Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Selvbruner

Vi vil alle have en naturlig og lækker sommerkulør året rundt, men som vi alle ved, har vejret andre planer for os. De allerbeste selvbrunere eller tanning produkter kan give dig kvalitet, hurtigt resultat og faktisk meget sikrere end at udsætte din hud for solen og UV-stråler.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Brun hud er blevet populært blandt de mest moderne i samfundet, i mange år, faktisk siden solbrun hud begyndte at betyde luksus og afslapning. I de seneste år er mange begyndt at nyde solens stråler, helst mens de beskytter sig med solcreme. Andre, som ikke har mulighed for at tage på dyre ferier, er vendt mod solarier og upraktiske løsninger som makeup eller selvbrunere. Nu findes der også kosttilskud som kan gøre dig brun uden sol, eller optimerer solens brunende effekt på din hud. Dette er perfekt for de der vil have en naturlig glød uden den udefrakommende indblanding.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.