FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Spray tan, selvbruner lotions, cremer og tanning tilskud?

Spray tan, selvbruner lotion, creme, selvbruner spray og selvbruner kostsupplement. Hvad er forskellen på disse produkter? ShytoBuy tilbyder en række selvbruner produkter som alternativ eller forlængelse af spray tan

Selvbruner spray, spray tan, selvbruner lotion og selvbruner kostsupplement – hvad er forskellen?

De fleste mennesker synes at en lækker gylden og solbrun hudtone er flot og forfriskende. Men desværre er denne hudfarve kun synlig om sommeren, når solen er fremme eller efter to uger ferie i syden. Kunne det ikke være fantastisk at være solbrun hele året rundt og så endda uden tanke på de farlige UV stråler? Det er ikke umuligt, men det kræver at du investerer i nogle gode naturlige selvbruner produkter, såsom spray tan, selvbruner lotion, selvbruner piller eller selvbruner spray på flaske. Der findes et hav af potentielle muligheder for at få den flotte hudfarve. Nogle mennesker fortrækker nogle type produkter frem for andre. Det er vigtigt at finde det produkt, som egner sig bedst til dig og din hud.

For at gøre det så let for dig som muligt, har vi her nedenfor opstillet de tre forskellige produkter som du umiddelbart kan vælge imellem så du kan få en brun hud hurtigt. Skal det være spray tan? Selvbruner lotion? Eller selvbruner piller?

Der er så mange utroligt positive ting ved at bruge spray tan, selvbruner lotion eller selvbruner piller. Den største og vigtigste faktor er, at du undgår at udsætte din krop for de farlige UV stråler som du modtager når du solbader i enten naturen eller i et solarie.

Det er forskelligt fra produkt til produkt, hvor hurtigt og hvor kraftig effekten er. Det bedste du kan gøre er at prøve dig frem, for at finde det niveau og den behandling der passer dig bedst. Man kan umiddelbart sige, at med brug af fx selvbruner piller kan du opnå at få en brun hud hurtigt uden at gøre særligt meget selv.

Spray tan eller selvbruner spray

Spray tan eller selvbruner spray

Denne type tanning produkt er et af de mest kendte på markedet. En af de største fordele ved at anvende spray tan er, at metoden er ganske ufarlig for kroppen. Foruden dette kan produktet anvendes hjemmefra, så du kan gøre det når du har tid og lyst. Det betyder at du ikke behøver at tage tid ud af din travle kalender, for at besøge en professionel klinik. Du sparer så at sige tid og penge ved at vælge denne tanning løsning. Selvbruner spray giver dig mulighed for at dække alle områder på din krop eller ansigt, effektivt og bekvemt.

Spray tan er endnu et selvbrunings produkt der er behjælpelig med at få en brun hud hurtigt. Det der sker når du bruger spray tan er, at du pålægger dig en form for dug eller tåge på ovenpå din hud, der giver dig den brune effekt du søger.

Spray tan produkter indeholder ligesom andre selvbrunings produkter, DHA (Docosahexaensyre) som er en Omega-3-fedtsyre, som hører til de essentielle fedtsyrer. Det denne dug gør, er at den interagerer med din huds kemi, og ligger en form for hinde på din hud, der gør at du kan få en brun glød.

Ved brug af selvbruner spray opnår du en effekt der generelt holder i 3-7 dage. Det er fuldkommen sikkert at anvende spraytan, og som sagt slipper du for at udsætte din krop for de farlige UV-stråler fra et solarie eller solen. Det er dog at bemærke at spray tan giver ikke nogen form for solbeskyttelse, som nogle fejlagtigt antager.

Generelt kan man sige, at ved brug af selvbruner spray opnår du et god resultat og du kan få en brun hud hurtigt. Kvaliteten af spray tan variere selvfølgelig fra produkt til produkt og metode til metode. Gode selvbruner spray er forholdsvis dyre, i forhold til andre selvbrunings produkter.

Hvordan anvendes spray tan?

I modsætning til direkte sol eller solarium kan selvbruner spray anvendes uden hensyn til hvorvidt du skader din hud. Disse produkter er helt ufarlige, men giver det samme effektive og flotte resultat som direkte sol. For at få den bedste jævne glød, skal spray tan anvendes på ren og tør krop samt ansigt. Dette giver din hudoverflade en glat og blød overflade, så produktet giver et ensrettet og flot resultat. Du bør kigge på produkt instruktioner og følge dem til punkt og prikke. På den måde får du det allerbedste tanning resultat. Ligeledes bør du være opmærksom på at nogle spray tan produkter har en længere tørringstid, som bevirker at du skal passe på med at tage stramt og tætsiddende tøj på lige efter din behandling.

Der er en række forskellige måder at bruge og anvende spray tan på!

Du kan gå til et såkaldt spray tan center, hvor du lidt ligesom en bil i en vaskehal, bliver sprayet fra alle sider. Du stiller dig blot ind i en ”bås” og utallige spray hoveder i båsen sikrer at du bliver sprayet over hele kroppen.

Du kan også købe din egen airbrush/luftpistol. Denne airbrush fungere lidt på samme måde som den luftpistol maleren bruger til at male et hus eller bil på. Selvbruner spray med en airbrush er selvfølgelig lavet på den praktiske måde, sådan at du let kan få en brun hud hurtigt.

Sidst er der de såkaldte spraytan flasker. Disse spraytan flasker fungere på samme måde som de to andre alternativer nævnt ovenfor. Generelt kan man dog sige at selvbruner flaskerne er et billigere alternativ til et spray tan center eller airbrush.

Det er lettere og hurtigere at bruge spray end for eksempel selvbrunings lotion. Specielt hvis du tager til et selvbruner spray center, er det utrolig hurtigt at bruge. En behandling tager typisk 15 min. Det er dog vigtigt at bemærke, at du ikke må bade i seks timer efter en behandling. Ellers risikere du at vaske farven væk.

Findes der andre gode alternativer til spray tan?

Foruden selvbruner spray findes der selvbruner lotion eller selvbruner kostsupplementer i form af piller eller kapsler. Her hos ShytoBuy har vi en række naturlige tannings produkter som hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med at få den hudfarve som du ønsker. Fordelen ved at benytte sig af kostsupplement frem for spray tan er, at kroppen på naturligvis får de rette vitaminer og mineraler for at opretholde den flotte glød. Ligeledes er resultatet oftest også længerevarende end spray tan.

For at sammenligne selvbruner spray med andre taninngs produkter, så som lotions og kosttilskud, er der selvfølgelig en forskel i resultat. Fælles for dem alle er, at de indeholder DHA (Docosahexaensyre).

For at opnå et højt resultat, kan vi også anbefale at kombinere de forskellige produkter. Spraytan kan fungere rigtig godt for eksempel sammen med vores selvbrunings piller.

rejsningsproblemer

Andre interessante artikler