Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Overgangsalder

Mange kvinder oplever en række symptomer i forbindelse med overgangsalder. Udover ens menstruationscyklus stopper, opleves også humørsvingninger, søvnbesvær, nattesved, hedeture og nedsat sexlyst. Denne periode er en naturlig del af livet som alle kvinder i løbet af deres liv skal igennem. ShytoBuy tilbyder løsninger til at reducere disse ubehagelige overgangsalder symptomer, så du kan komme igennem perioden smertefri og rolig.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Overgangsalderen er en naturlig del af den kvindelige aldrigsproces; det betyder netop overgangen fra en alder til en anden. Selvom det er helt naturligt og normalt, kan det komme med nogle uønskede bivirkninger, såsom hedeture, nattesved, tørhed i skeden og ubehag under sex, søvnproblemer, dårligt humør eller angst, reduceret sexlyst og problemer med hukommelse og koncentration. Derfor har kvinder i flere århundreder tyet til naturlige urter og botanik for at kunne håndtere denne overgang bedre. Nu er der et evigt voksende udvalg af naturlige supplementer som er udviklet til at gøre overgangsalderen lettere.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.