Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Dybdevirkende hårkur rutine til tørt hår (5 steps)

Hvorfor er mit hår så tørt og skørt? Hvis dette spørgsmål ofte bekymrer dig, skal du følge denne nemme 5 steps hårkur rutine til tørt hår og få en spa følelse derhjemme!

1. Vælg det rigtige dybdevirkende produkt til at genoplive dit hår

Tørt og skadet hår har brug for ekstra fugt og næring, så for at give dit hår denne rette hårkur behandling, skal du bruge det rigtige produkt! Læs labelen for at undgå kemikalier og vælg en fugtgivende hårkur, der styrker, hydrerer og revitaliserer dit hår med en unik blanding af botaniske ekstrakter som olivenolie og pil.

2. Vask dit hår med en dybdevirkende nærende shampoo

Det er utrolig vigtigt at vaske dit hår, hvis du gerne vil have din hårkur til at virke ordentligt på dit tørre og skadede hår. Hvis du leder efter den bedste shampoo til tørt hår, kan du vælge en, der er boostet med keratin eller silke protein sammen med andre nærende ingredienser som jojoba og biotin. Vask dit hår med lunkent vand, da det vil åbne hårstråene, inden du påfører hårkuren.

3. Påfør balsam i sektioner

Dette er det vigtigste step i din dybdevirkende hårkur rutine. Den rette teknik er at påføre din balsam i sektioner fra top til bund. Smør det ikke bare ud over hele håret. I stedet skal du bruge dine fingre til at dække dit hår, mens du fokuserer mest på enderne, hvor det er mest tørt og skadet.

4. Opvarm et fugtigt håndklæde til at dække dit hår

Efter du har påført din hårmaske, kan du opvarme et fugtigt håndklæde i mikroovnen i 20-30 sekunder og bruge det til at dække dit hår. Det er det magiske step, der får den nærende hårmaske til at virke på en helt ny måde. Det varme håndklæde vil åbne hårstråene og give balsamen mulighed for at virke i dybden.

5. Vent i 15 minutter og skyl dit hår

Lad balsamen virke i 15 minutter og skyl derefter grundigt med koldt vand. Koldt vand vil lukke hårstråene og sikre, at fugten bliver i håret. Afslut din dybdevirkende balsam rutine med en hydrerende hårserum for at rehydrere dine hårstrå og få styr på kruset hår.

Hvor ofte skal du bruge hårkur?

Hvis du har tørt og skørt hår, bør du ideelt set bruge hårkur ved hver hårvask. Men hvis det ikke er muligt, skal du bruge hårkur mindst én gang om ugen, specielt hvis du bruger hårtørre, krøllejern og glattejern hyppigere.

Andre interessante artikler