Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Proferia Progesteron Creme

56.7 g Creme | Til kvinder i overgangsalderen

Oversigt

Proferia progesteron creme er en creme der effektivt kan øge progesteron niveauet i kroppen hos kvinder, som lider af hormonelle ubalance. Cremen er ideel til kvinder, som oplever ubehagelige symptomer i forbindelse med overgangsalderen. I modsætning til andre hormoner, har forskning konstateret at progesteron optimalt optages i kroppen, når de påføres gennem hunden frem for oralt. Proferia kan reducere symptomer på overgangsalder, herunder hedeture, nattesved, søvnforstyrrelser, intim tørhed samt humørsvingninger.

 • Afbalancerer hormonelle ubalancer
 • Behandler symptomer på overgangsalderen
 • Bekæmper hedeture, søvnbesvær, lav lyst og nattesved
 • Naturlige ingredienser, uden kunstige ekstrakter
 • Indeholder et højt indhold af progesteron
 • Vegansk
 • Certificeret høj kvalitet
 • Mænd & kvinder
 • Vegetarisk
289 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er Proferia?

I takt med at vi bliver ældre, falder produktion af progesteron naturligt hos kvinder. Den kvindelige krop producerer også østrogen, men dens produktion falder mindre end progesteron produktionen, hvilket kan skabe ubalance i progesteron / østrogen niveauet, som kan føre til alvorlige konsekvenser, såsom lavt energiforbrug og lyst eller forværrede symptomer på overgangsalderen (hedeture, nattesved, søvnforstyrrelser). Arthur Andrew Medical laboratorium har udviklet en naturlig progesteron creme for at afbalancere hormonniveauet hos kvinder. Absorberingen af progesteron gennem huden er kendt for at være langt mere effektiv end oral indtagelse. Desuden er de hormoner, der findes i cremen naturlige. Proferia kan forhindre fremkomsten af osteoporose (knogleskørhed), der er en sygdom, som svækker knoglerne og som ofte forekommer i overgangsalderen.

Hvad indeholder Proferia?

Proferia indeholder naturlig progesteron, der er mere effektiv og sikker end syntetisk progesteron. Ved at anvende cremen på huden, trænger det naturlige progesteron ind i din hud og skaber hormonal balance i din krop.

Hvordan påføres Proferia?

For at opnå de bedst mulige resultater, anbefales det at påføre Proferia én gang dagligt på hals, bryst og indersiden af armene. Det anbefales at bruge ¼ til ½ af den lille teske, som medfølger med cremen til dagligt brug. Mængden kan dog variere alt efter alvoren af dine symptomer og dine personlige behov. For at maksimere absorption, anbefales det at veksle mellem områder.

 • Kvinder, der endnu ikke er gået i overgangsalderen, kan starte med at bruge Proferia i 14 dage i perioden mellem to menstruationer. Din cyklus tælles fra den første blødningsdag, og du skal starte med at bruge Proferia på 12. dagen og stoppe igen på den 26. dag.
 • Kvinder, der er gået i overgangsalderen, kan bruge Proferia i 21 sammenhængende dage og derefter holde en pause på 1 uge.

*Hvis du er gravid eller ammer, så bedes du kontakte din læge før brug af Proferia.

Før menopause

For det optimale resultat, er det anbefalet at benytte Proferia for en periode på 2 uger mellem hver menstruationscyklus. Denne periode udregnes fra første dag af din menstruationscyklus (første blødning). Begynd efter 12 dage fra denne dag, indtil dag 26.

Efter menopause

For det optimale resultat anbefales det at påføre Proferia i en konsekvent periode på 21 dage. Stop brugen i en uge, for at tillade at kroppen afvænnet til progesteron, og begynd herefter på cyklussen igen.

Naturligt og Sikkert?

Ifølge producenten, Arthur Andrew Medical, giver Proferia cremen ingen bivirkninger på grund af sin naturlige sammensætning. For mere information, så tøv ikke med at kontakte din gynækolog.

shydk-proferia-info

Ingredienser

Mexicansk Yams rod, koncentreret aloe vera, deioniseret vand, saflor aetrolier, stearinsyre, sorbitol, ethylacetat, hvedekimolie, mucopolysaccharider, natrium, progesteron og ekstrakter af rose, kamille, fyr , brændenælde, brøndkarse, rød vin, kastanje, citron og majs.

Proferia Progesteron Creme 56.7 g Creme | Til kvinder i overgangsalderen

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(47)
4 Stjerner
(12)
3 Stjerner
(6)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.21% baseret på 65 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

har kun brugt den i en uges tid, men er postiv stemt overfor produktet.

S Sussi
Bekræftet køb

Jeg har meget stor tillid til produktet og kan allerede efter få ugers brug fornemme en positiv ændring / forbedring

T Tina B
Bekræftet køb

fik anbefalet dette produkt af en klog dame, læste op på det diverse steder, nu er jeg igang med første krukke og venter på resultaterne. det trænger let ind, ingen duft, og ingen spor på tøjet

T Trine L
Bekræftet køb

Kjempebra produkt. Ikke lett å få tak i bioidentisk progesterone.

H Hilde
Bekræftet køb

Lover godt. Nedsat mine natlige hedetur betydeligt efter kun 1 uges forbrug.

l lisbeth
Bekræftet køb

Jeg har fået bløder hud og kan mærke på kroppen at det er kommet på huden :)

D Denise B
Bekræftet køb

Jeg er meget tilfreds med virkningen af dette produkt. Mine symptomer blev stærk nedsat efter allerede 2 ugers brug!

F Franny
Bekræftet køb

Jeg har brugt dette produkt før, og havde stor glæde af det. Det regner jeg med at have også denne gang.

A Anni
Bekræftet køb

Behagelig konsistens, virker efter hensigten.

j jytte B
Bekræftet køb

Er SUPER TILFREDS, vil afgjort købe det igen. Min indikator for et godt produkt er Man kan ikke mærke man begynder på det, men man kan mærke hvis man stopper 😖

K Karina H
Bekræftet køb

God oplevelse kan anbefales

B Berit S
Bekræftet køb

Jeg er blevet opereret for endometriose og har kraftige smerter ved mens. Lider af stærk pms og manglende energi, overskud og trist humør. Jeg har bundet meget væske i kroppen pga hormoner. Jeg har brugt denne creme i lidt over to uger og jeg har nu intet væske i kroppen, humøret og energien er bedre. Den har helt sikkert hjulpet på mit progesteron niveau og givet mig mere velfærd og livskvalitet. De beste anbefalinger herfra.

F Freja F
Bekræftet køb

Proferia creme har været min redning fra hedeturer og givet en langt nemmere overgangsalder!

V Vibeke
Bekræftet køb

Det virker!!! Jeg har længe søgt efter noget der kunne afhjælpe mine mange hedeturer. Det har jeg nu fundet og jeg skal helt sikkert købe Proferia creme igen

V Vibeke
Bekræftet køb

hjælper med at reducere humørsvingninger

S Studerende
Bekræftet køb

Har brugt cremen 1 1/2 uge nu og har ikke endnu haft den store virkning. Men har købt 3 bøtter så min ikke det kommer

P Pernille H
Bekræftet køb

Det virker i løbet af få dage. Hedeture væk i løbet af en uge og jeg bruger ganske lidt.

T Tina
Bekræftet køb

Super produkt - virker og er trygt at bruge

A Alberte O
Bekræftet køb

Leveret hurtigt . Godt produkt.

T Tanja K
Bekræftet køb

Er rigtig glad for produktet, det har hjulpet mig i forhold til det psykiske i overgangsalderen - var ret langt nede men har det klart bedre.

S Susanne K
Bekræftet køb

God konsistens, let at påføre og det virker. Kan klart anbefales.

L Lotte
Bekræftet køb

Kan ikke helt sige om det virker, da jeg kun har brugt det i 10 dage. Mærker ingen forskel, endnu.

j jens
Bekræftet køb

Kan tydeligt mærke en forskel. Meget bedre humør og en større balance.

T Tina R
Bekræftet køb

Virker godt

E Eva
Bekræftet køb

Efter 3 uger måske lille bedring

j johnna
Bekræftet køb

Jag fick ett exsem när livmodern opererades bort för 6 år sedan. Har varit oförändrad, helt tills jag började med Proferia. Nu är det nästan borta! :) Jag har mindre och färre värmevallningar. Jättebra! :)

A Anonym T
Bekræftet køb

Godt produkt, men dyrt

D Doris A
Bekræftet køb

God creme og hurtig levering :)

L Lise
Bekræftet køb

Jeg er meget tilfreds med at bruge Proferia cremen. Den gør meget godt for kroppen, når man når en alder, hvor hormonnivoet er lavt. Jeg har der godt og kan virkelig mærke at bl.a.nattesøvnen er blevet klart bedre. Det er en god ide' at Google, hvad progesteron kan gøre for os ,eller læse bøger om hormonbalance. Vi. Hanne Bøgelund.

H Hanne B
Bekræftet køb

Jeg har i lang tid lidt af svedeture og store udsving i humøret op til min menstraution. Har i første omgang reduceret svedeture væsentligt med tilskud af B12 og Magnesium. Humøret svingede dog stadig fra ægløsning og frem. Forsøgte mig med proferia sidste måned og oplevede ikke dette udsving i humøret, dertil oplevede jeg knap så kraftig en blødning. Vil klart anbefale produktet.

C Caroline
Bekræftet køb

Veldig fornøyd med Cremen....holder hva den lover.

k korina J
Bekræftet køb

Flot product. Les Dr Lee ang progesterone.

O Olga
Bekræftet køb

Virker rigtig godt for mig og langt bedre end de kemiske/syntetiske hormoner. Skal absolut købes igen.

M Marianne
Bekræftet køb

Top! Bioidentisk progesteron creme er det bedste jeg nogensinde har gjort :o)

M Marianne
Bekræftet køb

It works!!! Fantastic product, especially my sleep has improved a lot. Will recommend it to everyone going through menopause.

P Pernille P
Bekræftet køb

Super skøn creme som ikke fedter eller lugter. Desværre havde det den modsatte virkning på mig. Jeg købte det, da det skulle kunne afhjælpe den indre varme. Efter 2 ugers brug, begyndte jeg at være så varm om natten, at jeg lå vågen flere timer, og da jeg stoppede, gik der 3 dage, så kunne jeg sove igen. Det kan nik desværre ikke afhjælpe alle.

A Anya K
Bekræftet køb

Very very efficient creme, I am amazed. I fell younger, more energized and I'm loosing a bit of weigh too. Thank you Proferia Creme !!

R Rebecca B
Bekræftet køb

Umiddelbart sover jeg meget bedre.

D Dorthe L
Bekræftet køb

Det virker

M Marianne S
Bekræftet køb

Det tager træthed og hjernetåge

j jane B
Bekræftet køb

Meget effektiv på udslæt

G Gitte H
Bekræftet køb

Dejlig creme

L Lise
Bekræftet køb

Dette er min 3 bestilling af denne fantastiske creme. Jeg har fået mere ro om natten og mine hedeture er væsentligt reduceret

L Line
Bekræftet køb

Jeg kan kun anbefale denne creme. Jeg har fået mere energi om aftenen og mine humør er mere stabilt

S Susanne
Bekræftet køb

DET VIRKER!

A Anna
Bekræftet køb

Jeg følte ikke nogen forskel de første få dage, men efter en uge begyndte det at arbejde i min krop. Meget effektivt!

C Cecilie
Bekræftet køb

Jeg blev glædeligt overrasket over at finde ud af, at jeg faktisk kunne finde et produkt der virker

D Dorte
Bekræftet køb

Lidt forsinket effekt, men ellers meget godt

A Anne Madsen
Bekræftet køb

Det tog tid, men produktet kom sikkert frem

T Tina
Bekræftet køb

Jeg køber altid 3 måneder ad gangen da dette kan betale sig, og nu er min søster også hoppet med på vognen. proferia er fantastisk

K Kirsten
Bekræftet køb

Min mand kan mærke det på mit humør, så jeg fortsætter trods prisen

L Lone
Bekræftet køb

Min veninde anbefalede produktet, hvilket jeg selv kun kan anbefale videre.

a anne-lise
Bekræftet køb

min forfærdelige nattesved er væk nu og min så¸det er meget bedre

A Anja
Bekræftet køb

synes fragten var lidt langsom, men ellers et godt produkt

c camilla
Bekræftet køb

synes det er lidt dyrt hver måned, men min mand insisterer på at jeg ska fortsætte - om det så er godt eller skidt, har jeg ikke helt fundet ud af endnu, men jeg fortsætter i hvert fald, ha ha. det virker

h helle
Bekræftet køb

kan kun anbefale produktet videre til mine veninder, det virker så godt

h helena
Bekræftet køb

elsker duften af denne creme, og så virker det utroligt godt på mine svedeture - i sær nattesveden er væk. det er helt perfekt!

d diana
Bekræftet køb

rigtig godt og billigt alternativ

l line
Bekræftet køb

min mand siger han kan kende mig igen, så jeg fortsætter med produktet endnu

m maria
Bekræftet køb

min læge anbefalede mig dette, og må sige det er i orden!

k kristina
Bekræftet køb

rigtig godt produkt som jeg kan anbefale til alle

j janni
Bekræftet køb

eneste negative jeg kan sige er prisen - proferia virker bare! nu har jeg bestilt en 3-pak, så må vi se hvor længe den holder

l linda
Bekræftet køb

sveder mindre og har færre humørsvingninger, virkelig et godt produkt

r rebecca
Bekræftet køb

fik anbefalet dette produkt af min veninde, og må indrømme det er det bedste jeg har prøvet.. mit humør er nu i top! :-)

l louise
Bekræftet køb

Proferia har haft en meget gavnlig effekt på mine humørsvingninger.Jeg oplever dog en sitren og uro i kroppen. Ved ikke om det kan være overdosering, så nu prøver jeg at halvere dosis.Vil gerne anbefale produktet.

J Jytte

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide