Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt ved køb over 499,-

    Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

  • Del betalingen op

    Uden renter og gebyrer

Kan man undgå hængebryster?

Brystløft og brystforstørrelse er nogle af af de mest følsomme emner hos kvinder. Hængebryster er en almindelig del af at blive ældre eller efter graviditet, derfor efterspørger mange kvinder en løsning for at holde brysterne på plads. her kan du finde information og råd til at få et naturligt brystløft.

De færreste kvinder drømmer om at få hængebryster når de bliver ældre. Faktisk er det noget som mange tænker på og frygter i takt med at årene skrider frem. De fleste vil opleve at tyngdekraften får sit tag i brysterne efter man har fået børn og ammet og derfor kommer brystløft ofte på tale. Men hvad går dette egentlig ud på og er der noget man kan gøre for at undgå at brysterne begynder at hænge? Disse spørgsmål vil vi forsøge at besvare her, så læs med og bliv klogere på hvilke muligheder du har, både før og efter dine bryster er begyndt at hænge.

Hvad er et brystløft?

Et brystløft vil sige at man løfter brystet, så det bliver mere struttende og fast. Dette kan man have behov for, hvis man har fået hængebryster efter flere graviditeter eller har gennemført et stort vægttab. De fleste tænker på det som et kirurgisk indgreb, men det er faktisk også muligt at få et naturligt løft. Læs med nedenfor.

Naturligt brystløft vs. Operation

De fleste har hørt om silikonebryster og hvordan man kan få et løft ved hjælp af plastikkirurgi. Men det er ikke mange der er klar over at man kan få et naturligt brystløft ved hjælp af de rigtige teknikker og produkter. Herunder kan du læse om de forskellige muligheder for at forebygge eller overvinde dine hængebryster.

Naturligt brystløft

De naturlige teknikker er en smule mere tidskrævende end kirurgi, men til gengæld er de meget sundere og sikrere og giver dig ikke et kæmpe hul i økonomien.

Træning: Bryster består af fedt og muskler, så træner du dem rigtigt, vil de automatisk få et naturligt brystløft og en flot form i takt med at musklerne bliver spændt op. Lav brede armbøjninger, hvor du sørger for at komme næsten helt ned til gulvet (ca. 5 cm), før du løfter dig op igen. Bænkpres er også en effektiv metode til fastere bryster. Det gør du ved at ligge på en bænk og løfte en vægtstang eller håndvægte lige op imod loftet. Lav disse øvelser 3 gange om ugen med 10-12 gentagelser per gang, så har du den bedste naturlige opskrift på et sundt løft og kampen mod hængebryster.

Cremer: Som et supplement til din træning, kan du bruge en brystløft creme, som kan hjælpe dig med at få fastere og mere tonede bryster. Denne type creme indeholder typisk hyaluronsyre, som også findes i dyre rynkecremer, og kollagen, som er kendt for at have en foryngende effekt på huden og vævet. En brystløft creme er komplet smertefri at bruge og skal påføres 2-3 gange dagligt.

Venus Pro pakke

Apparater: Et tredje effektivt middel til fastere bryster er et brystløft apparat. Dette produkt afgiver en stimulerende massage, som opstrammer brystvævet og stimulerer musklerne, hvilket dermed kan give dig fastere og større bryster. Det skal bruges 20-30 minutter om dagen og du behøver ikke at gøre andet end at læne dig tilbage og slappe af. Et sådan apparat er smertefrit at bruge, men det er ligesom med creme og træning, noget der kræver tålmodighed. Resultaterne kommer ikke fra den ene dag til den anden, men de vil vise sig gradvist og det er en god forebygger mod hængebryster.

Brystløft ved operation

En løft operation er en kosmetisk behandling og man skal derfor være minimum 18 år for at få det foretaget. Det foregår ved at man kommer i fuld narkose til dagen efter og kirurgen i mellemtiden fjerner noget af huden fra brystet, således at det løftes. Disse operationer kan også kombineres med en brystforstørrelse, så man får indlagt f.eks. silikone implantater under samme operation eller en udvending af en indvendig brystvorte. Denne teknik er meget effektiv imod hængebryster og de fleste går derfra med et flot brystløft. Man skal dog være opmærksom på at helingsprocessen af ar og sår kan tage måneder til år og mange mister følelsen i brysterne og brystvorten efterfølgende. Desuden skal man gå til regelmæssig kontrol og senere i livet have foretaget yderligere en vedligeholdelsesoperation.

Forebyggelse af hængebryster

Den bedste og sundeste forebyggelse af hængebryster er ved at følge opskriften for et naturligt brystløft. Træning af musklerne omkring brysterne er noget af det mest effektive du kan gøre. Når du træner forbrænder du samtidig fedt, så eventuelt overskydende fedt der får brysterne til at hænge vil elimineres. Når du træner er det en god idé at bruge en god sportsbh, så dine bryster ikke strækkes hvis du feks. løber og hopper. Det er aldrig for sent at komme igang, så beslut dig for at gøre en forskel for dine bryster og dit velvære allerede i dag.

Tilmeld nyhedsbrev