Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

ViaHer Pro Libido Kapsler

10 Kapsler | Tilskud til intens intimitet for kvinder

Oversigt

Masser af kvinder oplever en nedgang i deres lyst og drive som tiden går. Ofte er det på grund af træthed, forældreskab og karriere. ViaHer Pro kapsler er designet til brug før en intim situation, så du kan genfinde din sensuelle side.

 • Intens intimitet for kvinder
 • Unikt lavet til kvinder
 • Blanding af planteekstrakter, vitaminer og aminosyrer
 • Med Ginkgo Biloba, ingefær og humle
 • Vitamin B2 mod træthed
 • En kapsel en halv time før intimitet
 • Ekspertlavet ingrediensliste
 • Høj Dosis
 • Køb 1 219 kr.
 • Køb 2 394 kr. 438 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 525 kr. 657 kr. Du sparer 20%
  • Gratis levering

Hemmeligheden bag den feminine sensualitet

Den kvindelige form har mystificeret i årtusinder, hvor mandlige passion ofte er blevet prioriteret. Men i det sidste århundrede, er kvinder begyndt at opleve ægte empowerment - herunder i deres egen krop. Ja kvinder, vi er lige så gode til at nå nye højder af sensuel nydelse som mænd! Men ligesom vores mandlige kolleger har nogle gange brug for en hjælpende hånd. Faktorer som travlhed, udmattelse, aldring og forældreskab kan stjæle intimiteten fra os. På samme tid kan vi være utilfredse ved tanken om kunstig tilgange eller kosttilskud, der skal tages hver dag. Ville en naturlig metode, der er baseret på botaniske ingredienser og vitaminer ikke være meget bedre?

ViaHer Pro

ViaHer er et selskab med en dybdegående forståelse for behovene hos den feminine form! Fast besluttet på at bringe dig en botanisk tilgang til din krops sensuelle krav, tog ViaHer deres utrolige oprindelige koncept - og gjorde det endnu bedre! Nu behøver du kun at tage disse en halv time før en intim situation for ultimativ komfort.

Passionsfrugt
Passionsfrugt

Denne lækre, søde og nærende frugt findes i cocktails verden over og er naturligt rig på Piceatannol. Dette anses for at være meget vigtigt for dens revitaliserende og beskyttende effekt mod bivirkninger fra stress. Derudover er nogle af polyphenolerne i passionsfrugt, især flavonoid luteolin, blevet knyttet til vasodilatation./p>

Zink
Zink

Dette mineral har utrolige fordele for vores organer, og bruges generelt til at øge kropsligheden. Ud over at være højt respekteret for at spille en rolle ved at bidrage til normale kognitive funktioner, er det respekteret til at bidrage til sundheden af vores intime dele. Det anses også være at nyttigt til at hjælpe med at støtte beskyttelse af cellerne mod oxidativ stress

Ginkgo Biloba ekstrakt
Ginkgo Biloba ekstrakt

Dette ekstrakt er taget fra en plante, som er kendt for at opretholde en utrolig sundhed, energi og vitalitet for en usædvanligt lang levetid, og er almindeligt anvendt med den hensigt om at udvide disse evner til vores fysiske former. Det er en populær ingrediens for kognitiv forstærkning, hukommelse og cirkulation.

Vitamin B2
Vitamin B2

Denne utrolige næringsstof er også kendt som Riboflavin. Det er kendt for at bidrage til normal fremstilling af metabolisme, reduktion af træthed og udmattelse, normal funktion af nervesystemet og opretholdelse af normale slimhinder. Det arbejder hårdt for at styrke mange kropsfunktioner.

L-Arginin
L-Arginin

Denne vigtige aminosyre støtter kraftige fysiske præstationer, og har været forbundet med en følelse af vitalitet. Det spillede en nøglerolle i Nobelprisen i medicin i 1998 på grund af sin stærke tilknytning til nitrogenoxid i kroppen. Dette er kendt for at støtte cirkulationen ved at få blodkarrenes vægge til at slappe af.

Ingefærsrod
Ingefærsrod

Denne rod har været brugt til alle former for kropsstyrkende formål. Disse omfatter stimulering, styrkelse, beskyttelse og revitalisering af både krop og sind. Nylige undersøgelser er endda begyndt at knytte den til intim sundhed.

Humle
Humle

Humle har været dybt forbundet til kvindelig velvære i århundreder, og er traditionelt blevet brugt af de gamle kinesiske, græske og romerske kulturer. Nylige videnskabelige undersøgelser har undersøgt sammenhængen mellem denne enestående plante og dens østrogene komponenter.

Komplet liste over ingredienser

Aktiv: Passionsfrugt, Ginkgo Biloba ekstrakt (24% Ginkgo Flavone glycosider), Broccoli spirer ekstrakt (0,5% Sulphoraphane), L-arginin, lakridsrod ekstrakt (250mg hele planten ækvivalent), ingefær, humle 5:1, zink (som zink Glycinate), Vitamin A (som Retinol Acetat), Vitamin B2 (som Riboflavin).

Sådan tages ViaHer Pro

Dette kosttilskud er beregnet til at blive en meget tilfredsstillende tilføjelse til dit lidenskabelige liv. Tag en kapsel 30-40 minutter før sensuel intimitet. Husk at dobbelttjekke ingredienserne i forhold til allergier.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(7)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.45% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Giver ubetinget en mere liderlig kvinde. Virker præcist som de skal

N Niels H
Bekræftet køb

Det virker og har hjulpet så der stadig kan være lagn gymnastik i overgangsalderen

H Heine T
Bekræftet køb

Super godt tilskud! Viaher har virkelig givet mig og min kæreste gnisten tilbage i soveværelset

B Bettina
Bekræftet køb

Var ret mistroisk da min partner nævnte viaher for mig, men efter at have prøvet det af et par gange må jeg sige at vi begge to kan mærke en forskel efte rjeg begyndte at tage det

R Rikke
Bekræftet køb

Manglede energi pga. noget sygdom. de her har hjulpet på min lyst og energiniveau generelt. køber med glæde mere

C Cecilie
Bekræftet køb

Jeg kan godt lide den originale, men Pro er endnu bedre!

D Daniella
Bekræftet køb

Jeg kan godt lide at der er produkter derude til kvinder og deres sexlyst. Det er fantastisk at det er naturligt, da jeg ikke ønsker at bruge noget på recept

R Ruth
Bekræftet køb

Virker for mig, min kæreste kan også mærke forskel

A Anna
Bekræftet køb

fremragende

M Maja
Bekræftet køb

Fungerer fint

L Lise

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide