FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Fodsvamp

Fodsvamp er en almindelig infektion, som kan ramme alle og enhver. Denne infektion i neglene er både til gene, kan være smertefuld og er smitsom, men det værste kan for mange individer være hvor grimt det ser ud. Derfor er det vigtigt at finde en effektiv behandling af fodsvamp så du hurtigt kan slippe af med problemet. Find det produkt der dækker alle dine behov - hos ShytoBuy finder du en række både er let anvendelige, naturlige og effektive produkter til at lindre og hjælpe med at behandle fodsvamp og svampeinfektion, og grundet ingredienserne kan de endda virke lindrende på hudproblemer.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Fodsvamp er en normal svampe infektion som forbindes med svedige og varme fødder som er indelukkede i træningssko som bruges ofte. Det genkendes på hvidlige pletter og revnet hud mellem tæerne, såvel som røde pletter som skæller. Selvom fodsvamp ikke betegnes som en alvorlig lidelse, kan dets useende være utiltrækkende og hvis det ikke behandles korrekt, kan det lede til en neglesvamp infektion. Mange behandler fodsvamp med en spray, mens de i nogle tilfælde også har en lignende infektion på hænderne. Et udvalg af cremer, sæber og andre topiske behandlinger er tilgængelige.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.