Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Undgå kniven - Naturlige måder til at få større bryster

70% af alle kvinder oplever utilfredshed med størrelsen af deres bryster. Af den grund har brystforstørrelse opnået øget popularitet i Danmark. På denne side kan du læse om de forskellige kirurgiske og naturlige metoder til brystforstørrelse og danne dig et overblik over den metode som passer bedst til dine behov.

Hvorfor brystforstørrelse?

Hvorfor brystforstørrelse?

Mange kvinder oplever utilfredshed med størrelsen, formen og udseendet af deres bryster. Undersøgelser offentliggjort af International Journal of Sexual Health viser, at op mod 70% af kvinder ikke er tilfredse med størrelsen på deres bryster. Flertallet af de mænd som deltog i undersøgelsen havde dog intet negativt at sige om deres partners bryster. På baggrund af disse statistiske data findes det naturlig, at mange kvinder ønsker at foretage noget aktivt for at forbedre størrelsen og udseendet af deres bryster. Tendensen er, at mange kvinder vælger mellem de forskellige brystforstørrende metoder, herunder enten kirurgiske metoder i form af implantater, men også naturlige metoder i form af kosttilskud, cremer eller elektrostimulerings-massage af brystet.

Samtlige metoder har givet gode resultater og for mange kan en række af de naturlige metoder være et ideelt alternativ til et kirurgisk indgreb, da denne proces både er negativ for økonomien og medfører unødvendige risici. Brystforstørrelse og brystløft er i øjeblikket de mest udbredte kosmetiske indgreb i Danmark, men der opleves også en stigende tendens indenfor udbredelsen af naturlige alternativer til brystforstørrelse og brystløft, da mange kvinder efterhånden har oplevet og udbredt de negative konsekvenser som følge af deres kosmetiske operation.

Både kirurgi og naturlige metoder oplever stigende popularitet i Danmark, så hvis du går med tankerne om at anvende en brystforstørrende løsning er du langt fra den eneste.

Hvilke muligheder har jeg for Brystforstørrelse?

Kirurgisk brystforstørrelse

Danmarks mest populære form for kirurgisk indgreb er brystforstørrelse og implementering af silikoneimplantater – i dagligdagssprog kaldet silikonebryster. Brystforstørrelse gennem kirurgiske indgreb foretages generelt på privathospitaler eller klinikker for plastikkirurgi. Man skal være over 18 år for at få foretaget denne type af operationer. Forventningerne til resultatet af disse indgreb indebærer at kvinder bliver mere tilfredse med størrelsen og udseendet af sine bryster, hvilket styrker den pågældende persons selvtillid. Læs mere om kirurgisk brystforstørrelse

På trods af mange succesfulde resultater medfører en brystforstørrende operation også en række af risici, herunder en sundhedsmæssig risiko, samt smertefulde og unødvendige konsekvenser. Der kan blandt andet gå infektion i arret og bindevævskapslen kan skrumpe, hvilket kan resultere i et deformt bryst og en høj grad af ubehag og smerte. Foruden den store risiko sammenlignet med naturlige alternativer er et kirurgisk indgreb også dyrt og tidskrævende. Silikoneimplantater anbefales ikke til kvinder, som endnu ikke har fået børn, da chancen for at kunne amme på naturlig vis reduceres til 20% ved foretagelsen af en brystforstørrende operation. Man skal også være forberedt på, at følelsen i selve brystet kan reduceres og i visse tilfælde forsvinde helt eller delvist.

Selvom der er en stor risiko forbundet med kirurgisk brystforstørrelse, vil denne metode i mange tilfælde også give flotte resultater kort efter operationen når de værste smerter har fortaget sig. På baggrund af dette kan det opsummeres, at denne metode er den mest effektive metode til brystforstørrelse, men medfører samtidig de største risici og er den dyreste løsning som tilbydes i øjeblikket med priser fra 30.000 kr. Dernæst kan der opstå mange komplikationer i perioden efter operationen og arene efter indgrebet risikerer at være synlige for evigt.

Naturlig Brystforstørrelse

Ønsker du større og mere faste bryster, men vil ikke tage den store risiko ved et kirurgisk indgreb og leder efter et naturligt alternativ, så findes der langt billigere og mindre risikable løsninger, som også har vist sig yderst effektive og som har opnået stor anerkendelse i Danmark og i resten af verden. Under naturlige løsninger findes der kosttilskud og cremer indeholdende aktive ingredienser som har en stimulerende indvirkning på fedtvævet i brystet, og derigennem skaber cellefornyelse i både størrelse og antal. Derudover tilbydes også apparater som forøger brystets fasthed og størrelse gennem elektrostimulering og fungerer som et ideelt alternativ til en kirurgisk operation.

Cremer
Cremer

En typisk creme til brystforstørrelse indeholder bl.a. hyaluronsyre og kollagen, som begge er aktive og effektive ingredienser anvendt i anerkendte dyre rynkecremer. Disse ingredienser trænger dybt ind i brystvævet gennem hudens lag hvorved de hjælper med at opstramme og stimulere cellefornyelsen i brystet. Eventuel slap hud og rynker/strækmærker på brysterne kan også blive tonet og opstrammet ved hjælp af disse cremer. Cremer beregnet til brystforstørrelse og brystløft kan med fordel anvendes i kombination med et brystforstørrende kosttilskud for at optimere virkningen og skabe et tilfredsstillende resultat. Vores mest populære creme i sortimentet er fra mærket Total Curve™

Kosttilskud
Kosttilskud

Kosttilskud til naturlig brystforstørrelse er baseret på formler hovedsageligt bestående af naturlige planteøstrogener. Planteøstrogener udgør et aktivt stof, som kan forny brysternes konturer, samt give styrket og sundere væv, hvilket synliggøres gennem større og mere faste bryster og kan være et ideelt alternativ til et kirurgisk brystløft. Tilmed indeholder disse supplementer en række mineraler og vitaminer, som bidrager til forbedringen af din generelle sundhedstilstand. Ethvert supplement anbefales at blive taget i kombination med en brystforstørrende creme for at optimere virkningen og skabe de bedste resultater. Vores mest populære kosttilskud i sortimentet er ligeledes fra mærket Total Curve™

Brystmassage

Korrekt brystmassage kan stimulere produktionen af hormoner. Massage kan ligeledes forøge størrelse og fasthed med udgangspunkt i de følgende to principper:

 • Forøget cirkulation: Siden det kvindelige kønshormon østrogen spredes med blodstrømmen, vil et stærkere blodomløb betyde, at en større mængde østrogen optages i brystet, hvilket hjælper til at stimulere brystforstørrelse. Den forbedrede cirkulation tilfører også mere oxygen og flere næringsstoffer til brystcellerne.
 • Prolaktin: Dette hormon hjælper til brystforstørrelse og udskilles når brystvævet eller brystvorterne stimuleres – enten ved berøring eller elektrostimulans.

Den mest moderne massageteknik til stimulering af brysterne kaldes Chi Brystmassage. Teknikken er nærmere beskrevet nedenfor:

 • Placer hænderne over brysterne. (Som på ovenstående billede)
 • Spred fingrene en smule og påfør et lilletryk ved fingerspidserne. Disse kaldes Chi-punkterne.
 • Masser brystet i cirkulære bevægelser roterende indad. Nærmere uddybet starter brysterne med at bevæge sig mod hinanden som hvis du forsøgte at fremhæve din kavalergang. Dernæst føres bevægelsen ned og ud af (væk fra hinanden), og dernæst op og tilbage til startpositionen. Dette ville være en fuld rotation.

For at opnå en effekt skal massagen med fulde rotationer udføres 1-2 gange om dagen. For at opnå den bedste form for massage er elektrostimulans opfundet, hvilket sikrer, at du kan få de optimale resultater som kan opnås ved brug af forøget cirkulation i kombination med udskillelse af prolaktin i kroppen. En af de mest anerkendte apparater til brystmassage på markedet er U-breast™.

Træning

Korrekt træning gennem en række af øvelser kan naturligt hjælpe dig til at få større og mere faste bryster. Ligeledes kan denne metode anvendes til forebyggelse af slaphed i vævet omkring brysterne – i hverdagssprog kaldet hængebryster, som naturligt opstår i takt ældning af kroppen. Brystet består af fedt, væv og muskler. Oplever du slaphed i det omgivende væv, hvilket viser sig gennem et mere hængende udseende, kan det være en fordel at udøve intensiv fedtforbrændende træning, så du kan eliminere overskydende fedtvæv. Ved samtidig at træne musklerne kan resultatet blive et effektivt brystløft, og denne opstrammende effekt synes på mange som en reel brystforstørrelse, da brysterne bliver mere faste og struttende. Som ved andre typer af træning kræver denne metode vedholdenhed og tålmodighed, da det er en ændring som kroppen naturligt selv skal gennemføre. Der vil ikke opstå resultater fra den ene dag til den anden, men resultater og selvværd opnået over længere perioder vil i mange tilfælde overgå en hver anden behandling. Du kan dog med fordel kombinere din træning med en anden naturlig metode til brystforstørrelse.

Fordelene ved naturlig brystforstørrelse er mange og inkluderer blandt andet begrænset sundhedsrisiko, ingen smerte og ubehag, økonomisk fordelagtighed osv. Tilmed giver de naturlige metoder også en hvis grad af diskretion, da brysterne forstørres gradvist og resultaterne ikke viser sig fra den ene dag til den anden. Derigennem vil din omgangskreds også kun gradvist opdage forandringen og du kan undgå fordømmende tanker som nogle personer udtrykker omkring plastikkirurgi. Ønsker du på trods af de mange ulemper at få foretaget et kirurgisk indgreb er det en proces, som kræver lang tids overvejelse og samtale med kirurg, venner og familie. Du vil ikke kunne undgå andre personers meninger og reaktioner på din beslutning om en eventuel brystforstørrende operation, hvilket i sig selv kan være en stor psykisk belastning som man skal være forberedt på. Vælger du i stedet en naturlig og anerkendt metode til brystforstørrelse kan forandringen gennemgås diskret i hjemmet uden indblanding fra andre personer. Disse bryster vil gradvist blive større og mere faste og du vil kunne mærke den styrkede selvtillid når du omgås andre personer i hverdagen, uden fordømmende kommentarer om unaturligt store bryster fra den ene dag til den anden. Denne holdning er langsomt blevet den almene opfattelse af brystforstørrelse i Danmark, hvor det menes at større bryster uden operation er vejen frem for alle kvinder, som ønsker at passe på sig selv og deres krop.

Hvor lang tid tager naturlig brystforstørrelse?

Tidshorisonten ved brug af naturlige metoder til brystforstørrelse er individuel og afhænger af flere faktorer, herunder krop og livsstil. Naturligt brystforstørrende metoder er en gradvis proces, der med fordel kan effektiviseres ved at anvende metoderne i kombination med hinanden. Flertallet af forbrugerne som havde ønsket at få større barm uden operation har oplevet gode resultater i løbet af få måneder, men det understreges at de bedst mulige resultater opnås efter cirka seks måneders brug. Det endelige resultat kan ikke sammenlignes med udseendet efter en operation, men det vil være en naturlig forstørrelse af brystet, der hovedsageligt viser sig i en fastere og større udgave af dine oprindelig bryster. Vælger du træning med fokus på opstramning af brystmusklerne vil du ikke kun opleve brystforstørrelse i form af synligt mere faste bryster, men samtidig vil du opleve øget velvære og en generelt sundere krop, der fastholder dit unge og spændstige udseende i mange år fremover.

Mærke
Type Creme baseret på Volifiline Creme baseret på bioPetide Elektrostimulerende apparat
Anvendes 2 gange dagligt 2-3 gange dagligt 4-5 gange om ugen
Virkning
 • Stimulerer fedtcellerne i brystet
 • Kan fremme brystets størrelse og fylde
 • Naturligt opstramning og brystløft
 • Forbedre kollagen produktion og elasticitet i huden
 • Anvender elektrostimulation til brystforstørrelse
 • Naturligt bryst opstrammende
Resultat Kan øge bryststørrelsen med op til 8,4% på få måneder*

Hurtigtvirkende formular

Kan opnå resultater inden for få måneder
Størrelse 89 ml. 50 ml.
Læs mere Læs mere Læs mere

Køb trygt hos os

Her hos ShytoBuy har vi over 10 års erfaring med at sælge produkter mod diverse personlige problemer, samt give den bedste rådgivning til vores kunder, så de kan træffe de rigtige valg og få den bedste behandling. Hvis du er i tvivl om hvilke muligheder du har for brystforstørrelse eller overvejer du et af vores produkter til naturlige metoder nævnt på denne side, men er ikke sikker på om det er det rigtige for dig, så er du velkommen til at kontakte os for yderligere informationer. Vores hjælpsomme kundeservice er uddannet i alle vores produkter og kan vejlede dig til at træffe det rigtige valg. De sidder klar alle hverdage mellem kl. 10 og 18. Hvis du ikke føler dig tryg ved at skulle snakke om brystforstørrelse over telefonen, kan du også sende os en e-mail eller kontakte os på live chat. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig godt på vej til at få fastere og større bryster uden operation, som du kan være stolte af.

Andre interessante artikler