Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Sådan får du den bedste oplevelse ved anal intimitet

Glidecremer, afslappende sprays og kondomer kan alle være nyttige hjælpemidler når man vil have anal intimitet med en partner. Her finder du et bredt udvalg af produkter, som kan hjælpe jer på vej til behagelig analsex – uanset om det er første gang eller om i er øvede.

Hvad er anal intimitet?

Det er seksuel stimulering af anus sammen med et andet menneske. Det er især udbredt blandt homoseksuelle mænd, af åbenlyse fysiologiske årsager, men også mange heteroseksuelle par eksperimenterer med denne form for intimitet. Der findes mange forskellige former for anal intimitet, så det handler om at prøve sig frem og finde ud af hvad man kan lide. Nogle synes at det gør ondt ved analsex, men dette er ofte et spørgsmål om hvilken smørelse man bruger og om man føler sig afslappet. Herunder kan du læse et par tips til behagelig analsex, som gør dig og din parter udrustet til at forsøge jer med anal intimitet. Måske er i allerede erfarne udøvere, men uanset niveau, så har vi et stort udvalg af forskellige produkter der kan gøre oplevelsen lidt sjovere.

Hvordan får man en god oplevelse ved anal intimitet?

Hvis du ikke har prøvet analsex eller andre former for anal intimitet før, kan det for nogen synes en smule skræmmende, da det ikke umiddelbart er naturligt at skulle føre noget op i anus. Men følger i nedenstående råd, har i de bedste forudsætninger for at få en god oplevelse og behagelig analsex.

  1. Smørelsen er vigtig

    Nøglen til behagelig analsex er helt klart smørelse og her vil de fleste foretrække at bruge glidecreme. Nogle vælger bare at bruge spyt, men det er ikke ligeså let og hygiejnisk som glidecreme. KY Jelly Glidecreme er en favorit blandt mange, da den kan bruges til alle former for sex. Man kan også få glidecremer som er specielt egnet til anal intimitet, idet de er silikonebaserede og dermed ekstra glidende. Der findes både almindelige flasker hvor man selv doserer mængden, men man kan også få indførbare tuber, hvor du får mulighed for at sprøjte en passende mængde glidecreme direkte ind i anus. Dette fører for nogen til mere behagelig analsex, men det er helt op til den enkelte.

  2. Slap af

    Udover at bruge en god glidecreme, så er det alfa og omega at man føler sig afslappet i situationen, for ellers oplever mange at det gør ondt ved analsex. Sørg for at bruge masser af tid på forspil og start langsomt og forsigtigt. Det kan for nogen virke meget skræmmende, men samtidig spændende, at skulle føre noget op i anus, så start med en finger og arbejd jer langsomt fremad indtil i er klar til et faktisk samleje. Har i brug for lidt hjælp, så kan i bruge en speciel afslappende spray, som er udviklet til at gøre musklerne mere afslappede ved anal intimitet.

  3. Respekter hinanden

    Anal intimitet kan som sagt være meget grænseoverskridende for nogen, så her er det vigtigt at i respekterer hinandens grænser og følelser omkring det. Begynd ikke på det, før i stoler på hinanden og ved at man kan sige stop hvis det bliver ubehagelig. Det skal ikke gøre ondt ved analsex. Anal intimitet skal helst føre til behagelig analsex for begge parter, så tag det stille og roligt og find jeres eget tempo.

Vær fornuftige og brug beskyttelse

Som med alle andre former for seksuelt samvær, så er der også en risiko for at få kønssygdomme eller andre mere alvorlige sygdomme såsom HIV, hvis man har ubeskyttet anal intimitet. Man kan let blive revet med af stemningen, men tænk jer om før det er gået for vidt. Hvis du ikke kender din partner særlig godt eller du har mistanke om, at han kunne have en smitsom sygdom (eller du selv har), så vær fornuftige og brug kondom. Mange kondomer fås med glidecreme, så her kan man slå to fluer med et smæk og tilmed få ekstra behagelig analsex ved at beskytte sig.

Køb trygt hos os

Her hos ShytoBuy har vi over 10 års erfaring med at forhandle produkter indenfor anal intimitet. Vi er eksperter i at opsøge de bedste produkter baseret på kvalitet og brugertilfredshed. Her på siden kan du finde et bredt udvalg af produkter til prostatamassage, glidecremer, afslappende sprays og kondomer. Alle ting, som er vigtige for at give dig og din partner en behagelig analsex oplevelse. Når du bestiller produkter til anal intimitet hos os, kan du være sikker på at det bliver sendt i diskret og neutral indpakning. Hverken produktet eller vores hjemmeside bliver nævnt på pakken. Skulle du have nogle spørgsmål omkring et specifikt produkt, levering eller vores service, er du altid velkommen til at kontakte os på enten tlf, live chat eller e-mail. Intet er for os for pinligt eller følsomt at tale om, så uanset om du har spørgsmål omkring Star White analblegning eller er i tvivl om hvilket prostatamassage apparat du skal vælge, så vil vi med glæde guide dig på vej til behagelig anal intimitet. Vi glæder os til at handle med dig.

Anbefalede Produkter

Del med