Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Tandblegning

Dit smil og dine tænder definerer hovedparten af din udstråling, så et flot smil kan sende et budskab til omverdenen om overskud og selvtillid. Hvide tænder er essentielt i et flot og sundt smil, hvilket er grunden til at tandblegning er af de mest foretagende kosmetiske procedurer. Er du utilfreds med farven på dine tænder kan du her finde effektive metoder til hjemme brug med samme flotte resultater som professionel tandblegning.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Tid kan føre til misfarvede tænder, og faktorer som kaffe, vin, cola samt andre drikke- og fødevarer kan også bidrage til gule tænder. Rygning skader også tændernes ydre, og kan misfarve både tænder og negle. Da et smil tit er det første indtryk vi giver, undersøger flere og flere professionel tandblegning. Med en blegende tandpasta, gel eller et kit, kan du tage sagerne i egne hænder og tage et skridt i den rigtige retning.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.