FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr
Leveres lige til døren*

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Anal intimitet

Glidecremer, afslappende sprays og kondomer kan alle være særligt gavnlige og nyttige hjælpemidler til dem der vil have anal intimitet med en partner. Disse produkter kan hver især bidrage til at det bliver både nemmere at have analsex, men også til større nydelse og mere sikkerhed for begge parter. Her hos ShytoBuy finder du et bredt udvalg af produkter, som kan hjælpe jer på vej til god analsex – uanset om det er første gang eller om i er øvede. Gå på opdagelse, læs hvad vores kunder siger om produkterne og få en række tips og tricks med på vejen, til at have god anal sex.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Anal intimitet er den nye frontløber inden for seksuel nydelse! For de uerfarne kan det være en skræmmende men spændende grænse at krydse og flere og flere mennesker søger produkter, der kan bidrage til at øge deres nydelse og komfort. Resultatet af dette er at der nu findes mange forskellige smøremidler, der er specielt designet til analsex. De kan være olie- eller vandbaserede og er designet til at hjælpe dig med at slappe af i lidenskabelige øjeblikke og nyde en særlig følelse af intimitet.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.