Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Selvbruner

Ønsker du en gylden sommer kulør, enten til sommeren eller måske året rundt? Leder du efter en naturlig, sikker og letavendelig måde at sikre dette på? Så kan du trygt og sikkert gå på opdagelse blandt ShytoBuy's selvbruner produkter. De er alle designet til på let og naturlig vis at give din hud farve, for eksempel ved at bidrage til melaninen i kroppen, så du ikke skal bekymre dig for meget om solens UV-stråler, stråler fra solarier og afhængigt at dit valg af selvbruner produkt endda heller ikke bekymre dig om selvbruneres orange farve eller ujævnhed efter påførelse. Forkæl dig selv og prøv vores produkter nu!
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Brun hud er blevet populært blandt de mest moderne i samfundet, i mange år, faktisk siden solbrun hud begyndte at betyde luksus og afslapning. I de seneste år er mange begyndt at nyde solens stråler, helst mens de beskytter sig med solcreme. Andre, som ikke har mulighed for at tage på dyre ferier, er vendt mod solarier og upraktiske løsninger som makeup eller selvbrunere. Nu findes der også kosttilskud som kan gøre dig brun uden sol, eller optimerer solens brunende effekt på din hud. Dette er perfekt for de der vil have en naturlig glød uden den udefrakommende indblanding.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.