FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Den ultimative guide til analsex

Har du fået lyst til at afprøve noget nyt, så bringer vi dig her den ultimative guide til analsex. Vi giver dig tips og tricks om alt fra glidecreme til positioner, så du kan føle dig god udrustet til at komme igang. Husk, det er dig der sætter grænserne – din krop er istand til mere end du tror.

Trin-for-trin guide til analsex

Trin-for-trin guide til analsex

Du kender det måske som den lidt mere forbudte og vovede form for sex, som ingen rigtig taler åbent om. Nogle mener at det kun er tiltænkt homoseksuelle, men heteroseksuelle par kan bestemt også dyrke det. Med den rigtige teknik og tilgang, kan det blive din nye favorit i soveværelset. Her giver vi dig den ultimative guide til analsex, så i undgår problemer under samleje.

1. Hvis du ikke vil, så skal du ikke

Regel nr. 1 i denne guide til analsex. Hvis du ikke har lyst til at prøve det, så skal du ikke. Uanset hvor meget din partner gerne vil, så vil det ikke fungere hvis du ikke har lyst. Er du den modtagende, vil det gøre ondt hvis du ikke er afslappet og føler dig tryg. Er du den givende, kan det være svært at holde erektionen og lysten, hvis du ikke tænder på tanken om at skulle føre din penis ind i din partners anus.

2. Brug kondom

Selv hvis du er i et monogamt forhold, bør du bruge kondom sammen med en god glidecreme til analsex. Dette er både for at undgå seksuelt overførte sygdomme, men også for at undgå at sprede bakterier fra endetarmen. Husk at du aldrig må bruge samme kondom i skede og anus pga. risikoen for bakterieinfektion i skeden. For at føle jer ekstra rene, kan i evt. have en pakke vådservietter ved hånden. Sikker sex er vejen frem både for en god oplevelse og for jeres helbred.

3. Brug en god glidecreme til analsex

Det er alfa omega i denne guide til analsex at I bruger en god glidecreme, for at undgå problemer under samleje. Gå efter de mere tykke udgaver fremfor de vandede, da de holder i længere tid. Du kan både få all-round glidecremer, som er egnet til alle former for sex, men du kan også få speciel glidecreme til analsex.

4. Start langsomt

I de fleste andre guide til analsex glemmes der at blive nævnt hvor vigtigt det er at starte langsomt. Brug glidecreme fra starten og lad så din partner føle og stimulere dig omkring anus. Dette vil gøre det nemmere for dig at slappe af. Når du er klar, kan i prøve at føre en finger langsomt op og efterhånden trappe op til flere fingre. Her kan vådservietterne være særligt nyttige, inden i fortsætter til næste fase. Når du har vænnet dig til følelsen af at have noget i anus, kan i langsomt prøve at indføre penis. Husk at hovedet er bredere end resten af skaftet, så det vil altid føles lidt svært og overvældende første gang.

5. Find en stilling i begge kan lide

I denne ultimative guide til analsex anbefaler vi at man starter med at ligge fladt på maven første gang. Dette er den mest afslappende og behageligste position for modtageren. Når i har fundet en god rytme kan i begynde at eksperimentere med f.eks. doggystyle og missionær.

6. Gå på toilettet når i er færdige

Ligesom med vaginalt sex, anbefales det at gå på toilettet efter endt samleje for at undgå infektioner. Du vil også naturligt have behov for det, da der kan være luft og rester fra glidecreme, som du har behov for at få ud.

7. Beskyt dig imod kønssygdomme

Sikker sex handler i høj grad om at beskytte sig imod kønssygdomme. Du kan få kønssygdomme både ved anus sex og vaginalt sex, så det er vigtigt at I beskytter jer uanset. Hormonel prævention såsom f.eks. p-piller og p-stave beskytter ikke imod kønssygdomme, så man har ikke 100 % sikker sex bare fordi man bruger en af disse former for prævention. Den eneste type prævention der beskytter imod kønssygdomme er kondom. Så er du ikke i et fast forhold, bør du altid bruge kondom når du har sex – både vaginalt og anus sex. Det kan være en god idé at have et kondom i pungen, uanset om du er mand eller kvinde, for så har du det altid ved hånden og kan have sikker sex, hvis der skulle opstå en situation hvor du får brug for det. Kondomer kan endda være med til at gøre oplevelsen meget bedre, især hvis der er tale om anus sex, da det gør det nemmere i forhold til glidecreme. Kondomer og glidecreme er en fantastisk duo. Prøv f.eks. KY Jelly glidecreme, som er et populært allround produkt, der kan bruges til alle former for sex.

Brug de rette produkter

Brug de rette produkter

Nu har du læst vores guide til analsex for begyndere og du føler dig forhåbentligt udrustet til at gå igang. Her hos ShytoBuy tilbyder vi et stort udvalg af glidecreme til analsex og afslappende sprays der kan gøre oplevelsen endnu sjovere og give dig behagelig analsex. Skulle i opleve problemer under samleje i anus, er det højst sandsynligt fordi i ikke bruger nok glidecreme eller at modtageren ikke er nok afslappet. Hvis det er svært at få glidecremen til at række hele vejen op i anus, kan i prøve en af de specielt udviklede indførbare tuber af glidecreme til analsex, som automatisk fordeler en passende mængde jævnt inde i selve anus.

Bestiller du produkter hos os, kan du være 100 % sikker på at du forbliver anonym hele vejen igennem. Vi værdsætter dit privatliv og sender selvfølgelig alle ordrer i diskret og neutral emballage uden hverken produktets eller hjemmesidens navn omtalt på pakken. Skulle du have nogle spørgsmål ang. vores guide til analsex eller til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på live chat, e-mail eller tlf.

Anbefalede Produkter

Del med