Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Fodsvamp

Fodsvamp er en almindelig svampeinfektion i fødderne. Fodsvamp er smitsom, når først svampen er i udbrud, og bør derfor behandles hurtigst muligt. I denne artikel kan du læse mere om fodsvamp - hvilke årsager, symptomer og behandlinger der findes, og hvad du selv kan gøre, hvis du lider af fodsvamp. Læs mere her.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Fodsvamp er en normal svampe infektion som forbindes med svedige og varme fødder som er indelukkede i træningssko som bruges ofte. Det genkendes på hvidlige pletter og revnet hud mellem tæerne, såvel som røde pletter som skæller. Selvom fodsvamp ikke betegnes som en alvorlig lidelse, kan dets useende være utiltrækkende og hvis det ikke behandles korrekt, kan det lede til en neglesvamp infektion. Mange behandler fodsvamp med en spray, mens de i nogle tilfælde også har en lignende infektion på hænderne. Et udvalg af cremer, sæber og andre topiske behandlinger er tilgængelige.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.