Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Lindre dine symptomer på overgangsalder

Overgangsalder kan ikke undgås eller bekæmpes, da det er en helt naturlig del af livet og at blive ældre. Men det er muligt at gøre denne periode lidt mere behagelig og nem at komme igennem. Her kan du læse om de almindelige symptomer på overgangsalder og hvordan du kan reducere dem

Hvad er de typiske symptomer på overgangsalder?

Der findes mange symptomer, nogle mennesker oplever flere og mere svære symptomer end andre. Det er svært at afgøre hvorfor nogle bliver mere præget af denne livsstilændring end andre, men mange ting tyder på at symptomer på overgangsalder afhænger af de livsstilsvalg m an har levet under og stadigvæk lever under. Udover dette antages det også at det til dels har en generisk betinget betydning, særligt hvis et familiemedlem har oplevet en hård periode i forbindelse med sin overgangsalder. De mest almindelige problemer som opleves er:

Forstyrret søvn og søvnbesvær, som viser sig i at have svært ved at falde til ro om natten og nattesved.

Mange kvinder bemærker vaginal tørhed som en af de største symptomer på overgangsalder. Dette kan forekomme flere måneder før overgangsalderen påbegyndelse, under og efter. Vaginal tørhed kan ikke kun føre til kløe og svige, men også gøre den seksuelle aktion besværelig og smertefuld.

Hedeture er noget de fleste kvinder kan krydse af på listen over mest besværlige symptomer på overgangsalder. Disse hedeture kan komme når som helst, hvor som helst og ofte i situationer, hvor det er mindst hensynsmæssigt. Ofte rammes svedkirtler i kvindens hoved, bryst og hals.

Humørsvingninger kan også være et resultat af kvindelige overgangsalder. Det kan være forårsaget af flere årsager. Kroppens ubalance, hedeture, søvnbesvær og generelt ubehag.

Andre symptomer på overgangsalder omfatter vægtøgning, mindre og fladere bryster og hårtab eller hår udtynding. Disse symptomer vil gradvist forekomme og forværres og kan vare helt op til 5 år, i nogle tilfælde permanent.

Årsagerne til disse ubehagelige og irriterende symptomer på overgangsalder er simpelthen forårsaget af, det faktum at æggestokkene reducere sin produktion af hormoner, som i sidste ende helt vil stoppe. Der har været tilfælde af tidlig overgangsalder, hvor overgangsalderen sker før den skal og burde, men den gennemsnitlige alder er omtrent omkring 45 år. Tidlig overgangsalder kan forårsages af kemoterapi, Downs syndrom, fjernelse af æggestokke, strålebehandling osv.

Hvis du gerne vil læse yderligere om emnet og kan du med fordel læse symptomer på overgangsalder her.

Kan disse symptomer på overgangsalder behandles?

Der findes mulige løsninger og råd til at gøre denne besværelige periode lettere. Ved at foretage små ændringer i dine daglige vaner, kan du muligt reducere noget af ubehaget. Du kan så vidt muligt undgå øget indtagelse af koffein, alkohol og sukker. Disse fødevarer er kendte for at have en effekt på søvnrytme, svedkirtler og kroppens fugtbalance. Såvel som at ændre kost og drikkevaner, erfares det også at en øgning af aktivitet og motion kan have en reducerende effekt på symptomer på overgangsalder. Ved at planlægge lidt mere motion i hverdagen, vil din forbrænding øges og kroppen sættes i gang.

Her er ShytoBuy sigter vi efter at hjælpe alle kvinder gennem denne svære periode ved hjælp af naturlige løsninger til overgangsalder, herunder Omega7 og Proferia. Disse naturlige kosttilskud er lavet af planteekstrakter og gavnlige ingredienser, som fremmer kroppens reaktion på overgangsalder og lindre hyppige symptomer på overgangsalder. Disse supplementer kan anvendes som supplement til en sund og aktiv hverdag, og kan gøre dig i stand til at komme i gennem en svær periode i livet.

Proferia
Type Væske som er helt naturlig ogudelukkende indeholdende urter
Bedst egnet til
  • Hedeture
  • Hormonelle ubalancer
  • Søvnbesvær
  • Nattesved
  • Humørsvingninger
Behandling

Indtages oralt.

Den anbefalet dosis er 0,25 ml blandet i et glas vand.

Indtages tre gange dagligt.

Permanent behandling.

Skaber holistisk balance.

Resultater
  • Virker allerede efter blot nogle få dage
  • Bør anvendes på permanent basis for at opnå de bedste og permanente resultater
  • Resultaterne variere fra person til person
Se mere her

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med