Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Overgangsalder

Overgangsalderen er en naturlig del af livet for kvinder, og vil ramme alle før eller siden. Udover ens menstruationscyklus stopper findes der en række almindelige symptomer, såsom humørsvingninger, søvnbesvær, nattesved, hedeture og nedsat sexlyst - en liste af ting der kan forårsage ubehag og være udfordringer i hverdagen, og derfor noget kvinder gerne vil slippe af med. Hos ShytoBuy har vi en række naturlige produkter der er designet til at reducere disse ubehagelige overgangsalder symptomer, så du kan leve livet præcis som du ønsker uden besvær. Find det produkt der dækker dine behov og oplev selv hvordan det kan bidrage til dit velvære!
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Overgangsalderen er en naturlig del af den kvindelige aldrigsproces; det betyder netop overgangen fra en alder til en anden. Selvom det er helt naturligt og normalt, kan det komme med nogle uønskede bivirkninger, såsom hedeture, nattesved, tørhed i skeden og ubehag under sex, søvnproblemer, dårligt humør eller angst, reduceret sexlyst og problemer med hukommelse og koncentration. Derfor har kvinder i flere århundreder tyet til naturlige urter og botanik for at kunne håndtere denne overgang bedre. Nu er der et evigt voksende udvalg af naturlige supplementer som er udviklet til at gøre overgangsalderen lettere.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.