Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Proferia Progesteron Creme

56.7 g Creme | Til kvinder i overgangsalderen

Oversigt

Proferia progesteron creme er en creme der effektivt kan øge progesteron niveauet i kroppen hos kvinder, som lider af hormonelle ubalance. Cremen er ideel til kvinder, som oplever ubehagelige symptomer i forbindelse med overgangsalderen. I modsætning til andre hormoner, har forskning konstateret at progesteron optimalt optages i kroppen, når de påføres gennem huden frem for oralt. Proferia kan reducere symptomer på overgangsalder, herunder hedeture, nattesved, søvnforstyrrelser, intim tørhed samt humørsvingninger.

 • Afbalancerer hormonelle ubalancer
 • Behandler symptomer på overgangsalderen
 • Bekæmper hedeture, søvnbesvær, lav lyst og nattesved
 • Naturlige ingredienser, uden kunstige ekstrakter
 • Indeholder et højt indhold af progesteron
 • Vegansk
 • Certificeret høj kvalitet
 • UDEN MEJERIPRODUKTER
 • Glutenfri

Hvad er Proferia?

I takt med at vi bliver ældre, falder produktion af progesteron naturligt hos kvinder. Den kvindelige krop producerer også østrogen, men dens produktion falder mindre end progesteron produktionen, hvilket kan skabe ubalance i progesteron / østrogen niveauet, som kan føre til alvorlige konsekvenser, såsom lavt energiforbrug og lyst eller forværrede symptomer på overgangsalderen (hedeture, nattesved, søvnforstyrrelser). Arthur Andrew Medical laboratorium har udviklet en naturlig progesteron creme for at afbalancere hormonniveauet hos kvinder. Absorberingen af progesteron gennem huden er kendt for at være langt mere effektiv end oral indtagelse. Desuden er de hormoner, der findes i cremen naturlige. Proferia kan forhindre fremkomsten af osteoporose (knogleskørhed), der er en sygdom, som svækker knoglerne og som ofte forekommer i overgangsalderen.

Hvad indeholder Proferia?

Proferia indeholder naturlig progesteron, der er mere effektiv og sikker end syntetisk progesteron. Ved at anvende cremen på huden, trænger det naturlige progesteron ind i din hud og skaber hormonal balance i din krop.

Hvordan påføres Proferia?

For at opnå de bedst mulige resultater, anbefales det at påføre Proferia én gang dagligt på hals, bryst og indersiden af armene. Det anbefales at bruge ¼ til ½ af den lille teske, som medfølger med cremen til dagligt brug. Mængden kan dog variere alt efter alvoren af dine symptomer og dine personlige behov. For at maksimere absorption, anbefales det at veksle mellem områder.

 • Kvinder, der endnu ikke er gået i overgangsalderen, kan starte med at bruge Proferia i 14 dage i perioden mellem to menstruationer. Din cyklus tælles fra den første blødningsdag, og du skal starte med at bruge Proferia på 12. dagen og stoppe igen på den 26. dag.
 • Kvinder, der er gået i overgangsalderen, kan bruge Proferia i 21 sammenhængende dage og derefter holde en pause på 1 uge.

*Hvis du er gravid eller ammer, så bedes du kontakte din læge før brug af Proferia.

Før menopause

For det optimale resultat, er det anbefalet at benytte Proferia for en periode på 2 uger mellem hver menstruationscyklus. Denne periode udregnes fra første dag af din menstruationscyklus (første blødning). Begynd efter 12 dage fra denne dag, indtil dag 26.

Efter menopause

For det optimale resultat anbefales det at påføre Proferia i en konsekvent periode på 21 dage. Stop brugen i en uge, for at tillade at kroppen afvænnet til progesteron, og begynd herefter på cyklussen igen.

Naturligt og Sikkert?

Ifølge producenten, Arthur Andrew Medical, giver Proferia cremen ingen bivirkninger på grund af sin naturlige sammensætning. For mere information, så tøv ikke med at kontakte din gynækolog.

shydk-proferia-info

Ingredienser

Mexicansk Yams rod, koncentreret aloe vera, deioniseret vand, saflor aetrolier, stearinsyre, sorbitol, ethylacetat, hvedekimolie, mucopolysaccharider, natrium, progesteron og ekstrakter af rose, kamille, fyr , brændenælde, brøndkarse, rød vin, kastanje, citron og majs.

Ofte købt sammen

 Kæmpenatlysolie Kapsler (GLA)
Kæmpenatlysolie Kapsler (GLA)

1300 mg 180 Bløde Kapsler | Til kvinder i overgangsalderen

199 kr.

+
HerSolution Gel til kvindeligt libido
HerSolution Gel til kvindeligt libido

60 ml Gel | Ophidser & stimulerer kvindens krop

379 kr.

1 Vare

199 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(187)
4 Stjerner
(58)
3 Stjerner
(23)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.90% baseret på 268 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

har kun brugt den i en uges tid, men er postiv stemt overfor produktet.

S Sussi
Bekræftet køb

Jeg har meget stor tillid til produktet og kan allerede efter få ugers brug fornemme en positiv ændring / forbedring

T Tina B
Bekræftet køb

fik anbefalet dette produkt af en klog dame, læste op på det diverse steder, nu er jeg igang med første krukke og venter på resultaterne. det trænger let ind, ingen duft, og ingen spor på tøjet

T Trine L
Bekræftet køb

Kjempebra produkt. Ikke lett å få tak i bioidentisk progesterone.

H Hilde
Bekræftet køb

Lover godt. Nedsat mine natlige hedetur betydeligt efter kun 1 uges forbrug.

l lisbeth
Bekræftet køb

Jeg har fået bløder hud og kan mærke på kroppen at det er kommet på huden :)

D Denise B
Bekræftet køb

Jeg er meget tilfreds med virkningen af dette produkt. Mine symptomer blev stærk nedsat efter allerede 2 ugers brug!

F Franny
Bekræftet køb

Jeg har brugt dette produkt før, og havde stor glæde af det. Det regner jeg med at have også denne gang.

A Anni
Bekræftet køb

Behagelig konsistens, virker efter hensigten.

j jytte B
Bekræftet køb

Er SUPER TILFREDS, vil afgjort købe det igen. Min indikator for et godt produkt er Man kan ikke mærke man begynder på det, men man kan mærke hvis man stopper 😖

K Karina H

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide