, som i mange år har specialiseret sig i hårfjerning. HPL står for Hjemme Pulserende Lys, som benytter sig af lysimpulser til at stoppe hårvæksten.

Det mest populære HPL apparat er den pink Silk’n SensEpil. Den har et kontaktområde på 6 cm2 og patronen har 750 lysimpulser. De 750 impulser er nok til en hel kropsbehandling, men ønsker du at behandle hele kroppen flere gange, skal du udskifte lyspatronen. Ønsker du blot at behandle fx dine ben eller små områder, kan du få flere behandlinger ud af én patron.

Silk’n Flash&Go og Silk’n Flash&Go Lux er af samme gode kvalitet som de andre Silk’n produkter, men med en mindre kontaktflade. De har et kontaktområde på 4 cm2, hvilket gør dem specielt egnet til mindre områder eller områder der kan være svære at navigere rundt på (såsom bikinilinien eller armhulen). Flash & Go Lux udgaven har desuden en ekstra patron til endnu mindre områder, som kan give dig knivskarp præcision på fx overlæben. Hvis du ønsker, mere information om hårfjerning af de fine hår, så kan du få mere information om hårfjerning specielt i ansigtet. Uanset hvilket apparat du foretrækker, vil det kunne give dig permanent hårfjerning inden for hjemmets fire vægge.

Semi-permanent hårfjerning og hårreduktion

Hvis du alligevel foretrækker skraberen eller voksen, så har vi et par råd til at undgå indgroede hår og irritation. Det er en rigtig god idé at skrubbe din hud med en mild bodyscrub, et par gange om ugen, så du øger blodtilførslen til hårsækkene. Når du barberer, skal du huske at barbere i hårets retning og efterfølgende smøre huden med en god bodylotion. Du kan også benytte dig af en spray mod indgroede hår, eller en hårhæmmende spray, så du undgår at skulle barbere dig så ofte. Husk, hårfjerning behøver ikke at være en kamp, så længe du følger disse tips eller rent faktisk vælger at fjerne hårene permanent.