Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Handelsbetingelser

Denne aftale gør sig gældende for dig - brugeren af denne webside og Comfort Click Ltd som driver handel gennem ShytoBuy (herefter betegnet som ShytoBuy). Din indvilligelse i rette sig efter og være afgrænset af disse Betingelser og Vilkår anses for at træde i kraft straks efter første gang du gør brug af websiden. Hvis du ikke indvilliger i at agere under disse Betingelser og vilkår skal du stoppe med at bruge websiden øjeblikkeligt.

Ingen del af denne hjemmeside har til hensigt at udgøre et kontraktligt købstilbud, der kan accepteres. Din ordre består af et kontraktlig købstilbud, og vores godkendelse af tilbuddet anses for at forekomme, straks efter vores afsendelse af en email, som indikerer at dit købstilbud er blevet accepteret og afsendt til den opgivne adresse.

Definitioner og fremførelse

af denne aftales betingelser skal forstås på følgende måder:

  • "Konto"er ensbetydende med de samlede personlige informationer, betalingskorts oplysninger og brugeroplysninger, som giver adgang til betalte bestillinger og/eller kommunikation systemer på websiden;
  • "Fragtselskab"er ensbetydende en tredjepart, der er ansvarlig for at transportere de købte varer fra vores erhvervslokaler til brugerens oplyste adresse;
  • "Indhold"er ensbetydende med en hvilken som helts tekst, grafik, billede, lydfil, video, software data kompileringer, der er i stand til at blive opbevaret på en computer, der optræder på, eller er forbundet med den omtalte webside;
  • "Varer"er ensbetydende med de produkter som ShytoBuy markedsfører og / eller stiller til rådighed gennem deres webside;
  • "Serviceydelser"er ensbetydende med de samlede online faciliteter, redskaber ydelser eller information som ShytoBuy fremviser på websiden på nuværende tidspunkt eller i fremtiden;
  • "Betalingsinformation"er ensbetydende med de detaljer, der behøves ved køb af varer fra denne webside. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til oplysninger vedrørende betalingskort, informationer vedrørende din bank og sorteringskoder;
  • "Købsinformationer"er ensbetydende med alle ordrer, fakturer, afsendelses papirer, kvitteringer eller lignende, som enten forefindes i papirform eller i elektronisk form.;
  • "System"er ensbetydende med al online kommunikationsinfrastruktur som ShytoBuy har tilgængeligt via deres webside på nuværende tidspunkt eller i fremtiden. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, internet-baserede emails, forums, live-chat faciliteter og email links;
  • "Bruger"er ensbetydende med enhver tredjemand, som benytter websiden, som ikke er ansat as ShytoBuy eller som handler i kraft af deres beskæftigelse; og
  • "Websiden"er ensbetydende med den hjemmeside du bruger på nuværende tidspunkt www.shytobuy.dk, samt andre sub-domæner der bruges af websiden, medmindre de er udtrykkeligt ekskluderet i deres egne betingelser og vilkår.

Personer under 18 år, må kun benytte denne webside under opsyn af en voksen. Betalingsinformation skal stilles til rådighed med tilladelse fra en voksen.

Hvis varer bliver bestilt udefra ShytoBuy opholdsland, er det muligt at, importafgifter og skatter kan blive pådraget, så snart varerne er nået til frem til deres destination. ShytoBuy er ikke ansvarlig for disse udgifter, og vi påtager os ikke at udregne eller oplyse om overslagsprispriser i dette henseende. Hvis du køber varer internationalt, er du tilrådet at kontakte dine lokale toldmyndigheder i det land, som du er bosat i for mere information omkring priser og procedurer. Som køber af en vare, bliver man også varens importør, og skal derfor sørge for at importreglerne af indkøbte varer, er i overensstemmelse med opholdlandets lovbestemmelser. Vær venligst opmærksom at, det er muligt at bestilte varer kan blive inspiceret af toldmyndighederne ved ankomst, og ShytoBuy kan derfor ikke garantere at din vare ikke er blevet åbnet.

ShytoBuy garanterer ikke at alle varer vil være tilgængelige. Lagerangivelser er ikke tilgængelige på websiden, så hvis en vare viser sig at være udsolgt, vil du blive kontaktet af vores kundeservice, for at finde en løsning.

Al information vedrørende prisfastsættelse på hjemmesiden er korrekt så snart det er blevet oplyst på siden. ShytoBuy forbeholder sig rettighederne til at ændre priserne og modificere eller fjerne tilbud fra tid til anden, som det er nødvendigt. Vi forbeholder os rettigheder til at opdatere og ændre alle priser efter eget skøn.

Prisen for varen er oplyst i danske kroner. Alle priser på websiden inkluderer moms.

På ShytoBuy.dk kan du betale med:

Paypal ved denne betalingsform er du ikke dækket af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

Betalingskort: VISA, MasterCard eller Eurocard. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Girokort

Klarna Faktura - Køb nu - Betal efter levering!

Klarna Konto – afdrag ordning, hvor betalingen delbetales efter levering.

I samarbejdet med Klarna AB, tilbyder vi betaling med faktura, som fungerer på samme måde som et girokort. Køb nu og betal når du har fået dine varer.

Betalingsfrist på 14 dage. Ingen behov for at udlevere kortoplysninger.

14 dages fortrydelsesret hvis du ikke ønsker varen alligevel eller ønsker ombytning.

Link til Klarnas Almene vilkår.

Link til Standardiserede europæiske forbrugerkreditoplysninger.

Hvis du vælger at betale med faktura, vil du blive bedt om, at oplyse din folkeregister-adresse og dit CPR-nummer. Når du indtaster dit CPR-nummer giver du samtykke til, Klarna kan foretage en kreditvurdering. På ganske få sekunder vil du få besked om, hvorvidt Klarna kan tilbyde dig fakturabetaling for din ordre. Når du vælger fakturabetaling, vil du modtage din faktura fra Klarna få dage efter, at vi har sendt varen afsted til dig.

VIABILL - Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: Viabill.com/Kredit.

Bemærk venligst:

Hvis du ønsker at få tilsendt varerne til anden adresse end din faktura adresse, kan det lade sig gøre, hvis du udfylder fakturaadresse som oplyst i folkeregisteret.

Såfremt at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret på en ordre, som er bestilt via fakturabetaling, vil du ikke få faktura- og leveringsgebyret refunderet.

Afbetaling fra 89 DKK/mdr.

Med Klarna afbetaling kan du dele din betaling op over 24 måneder. For at gennemføre din bestilling, skal du indtaste dit CPR-nummer, hvorefter din folkeregister adresse vil komme automatisk op. Hvis du ønsker at få tilsendt varerne til anden adresse med posten, skal du vælge en anden betalingsmetode.

Det er også en mikrokontrol, der tager ca. 1 sekund. Kontrollen foretages for at sikre dine personlige oplysninger og godkende dit køb. Når du har valgt Klarna afbetaling, kommer du til at få regningen i slutningen af næstkommende måned.

Du vælger selv, hvor meget du vil betale af hver måned dog mindst 89 Kr./ mdr. eller 1/24 af det samlede beløb. Du kan desuden altid betale det fulde beløb med det samme.

Link til del betaling klarna.

ShytoBuy vil via e-mail meddele dig om, hvornår du kan forvente dine vare(r) vil blive afsendt. Denne meddelelse vil indeholde et anslået leveringstidspunkt, samt enhver grund til, at din ordre skulle blive forsinket.

Vi tilbyder tre forskellige leveringsmetoder til hele Europa:

UPS dag-til-dag levering - 139 kr.: Forventet leveringstid 1 hverdag (mandag-torsdag ved bestillinger før kl. 16.00). Ved bestillinger fredag-søndag afsendes din bestilling den efterfølgende hverdag med en forventet leveringstid på 1 hverdag.

DAO 365 - Pakkeshop - Leveringstid er 2-5 dage.- 59kr.

DAO 365 - Hjemmelevering - Leveringstid er 2-5 dage. – 69kr.

I alle tilfælde: hvis der bestilles fredag efter kl. 16.00 samt lørdag og søndag, afsendes pakken om mandagen. Bemærk venligst at leveringstidspunkter kun er estimater, og kan derfor muligvis variere fra tid til anden, på grund af årsager, som ligger udenfor ShytoBuys kontrol. Ligledes kan vi ikke garantere for leveringstid, hvis der ikke nogen til at skrive under på pakkens modtagelse, på den adresse, som er blevet opgivet, hvor adressen ikke befinder sig indenfor det område hvor garantien for levering næste arbejdsdag ikke gælder, eller hvor du har gjort brug af en omadresserings service.

Hvis en vare returneres til os på grund af en fejl i den adresse, som du har opgivet, kontakter vi dig, og afsender vi pakken igen til den reviderede adresse, såfremt du ønsker varen gensendt. Dette betyder at du skal betale for porto, da fejlen tilstede kom på grund af en fejl fra din side og ikke vores.

Hvis en vare bliver returneret til os på grund af en hvilken som helts årsag, hvor kvitteringen ikke er blevet udleveret (kunden er ikke til stede, kunden er uopnåelig eller varen bliver afvist), og vores fragtselskab har forsøgt at levere varen, vil du blive afkrævet det samlede beløb, som kan opstå gennem genlevering og andre udgifter der kan forekomme på grund af at varen blev returneret til os.

Vores dag til dag garanti gør sig ikke gældende for fjerntliggende områder og landsdele. Kundeservice hvis du ønsker yderligere detaljer.

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte vores kundeservice på tel: 69 96 03 90 eller via e-mail på [email protected] eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Produkter som er forseglet, må ikke brydes.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Dette gælder kun for varer, der ikke er omfattet reglerne om varer undtaget fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig. Dette inkluderer ligeledes de leveringsomkostninger du selv har betalt i forbindelse med købet (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Refunderingen finder sted under forudsætning af ingen unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Comfort Click Ltd.

106 Lower Addiscombe Road

CR0 6AD Croydon

United Kingdom

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vores kundeservice kan bede dig om at give os nogle billeder af produktet, i brug, kassen af produktet, serienummeret af produktet, og af at pakken er modtaget. Varen skal sendes til den af kundeservice oplyste adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du ikke har modtaget din bestilling efter din forventede leveringstid, så tag kontakt til os hurtigst muligt. Herefter vil vi lave en efterlysning af pakken, og finde ud af hvor pakken befinder sig. Hvis vi finder frem til at pakken er gået tabt under fragt, vil du sende en ny pakke af sted til dig med samme forsendelses metode som du havde valgt for den første ordre.

Undersøgelsen af sagen kan tage i mellem 1 til 10 hverdagen, hvis du giver den fornødne dokumentation. Hvis undersøgelsen fortæller os at pakken er blevet leveret og underskrevet af kunden, så skal du kunne give bevis på at det ikke er din underskrift der er blevet benyttet. Bemærk venligst at vi kan ikke starte en undersøgelse, før din forsendelse har overskredet sin seneste leveringsdato.

Vi vil gerne gøre det klart at vi ikke kan refundere dig før vi har modtaget den pakke du vil have refunderet, altså forbeholder vi os retten til at tilbageholde betaling til vi har modtaget pakken fra dig.

Produkter, der er omfattet af en fabrikanter garanti skal sendes tilbage direkte til producenterne, efter en bekræftelse er modtaget fra en repræsentant for kundeservice. Du vil blive oplyst om hvilken adresse produktet skal sendes til. Under alle omstændigheder, kan kunden ikke returnere produktet / enheden uden at få bekræftelse fra en repræsentant fra kundeservice. Hvis denne procedure ikke overholdes, vil produktet automatisk blive returneret til kunden.

Ingen del af denne webside er ment som værende rådgivende, og man bør ikke bero på denne websides indhold i henhold til i hvilken som helts beslutning eller handling.

Ansvarsbegrænsninger

I det omfang som er tilladt af loven, accepterer ShytoBuy ikke ansvaret for nogen som helts direkte eller indirekte tab eller beskadigelse, som anses for at være forudsigelige eller påregnelige. Dette inkluderer enhver indirekte, betydningsfuld, specifik, eksemplarisk fejl som stammer fra brug af websiden, samt hvilken som helts information, der eksisterer heri. Brugere skal være opmærksomme på at, at de gør brug af websidens indhold på egen risiko.

Intet i disse betingelser og vilkår ekskluderer eller begrænser ShytoBuy ansvarspådragelse af personlig skade eller bortgang, som følge af en hvilken som helts form for forsømmelighed eller svindel fra ShytoBuy side.

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Ved betaling med Klarna eller Giro, har vi brug for dit personnummer. Se flere oplysninger under betaling.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Comfort Click Ltd. og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige kan kontaktes på [email protected]

Vi videregiver din e-mailadresse til Feefo, i forbindelse med vurdering af købsoplevelse.

Som registreret hos Comfort Click Ltd, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: [email protected]

Vi samarbejder med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til [email protected] Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet på www.naevneneshus.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 25.02.2021

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem - du skal blot registrere dit køb inden for 60 minutter. At blive medlem hos PriceRunner koster intet og tager kun et par minutter! Besøg PriceRunner for at få gratis Købsgaranti

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, beskadiget vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig som forbruger.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker Købsgarantien dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. Købsgarantien dækker ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige regler og vilkår for Købsgarantien.