Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Brystforstørrelse

4 metoder til naturligt større bryster

Er du utilfreds med dine naturlige bryster, men tøver med at bruge tid og penge på forstørrende kirurgi? Så er du ikke alene. I dag er der mange kvinder, som søger naturlige metoder til at få større bryster uden kirurgi. Mens resultaterne fra nogen af disse metoder vil have en mindre iøjefaldende virkning end implantater, er det dog muligt at se en forbedring med lidt tålmodighed.

Hvordan får jeg større bryster?

Sådan lyder spørgsmålet fra utallige kvinder verden over, som ønsker en større og mere fyldig barm. Den dårlige nyhed er, at din nuværende bryststørrelse er genetisk bestemt. Den gode nyhed er, at din nuværende bryststørrelse ikke nødvendigvis er den du skal være tjent med resten af livet. Der er mange muligheder for at få brystforstørrelse – både kosmetisk og naturligt. Vi vil ikke anbefale at ty til kosmetisk behandling, så derfor har vi her lavet en liste med metoder til hvordan man får større bryster naturligt

Metode 1: Kost og motion

Kost og motion

Opbyg brystmuskler

Styrketræning er ikke bare en fantastisk måde at forbedre din styrke, dit humør og generelle sundhed - det er også en fantastisk måde at forbedre dine bryster! Du tænker sikkert ”Hvordan får man større bryster ved at styrketræne?” Specifikt kan du opbygge brystfinner (brystmuskler) under dine bryster ved regelmæssig styrketræning og du kan dermed hjælpe med at forbedre størrelse og fasthed af det overliggende bryst. Nedenfor er to eksempler på øvelser du kan prøve for at få større bryster naturligt:

Bryst pres: Lig på ryggen med knæene bøjet og fødderne fladt på gulvet. Hold en håndvægt i hver hånd med albuerne bøjet i en 90 graders vinkel. Brug dine brystmuskler til at løfte vægtene op mod loftet indtil de rører hinanden. Sænk vægtene til deres udgangsposition langsomt og jævnt. Udfør 3 sæt af 12-15 gentagelser 3-5 gange om ugen. Over tid vil du opleve at du får større bryster naturligt.

Armbøjninger: Stil dig på dine hænder og knæ. Stræk benene bag dig og balancér på spidsen af dine fødder. Bøj dine arme for at sænke din krop mod jorden. Brug dine arme og bryst for at vende tilbage til den oprindelige position. Hold ryggen lige og dine hofter forhøjede, så din krop forbliver i en lige linje. Du kan sænke dit knæ til jorden, hvis standard armbøjninger er for hårde. Udfør 3 sæt af 12-15 gentagelser 3-5 gange om ugen. Snart er du færdig med at spørge om, hvordan man får større bryster.

Skulder og brystmuskler

Fokuser også på dine ryg- og skuldermuskler. Dine brystmuskler er ikke de eneste, du skal arbejde på, for at få større bryster naturligt. Generelt når du udøver styrketræning, skal du sørge for at du træner alle dine store muskelgrupper hver uge for at sikre maksimal styrke og forebygge skader. Desuden kan toning af andre muskelgrupper end dem i brystet også have en positiv indvirkning på din barms størrelse og give dig større bryster. Du tænker sikkert ”Hvordan får jeg større bryster ved at træne?”. For eksempel kan det at styrke dine skuldre- og rygmuskler give din overkrop et tonet, fast udseende og gøre det nemmere at vedligeholde en frækkere og mere rank kropsholdning. Kom godt i gang med disse simple øvelser:

Y-løft: Stå med fødderne skulder bredde fra hinanden. Hold en håndvægt med hver hånd foran hvert lår. I en jævn, kontrolleret bevægelse, hæver du håndvægtene ud foran dig og over dit hoved ind i et "Y" form. Hold dine kernemuskler spændte og hold en oprejst kropsholdning, imens du gør dette. Gennemfør øvelsen ved at sænke vægtene tilbage til deres udgangsposition langsomt. Udfør 3 sæt af 15-20 gentagelser 3-5 gange om ugen. Igen bør denne ydelse hjælpe dig mod at få større bryster naturligt, samt få en flottere og mere sexet rank kropsholdning

Renegade row: Grib to håndvægte og gå i armbøjningsposition med strakte arme. Holde dine hofter stationære, træk en håndvægt fra gulvet op til brystet og hold din albue ind mod kroppen. Sænk vægten tilbage til jorden og gentag med modsatte arm. Udfør 3 sæt af 12-15 gentagelser 3-5 gange om ugen.

Metode 2: Giv dine bryster et visuelt boost

Giv dine bryster et visuelt boost

Øv dig på gode og sunde stillinger

Nogle kvinder oplever, at deres bryster synes mindre end de faktisk er, når de har en doven eller faldende kropsholdning. For at få større bryster øjeblikkeligt, skal du blot rette dig op! Stå ret op, hold hovedet højt og træk dine skuldre tilbage. Hold din hals lige op og ned – uden at lade den glide fremad. Mange tænker ”Hvordan får jeg større bryster ved blot at rette mig op?” – Prøv blot at skubbe brystet blidt frem som du står og går. Tag så et kig i spejlet. Du bliver overrasket over, hvilken forskel dette lille trick kan gøre! Ikke nok med at det hjælper med at give dig større bryster naturligt, og et mere sexet look, så er dette ligeledes en mere sund kropsholdning som på sigt øger din selvtillid.

Tænk over din påklædning

En ofte overset måde at gøre dine bryster visuelt større, er simpelthen ved at bære tøj, der fremhæver dine naturlige kurver. For eksempel kan en hvilken som helst form for skjorte med flæser eller et pjusket materiale på brystet give den illusion, at dine bryster er større end de faktisk er. Den samme effekt kan opnås med tørklæder.

En anden god metode er at bære skjorter med vandrette-stribede mønstre på brystet. Af samme grund, som folk der er bekymrede over deres vægt gerne vil undgå at bære disse typer af tøj, kan folk, der ønsker få større bryster udnytte disse mønstre for at skabe volumen.

Find den rigtige bh størrelse

Går du med en bh, der er enten for lille eller for stor, kan dine bryster synes mindre end de faktisk er. Oven i dette, kan dårlige mellemstore bh'er generelt være ubehagelige. Ideelt set bør bh’er støtte og løfte brysterne, og ikke gøre dem flade eller lade dem hænge løst. Hvis du tror, at du muligvis bruger den forkerte bh-størrelse, så bed om en opmåling, næste gang du går på undertøjsindkøb

Brug en god push-up bh

En god polstret bh kan tilføje mærkbar volumen til din barm samtidig med at dine bryster ser fastere ud. Push-up bh'er kan tilføje masser af "løft" til dine bryster samt give et indtryk af en større og fyldigere barm. Ved hjælp af disse typer bh'er har du en hurtig løsning til de outfits, der generelt ser bedre ud hvis man har lidt større bryster.

Nogle forsøger sig med flere bh’er på én gang, men dette vil vi dog ikke anbefale. Muligvis vil dine bryster se større ud, men det vil være ubehageligt for dig og du kommer til at bruge meget tid på at tilpasse dem i løbet af dagen.

Undgå tynde eller stramme bh’er

Hvis du er utilfreds med dine brysters størrelse, bør du undgå at bære helt tynde eller blonde bh’er. Disse bh'er kan se enormt flotte ud på mannequiner i undertøjsbutikker, men på rigtige mennesker, kan de være meget lidt flatterende, og derfor modvirke dit ønske om større bryster. Fordi disse typer bh’er sidder stramt ind til dit bryst og nogle gange er gennemsigtige, gør det ikke noget godt i forhold til at få din barm til at synes større. Find i stedet en bh i et tykkere materiale og eventuel med polstring eller push-up.

Metode 3: Få større bryster med medicin

Få større bryster med medicin

Hvordan får jeg større bryster fra af prævention?

For kvinder, der ønsker at forhindre en uplanlagt graviditet og tilfældigvis også ønsker større bryster naturligt, kan p-piller være en effektiv løsning for begge problemer, da brystvækst er en almindelig bivirkning af mange hormonbaserede p-piller. De fleste p-piller indeholder det kvindelige kønshormon østrogen, der, som beskrevet nedenfor, kan forårsage en svag vækst af brystet. Du bør dog aldrig tage prævention bare for at få større bryster, da det er stærk medicin, der kan have alvorlige bivirkninger (selvom disse er sjældne). Fordi ikke alle p-piller indeholder østrogen og fordi prævention, der indeholder dette hormon kan have en række andre virkninger på kroppen, er det vigtigt at tale med din læge, før du begynder at tage prævention. Bivirkningerne af prævention kan omfatte bl.a. humørsvingninger, kvalme, hovedpine, nedsat libido, vægtøgning, uventet blødning (eller pletblødning).

Progesteronterapi

Progesteron er et naturligt forekommende kvindeligt kønshormon, der kan ordineres til en række årsager. For eksempel er progesteron ofte ordineret for at forhindre overvækst af livmoderslimhinden, hos kvinder der tager østrogen. Ligesom østrogen, kan progesteron forårsage mild vækst i brysterne. Men også som østrogen, er progesteron rigtig medicin og bør ikke tages alene for at forstørre brysterne. Overvej kun at tage dette hormon, hvis en læge allerede har anbefalet det af andre grunde. Bivirkninger af progesteron kan omfatte: akne eller hårvækst, vægtændring, ledsmerter, vaginal irritation, symptomer svarende til østrogen terapi (herunder en stigning i risikoen for visse former for kræft og alvorlige sundhedsmæssige forhold) og depression (sjældent).

Man kan også få progesteron i mindre koncentrationer, for eksempel som i denne populære progesteron-creme, som bl.a. bruges af kvinder i overgangsalderen, for at give dem et lille boost i østrogen niveauet.

Bemærk, at ikke alle kvinder får større bryster naturligt, mens de tager prævention, og at væksten i nogle tilfælde kan være meget lille.

Metode 4: Naturmedicin

Naturmedicin

Brystforstørrende naturmidler

Der findes et bredt udvalg af urter og plantebaserede kosttilskud, som kan give større bryster naturligt. Mange kvinder sværger til denne form for medicin, men det er vigtigt at huske at der ikke altid ligger videnskabelige beviser bag. Nogle af de ingredienser, som er kendte for at kunne give brystvækst er: Savpalme, fennikel, kava, vilde Yams og bukkehorn

Olier og cremer

Ud over kosttilskud , som hævder at forstørre bryster, findes der også mange olier og cremer som kan give en lignende effekt. Ligesom med urter, er der også kun lidt videnskabelig dokumentation (hvis nogen), for at disse løsninger har en betydelig effekt på brystvækst, selv om nogle kvinder hævder at have brugt disse typer produkter med succes.

Bemærk, at nogle hormonelle medikamenter, såsom østrogen, findes i topisk form. Ved tilstrækkelige doser, er dette faktisk kendt for at kan give større bryster. Pas dog på ikke at forveksle disse hormonelle cremer, som kan have andre bivirkninger, med homøopatisk medicin.

Brystmassage

Hvordan får man større bryster ved brystmassage? Nogle kilder hævder, at ved at massere brysterne med korrekt teknik, er det muligt at forårsage en svag vækst. Undertiden anbefaler disse kilder brug af specielle olier, cremer, eller apparater til at fremme væksten. Selvom dette kan føles godt og føre til afslapning, hvilket kan forårsage en forbedring af humør og kropsholdning, er der ingen videnskabelige beviser for, at brysterne kan stimuleres til at vokse via massage.

Men fordi denne metode er relativt sikker og meget billigt, kan du bruge den så meget du ønsker. Som nævnt ovenfor, kan massage være et praktisk redskab til at opnå en afslappet følese og et behageligt humør.

Andre interessante artikler