FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Skadet hår

De fleste drømmer om at have fyldigt, smukt og skinnende hår, men desværre har mange af os problemer med skadet hår i stedet. Skadet hår kan være forårsaget af et utal af faktorer, hvilket betyder at der er behov for forskellige produkter til at komme skaderne til livs. Vi har et bredt sortiment af produkter til at behandle en lang række typer af skadet hår, så du får netop den hårpleje du har brug for. Vores produkter inkluderer alt fra tilskud til shampoo og sprays, så du kan pleje dit hår både indefra og udefra for at få de bedste resultater!
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Mange af os er ikke født med det hår vi drømmer om at have. Dette kan lede til eksperimenter med krølle- og glattejern, intenste hårtørrere og potentielt skadelige farver, såvel som tekstur-ændrende sprays og mousse. Produkter som virker til at være plejende, såsom balsam, kan være skadende hvis det sidder i håret for længe! Hår der konsekvent skades af sådanne tilføjelser og behandlinger kræver særlig pleje. Hjælp dit hår med en naturlig reparation med shampoo, apparater og meget mere, så du også kan nyde følelsen af stærkt og blødt hår.
*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.