Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Prostata sundhed

Blærehalskirtlen er placeret under blæren og omringer urinrøret. Dette organ er en del af det mandelige reproduktive system, og er aldeles vigtigt at vedligeholde. Prostata problemer kan forekomme hos alle aldersgrupper. Der kan være adskillige årsager såsom alder, spisevaner, bakterier, stress der bidrager til problemet. Nedenstående kan du læse om symptomerne og alternative behandlinger som kan hjælpe dig med at holde din prostata sund.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Som en unik del af den mandlige krop, bliver prostataen uundgåeligt større med alderen, og den kan være grund til mange sundhedsbekymringer hos mænd. Det er svært at vide hvordan man holder kirtlen som er placeret i bækkenet i god stand. Med alle de mænd, som gerne vil have sikkerheden ved en sund prostata, i tankerne, har producenter undersøgt og udviklet produkter som netop er designet til at sikre en sund prostata. Disse produkter er perfekte til ænd i alle aldre, og især de midaldrende mænd.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.