FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Proferia Progesteron Creme

56.7 g Creme | Til kvinder i overgangsalderen
399 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Point Icon Køb nu og få 4 Comfort Point ?

Største Fordele

 • Progesteron-creme til overgangsalder
 • Velegnet til at håndtere hedeture, søvnbesvær og nattesved
 • Bidrager til at afbalancere hormonforstyrrelser
 • Naturlige ingredienser, uden kunstige ekstrakter
 • 56,7 gram bioidentisk progesteron - nok til cirka 1 måned
 • Vegansk
 • Kvalitetsgodkendt Certificering
 • UDEN MEJERIPRODUKTER
 • Glutenfri

Hvad er Proferia Progesteron-creme?

Med alderen vil kvinders produktion af progesteron falde helt naturligt. Kvinder producerer også østrogen, men den produktion falder mindre end produktionen af progesteron, hvilket kan føre til en ubalance i progesteron/østrogen-niveauet, som kan få ubehagelige bivirkninger, såsom træthed, manglende lyst eller forværrede symptomer på overgangsalderen (hedeture, nattesved, søvnforstyrrelser).

Heldigvis er der hjælp at hente, hvis du oplever symptomer på menopause, herunder hedeture, nattesved, søvnforstyrrelser, tørhed i skede samt humørsvingninger. En god progesteron-gel, creme eller piller kan nemlig hjælpe med at afbalancere de hormonforstyrrelser, som man oplever i overgangsalderen, og som fører til hæmmende symptomer..

Arthur Andrew Medicals har med det i tankerne udviklet en naturlig progesteron-creme for at afbalancere hormonforstyrrelser hos kvinder. Cremen er et praktisk alternativ til piller og progesteron-gel, og er formuleret af helt naturligt bioidentisk progesteron, der er mere effektivt og sikkert end syntetisk progesteron. En anden fordel ved at bruge en progesteron-creme er, at bioidentisk progesteron absorberes hurtigere, end hvis du tager det oralt.

Hvordan bruger man progesteron-creme?

Få de bedste resultater ved at påføre Proferia progesteron-creme på hals, bryst og undersiden af armene én gang dagligt. Det anbefales at bruge ¼ til ½ af den lille teske, som følger med cremen. Mængden kan dog variere alt efter alvoren af dine symptomer og dine personlige behov. For at maksimere absorption anbefales det at smøre cremen på forskellige steder hver gang.

I forhold til brug anbefaler vi følgende:

 • Kvinder, der endnu ikke er gået i overgangsalderen, kan starte med at bruge Proferia progesteron-creme i 14 dage i perioden mellem to menstruationer. Din cyklus tælles fra den første blødningsdag, og du kan starte med at bruge Proferia på 12. dagen og stoppe igen på 26. dagen.
 • Kvinder, der er gået i overgangsalderen, anbefales at bruge Proferia i 21 sammenhængende dage og derefter holde en pause på 1 uge.

Progesteron-bivirkninger er milde og sjældne. Men hvis du oplever progesteron-bivirkninger bør du stoppe med at bruge cremen og kontakte egen læge for at høre, hvorfor du reagerer på behandlingen..

Hvor kan man købe progesteron creme i Danmark?

Hos ShytoBuy kan du købe progesteron creme fra Proferia, som udvikler nogle af de bedste progesteron-produkter på markedet.

Progesteron-bivirkninger - er der nogle?

Progesteron-bivirkninger er milde og sjældne. Men hvis du mod forventning oplever bivirkninger ved brug af cremen, bør du stoppe brugen og kontakte egen læge.

Hvordan bruger jeg cremen?

Smør Proferia på hals, bryst og undersiden af armene én gang dagligt. Hvor meget creme, du skal bruge, afhænger af alvorsgraden af dine symptomer på overgangsalderen og dine personlige behov.

Ofte købt sammen

Proferia Progesteron Creme
Proferia Progesteron Creme

56.7 g Creme | Til kvinder i overgangsalderen

399 kr.

+
Welme TENS-apparat mod menstruationssmerter
Welme TENS-apparat mod menstruationssmerter

Apparat | Til smerter i underlivet

799 kr.

+
Marine Collagen + Hyaluronsyre
Marine Collagen + Hyaluronsyre

120 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

225 kr.

1 Vare

399 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(190)
4 Stjerner
(49)
3 Stjerner
(24)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

Reviews 4.5

92.27% baseret på 263 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Lækker creme. Let at smøre på og efterlader en behagelig fornemmelse.

L Lise
Bekræftet køb

Dejlig creme

L Lise
Bekræftet køb

Super lækker creme

L Lise
Bekræftet køb

Proféria har jeg haft stor gavn af... Nu lader det til, at cremen ikke er på lager, men kommer den overhovedet tilbage???

S Siff
Bekræftet køb

God virkning

L Lene
Bekræftet køb

Dejligt produkt som hjælper mig rigtig meget

V Vivian
Bekræftet køb

Jeg har kun været fuldt tilfreds med produktet siden jeg startede med at bruge det. Man skal bare huske at påføre cremen forskellige steder da kroppen ellers bliver mættet der og hedeturene kommer tilbage. En nemt og rar måde at løse problemet på!

M Maja
Bekræftet køb

Nem at anvende og dosere. Ingen mærkbar ændring i overgang fra andet mærke (importeret fra udlandet) Taknemmelig for at finde dansk leverandør af produktet

S Susan
Bekræftet køb

Dejlig creme

L Lise
Bekræftet køb

Jeg bestilte to, for at spare... Men jeg modtager to cremer, hvor udløbsdatoen er november i år... Jeg når slet ikke at bruge den sidste.... Dét ér virkelig dårlig kundeservice..... Når datoen er så snært, burde varen enkeltvis sælges billigere.... Med oplysninger om om datoen... Havde jo aldrig købt to, hvis jeg vidste jeg ikke kan nå at bruge den sidste. Så jeg ser nu pengene for sidste creme som spildt!! Men I kom da af med et gammelt lager 🤥

P Posthus S

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide