Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Feromoner

Feromoner er naturlige kemiske dufte der bliver frigivet af kroppen og som mennesker optager som en slags berusende aroma gennem næsen. En lang række undersøgelser har vist, at feromoner virker og er effektive til at forbedre din sexappeal. Dyr og planter bruger også feromoner til tiltrække hinanden.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Feromoner er et fascinerende aspekt af dyrebiologi og disse kraftige forbindelser kan have en lige så stor rolle i tiltrækningen mellem mænd og kvinder. Ved at bruge videnskabelig viden om de dybeste menneskelige ønsker hos både mænd og kvinder, bliver der nu udviklet en perfekt balanceret feromonkombination lavet til at hjælpe med at forøge den fysiske interesse.Tiltræk din ønskede partner med feromoner i en parfume, der skal påføres med en sprøjteforstøver elelr roll-on stick, til både mænd og kvinder. Hver parfume er perfekt formuleret til naturlig menneskelig attraktion.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.