FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Tandblegning

Smil til verden, og den vil smile til dig - og slip bekymringerne for om dit smil skinner nok! Gå på opdagelse i vores brede udvalg af produkter til tandblegning, og find din foretrukne behandlingsmetode til at opnå et lysere smil og hvidere tænder. Vores produkter er lavet med naturlige ingredienser så du kan føle dig tryg ved at anvende dem, og er designet til at være lette at anvende både i hjemmet og på farten. Der er derfor med sikkerhed en ideel løsning for dig, omend du ønsker at lysne dit smil eller håndtere misfarvner på tænderne. Prøv dem i dag og oplev selv hvor let det kan være at sikre et stort skinnende smil!
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Tid kan føre til misfarvede tænder, og faktorer som kaffe, vin, cola samt andre drikke- og fødevarer kan også bidrage til gule tænder. Rygning skader også tændernes ydre, og kan misfarve både tænder og negle. Da et smil tit er det første indtryk vi giver, undersøger flere og flere professionel tandblegning. Med en blegende tandpasta, gel eller et kit, kan du tage sagerne i egne hænder og tage et skridt i den rigtige retning.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.