emaerket
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt ved køb over 499,-

    Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Sådan kan du blege dine tænder hjemme

Sådan kan du blege dine tænder hjemme - nemt og sikkert

Tandblegning i hjemmet

Et skinnende hvidt smil giver et godt førstehåndsindtryk og det er faktisk muligt at opnå på en naturlig måde; en af dem er ved at spise de rigtige madvarer. Man kan også vælge en kemisk tandblegning, men hvis man kan få et flottere smil på en naturlig måde, er det vel værd at forsøge.

Maste jordbær

Jordbær er en af de madvarer der kan levere en naturlig tandblegning. Du kan enten bare spise dem eller også kan du mase et par stykker og børste massen på tænderne et par gange om ugen. Det er syren der hjælper med at fjerne pletter på overfladen af tænderne, mens c-vitamin fjerner plak.

Brug tandtråd - 2 gange om dagen

Daglig brug af tandtråd er endnu en metode til at reducere pletter, og derved få et hvidere smil. Man kan vel ikke som sådan kalde det for tandblegning, men tandlæger anbefaler at man bruger tandtråd to gange om dagen, for at fjerne det tandbørsten ikke kan få fat i.

Sugerør

Hvis du kan indtage dine drikkevarer med et sugerør, kan det også have en positiv indvirkning på udseendet af dine tænder. Kaffe, te, sodavand og vin, er ikke særlig godt at have siddende på tænderne. Men for ikke at skulle indtage din skoldhede kaffe med et sugerør, kan det anbefales at børste dine tænder bagefter, for at opnå samme effekt, som ved brug af sugerøret.

Oil pulling

Oil pulling er en anden metode til naturlig tandblegning, der bliver anvendt af mange mennesker verden over. Det går simpelthen ud på at tage 1-2 spiseske olie ind i munden og gurgle det rundt derinde i 10-15 minutter. Det er en metode der er blevet brugt i flere tusinde år i Indien og udover at forbedre mundhygiejnen, kan det styrke tænder og gummer, forhindrer dårlig ånde og gøre tænderne hvidere. Da olien trækker bakterier ud af din krop, er det vigtigt ikke at sluge olien til slut, men spytte den ud. Denne form for tandblegning er efterhånden begyndt at blive populær i Danmark, mens den har været brugt i f.eks. USA, i mange år.

Sprøde grøntsager

Ved at spise knasende grøntsager eller frugt, kan du opnå mange af de ting, en kemisk tandblegning også kan give dig. For eksempel findes der i blandt andet æbler (og jordbær) kemikaliet æblesyre, der bleger dine tænder. Dette kemikalie finder du også på ingredienslisten, hvis du anvender en kunstig tandblegning.

Natron og citronsaft - sammen eller hver for sig

Begge disse ingredienser er gode til tandblegning, men sammen er de helt fantastiske. Det går i al sin enkelthed ud på at blande lidt natron med friskpresset citronsaft. Denne masse børster du på dine tænder og lader sidde i højst et minut, da syren kan fjerne emaljen fra tænderne, hvis det sidder længere. Derefter skyller du munden. Det er en virkelig effektiv måde at foretage en hurtig tandblegning på derhjemme. Vigtigst er det dog ikke at gøre det for tit, højest en gang om ugen.

Brintoverilte

Brintoverilte, som de fleste måske anvender til sårrensning, kan også bruges til tandblegning. Det forebygger bakterievækst og hjælper derudover med at mindske risikoen for infektioner. Samtidig mindsker det dårlig ånde, hvilket ikke er nogen dårlig bivirkning.

Så hvis du ønsker hvidere tænder, er det bare om at komme i gang med tandblegning derhjemme.

Anbefalede Produkter