emaerket
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt ved køb over 499,-

    Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Første billede for Overgangsalder

Overgangsalder

Mange kvinder oplever en række symptomer i forbindelse med overgangsalder. Udover ens menstruationscyklus stopper, opleves også humørsvingninger, søvnbesvær, nattesved, hedeture og nedsat sexlyst. Denne periode er en naturlig del af livet som alle kvinder i løbet af deres liv skal igennem. ShytoBuy tilbyder løsninger til at reducere disse ubehagelige overgangsalder symptomer, så du kan komme igennem perioden smertefri og rolig.

Filtre

Overgangsalderen er en naturlig del af den kvindelige aldrigsproces; det betyder netop overgangen fra en alder til en anden. Selvom det er helt naturligt og normalt, kan det komme med nogle uønskede bivirkninger, såsom hedeture, nattesved, tørhed i skeden og ubehag under sex, søvnproblemer, dårligt humør eller angst, reduceret sexlyst og problemer med hukommelse og koncentration. Derfor har kvinder i flere århundreder tyet til naturlige urter og botanik for at kunne håndtere denne overgang bedre. Nu er der et evigt voksende udvalg af naturlige supplementer som er udviklet til at gøre overgangsalderen lettere.
*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.