Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Viaman Forsinkelsesspray til mænd

40 ml Spray | Nem påførelse & hurtig optagelse i huden

Oversigt

Er du frustreret over at dine intime øjeblikke slutter for hurtigt? Her er et diskret produkt, der kan hjælpe dig til at holde længere. Den diskrete forsinkelsesspray Viaman™ Delay Spray er effektfuld men samtidig blid, fordi det er en naturlig kombination af ingredienser, der arbejder sammen for at give dig styrken, kraften og kontrollen, når du har mest brug for den. Delay spray i lommestørrelse kan let påføres og virker inden for 20 minutter.

 • Naturlige aktive ingredienser
 • Nem påførelse og hurtig optagelse i huden
 • Uden parfume og irriterende ingredienser
 • Lille og diskret Delay Spray
 • Inklusiv en Delay Wipe
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Vegetarisk
 • Køb 1 127 kr. 159 kr.
 • Køb 2 228 kr. 254 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 306 kr. 381 kr. Du sparer 20%

Hvad er Viaman Delay Spray?

Denne Delay Spray fra Viaman™ er et forsinkelsesprodukt til mænd, der er specielt fremstillet til at hjælpe mænd med at få mere tid i soveværelset, uden at skulle benytte sig af receptpligtig medicin, med potentielt skadelige ingredienser. Viaman™ anerkender  at mænd har brug for en diskret, usynlig og uparfumeret spray, der hurtigt kan påføres inden intimiteten, for at hjælpe med at styrke selvtilliden og fastholde ydeevnen. Derudover, er den nænsom og sikker, og anvender en potent kombination af aktive naturlige ingredienser, der hjælper med at give dig de ønskede resultater.

Hvordan kan Viaman Delay Spray hjælpe?

Den innovative opskrift, bruger kombinationen af aktive, stærke ingredienser, for  at hjælpe dig med at finde tiden og styrken du har brug for, for at gøre oplevelserne i soveværelset virkelig uforglemmelige. Indeholdende mynte, en stigende populær ingrediens, kendt for sine let bedøvende og styrkende egenskaber, der bliver brugt endnu mere i den mandlige udholdenhedsindustri. Dens kølende effekt kan hjælpe dig med at beholde din energi og kontrol, og udskyde målstregen. En af hovedingredienserne er prikbladet perikonekstrakt. Den hjælper i denne blanding, med at reducere hudirritationer på følsomme områder og hjælper dig med at nyde dine intime møder fuldt ud.

Hvordan bruges Viaman Delay Spray?

Det kan ikke blive hurtigere eller lettere at  bruge Viaman™ Delay Spray. Følg disse simple instruktioner, for at opnå optimale resultater:

 • 20 minutter inden intimiteten, skal du spraye en lille smule på det ønskede område og gnide let, indtil det er fuldstændig absorberet.
 • Sprayen er naturlig og sikker, men det er altid tilrådeligt at påføre en lille smule på din underarm, for at tjekke for en allergisk reaktion.
 • Kan bruges uden begrænsninger.

Hvorfor vælge Viaman?

Kontrol
Kontrol

Kombinationen af de valgte ingredienser, er grunden til at Viaman™ Delay Spray er et prisvindende mærke. Den styrkende og bedøvende effekt fra mynteekstrakt kan hjælpe dig med at opnå bedre kontrol med din præstation.

Sikker
Sikker

Den anden hemmelighed ved Viaman™ Delay Spray er at den er udviklet med sikre ingredienser. Havreekstrakt og glycerin hjælper til med at holde det intime område fugtigt, for at undgå irritationer og ubehagelige følgevirkninger.

Diskret
Diskret

Sprayen kommer i lommestørrelse, for at sikre din diskretion, og du kan medbringe den overalt, når som helst. Viaman™ har produceret denne lille forsinkelsesspray, for at sikre at du diskret kan følge med ved enhver lejlighed.

Hovedingredienser

Ingredienserne i Viaman™ Delay Spray er det der skaber den stigende succes. Nogle af de mest essentielle ingredienser er følgende:

Menthylacetat
Menthylacetat

Denne ingrediens fra mynteekstrakt, er kendt for at hjælpe med at tone, men den er også inkluderet for dens gavnlige bedøvende og kølende effekt. Sprayen vil ikke overbedøve, så du stadig kan føle oplevelsen fra start til slut. Viaman™ har forsigtigt udvalgt et bestemt antal ingredienser efter års forskning, for at sikre at oplevelsen ikke blive hindret af overbedøvning fra vores spray.

Prikbladet perikon
Prikbladet perikon

Kendt for sine gavnlige sundhedsfordele, kan dens beroligende egenskaber hjælpe med at forebygge hudproblemer, specielt på følsomme områder. Denne ingrediens er beroligende for huden og gør den perfekt til intime områder ved at sikre at huden ikke bliver irriteret når du bruger sprayen. Den er også kendt for at hjælpe på inflammation, der kan forårsages af samleje, så de forlængede møder bliver mere behagelige.

Glycerin
Glycerin

Denne naturlige ingrediens hjæper med at fugtiggøre huden. Den bliver ofte brugt  i hudplejeprodukter, på grund af dens beroligende og fugtgivende egenskaber. Denne fugtgivende egenskab som glyverin tilbyder, er perfekt til at holde følsomme områder fugtige. Glycerin er en vigtig ingrediens, fordi den er katalysator for at hjælpe med at øge optagelseshastigheden af sprayen.

Nedenfor er den komplette liste af ingredienser i Viaman™ Delay Spray.

Viaman Forsinkelsesspray til mænd 40 ml Spray | Nem påførelse & hurtig optagelse i huden

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(7)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

84.62% baseret på 12 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg kan holde længere i sengen end jeg har kunnet før. jeg har fået meget mere kontrol og sex er blevet endnu bedre

V Victor
Bekræftet køb

Jeg var lidt utilpas med at skulle spraye det på, men synes det fungerede som det skulle

N Niklas
Bekræftet køb

Forlængede virkelig hvor længe jeg kunne holde, sex er blevet meget bedre

K Kalle
Bekræftet køb

Super praktisk at man kan have den med sig omkring, jeg har den altid med i byen

K Kasper
Bekræftet køb

Kan klart anbefale den til alle som ikke holder så længe i sengen, det er blevet meget bedre for både mig og min kæreste

R Rasmus
Bekræftet køb

Købte den her til min kæreste som en joke, men vi blev begge overraskede over hvor godt den virkede. Nu bruger vi den hele tiden

M Mie
Bekræftet køb

Jeg er meget mere selvsikker i sengen nu, og jeg kan mærke at min kæreste oftere er i humør til sjov ;)

A Annonym
Bekræftet køb

Jeg har altid den her med i jakkelommen når jeg tager i byen, så jeg ved at alt går som det skal, selv hvis jeg har fået lidt at drikke. Meget pålideligt

S Sebastian
Bekræftet køb

Let at bruge og god størrelse

A Aaron
Bekræftet køb

Hurtig at bruge, og der er ingen svie

E Evan
Bekræftet køb

Virker for mig

T Tobias
Bekræftet køb

Jamen det virker!

E Evan

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide