Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Hudblegning

Pigmentpletter skyldes hovedsagelig soleksponering, alder eller hormonforandring. Pigmentpletter forekommer som følge af en forøget produktion af pigmentet melanin. Derfor vil den bedste måde at fjerne pigmentpletter på være at modvirke denne overdreven produktion af melanin og hæmme den. De nedenstående produkter er verdenskendt for at fjerne pigmentpletter og gør huden smuk igen.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Vi vil alle sammen gerne have en glat hud med jævn pigmentering. Pigmentpletter kan få en person til at se ældre ud end de er, mens glat og ren hud viser ungdom og sundhed. Pigmentpletter opstår som regel ved for mange UV stråler, eller en overproduktion af melanin, såvel som aldring. Mange spørger hvordan man kan udbedre de forandringer som melanin forårsager, som for eksempel hvordan man kan blege fregner, fjerne pigmentpletter og fjerne leverpletter. Der er mange forskellige produkter som kan blege din hud, hvor de mest populære er cremer og sæber. Der er også cremer til kroppen, serummer, gels, tonics og apparater, såvel som supplementer du kan spise.
*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.