FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Total Curve Gel

100 ml Gel | Brystforstørrende gel til kvinder

Oversigt

  • Naturlig gel til at forme, tone og løfte bryster
  • Indeholder klinisk testet Volufiline®
  • Beriget med aloe vera, mango og C-vitamin
  • Opstrammer, beskytter og fugtgiver i dybden
  • Bruges sammen med Total Curve-kosttilskud for optimal effekt

Total Curve Gel er et innovativt hudplejeprodukt, der er udviklet med dine bryster i tankerne, og bidrager til at forbedre hudens elasticitet.

Gelen indeholder en lang række naturlige ingredienser som aloe vera, C-vitamin, algeekstrakt samt klinisk testet Volufiline® til at opstramme, løfte og fugtgive huden omkring dine bryster.

Total Curve Gel er et prisvenligt alternativ til plastikoperationer, og er velegnet til daglig brug til at tage din skønhedsrutine til et helt nyt niveau.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher

Flertallet af kvinder drømmer om flottere bryster

Der er mange årsager til, at kvinder ønsker at forbedre udseendet af deres bryster. Mens nogle ikke er tilfredse med, hvad moder natur har givet dem, kan andre opleve, at brysterne med alderen er begyndt at hænge. I et studie offentliggjort i International Journal of Sexual Health svarede 70% af de adspurgte kvinder i alderen 18-65 år, at de var utilfredse med deres brysters størrelse eller form.

Det tal kan virke chokerende, men nutidens skønhedsidealer samt personlige faktorer som eksempelvis gener, graviditet, alder, hormoner, vægtændringer eller generel livsstil kan være en forklaring på, at så mange kvinder er utilfredse med deres bryster. Og netop her kommer Total Curve Gel ind i billedet, da det er et prisvenligt alternativ til plastikoperationer, der ikke kun er indgribende, men også kan efterlade er og give ubehagelige bivirkninger.

Total Curve Gel - ideel til kvinder med hængebryster eller små bryster

Total Curve gel er et hudplejeprodukt udviklet med kvinders behov i tankerne. Gelen indeholder et udvalg af traditionelle, naturlige og videnskabeligt udviklede ingredienser, så du igen kan få selvtilliden til at vise din kavalergang frem. Giver dig et sikkert, naturligt og prisvenligt alternativ til brystoperationer, der ofte er meget dyre og kan føre til uønskede bivirkninger. Gelen sigter mod gradvist at forbedre udseendet og formen af bryster uden ekstra besvær, og er ideel til alle, der gerne vil give deres naturlige feminine udseende et løft. Er velegnet til kvinder i alle aldre, og indeholder som noget helt unikt Volufiline®.

Volufiline® - specielt formuleret til feminine former

Volufiline® udvindes af Sarsasapogenin, en komponent fra den kinesiske plante Zhu Mu, og er specielt udviklet til at give kroppen den nødvendige støtte til at genoprette feminine former. Volufiline® er klinisk testet og udviklet af et forskerhold til at give din krop det, den fortjener. Ifølge studier udført af Total Curve, har Volufiline® lipogenese-genskabende egenskaber til at genopbygge mængden af fedtvæv i brystet med op til 8,4% til at give en push-up-effekt.

De vigtigste ingredienser

Total Curve gel indeholder flere naturlige ingredienser til at give dig en fornemmelse af en fyldigere, fastere og mere sexet kavalergang. Her nedenfor kan du se de vigtigste naturlige ingredienser, der i samspil med Volufiline® giver dig en innovativ gel til feminine former.

Brugsvejledning

Brug Total Curve Gel som en del af din faste skønhedsrutine ved to gange dagligt at smøre et tyndt lag på hvert bryst, inklusiv undersiden. Masser forsigtigt gelen ind med en cirkulær bevægelse, indtil den er helt absorberet. Vi anbefaler at bruge gelen dagligt i mindst tre måneder for at få den optimale effekt.

Anbefalinger

Total Curve Gel er en ikke-invasiv og blid formel, der ikke har kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for personlige allergier. Hvis du tager medicin, er gravid eller ammer, bør du kontakte egen læge før brug. Er ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Demineraliseret vand, Propylenglycol, Carbomer, Triethanolamin, Vegetabilsk Glycerin, Aloe Vera-ekstrakt, Hydroxyethylcellulose, Melbærris-ekstrakt, Algeekstrakt, Mango-smør, Methylparabener, Ascorbinsyre (C-Vitamin), STR MultiPeptid-kompleks, Citronsyre, Koffein, Volufiline® , Naturlige og kunstige smagsstoffer og konserveringsmidler.

Ofte købt sammen

Total Curve Gel
Total Curve Gel

100 ml Gel | Brystforstørrende gel til kvinder

259 kr.

+
CC Fabulous Brystforstørrende Tabletter
CC Fabulous Brystforstørrende Tabletter

90 Tabletter | Støtte til feminint brystvæv

335 kr.

+
Total Curve Kapsler
Total Curve Kapsler

60 Kapsler | Brystforstørrende tilskud til kvinder

269 kr.

1 Vare

259 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(55)
4 Stjerner
(30)
3 Stjerner
(7)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

89.46% baseret på 92 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Den er ikke så effektiv som fabuleus breast creme

J Jane P
Bekræftet køb

Den giver en god fugtighed og gør huden blød.

E Eva S
Bekræftet køb

Det er godt det virker på mig så mon ikke det virker på jer andre kvinder som vil ha en lidt større bryst ind de har nu og får en god form igen

K Kunde
Bekræftet køb

Der var desværre ingen resultater forhold til hvor meget man betaler for

C Clara C
Bekræftet køb

Mine bryster begyndte at hænge efter graviditet. Denne creme har virket opstrammende og givet dem fylde tilbage

S Samantha
Bekræftet køb

Jeg kan se en smule forskel i skål størrelsen. Ikke det helt vilde, men de er blevet lidt større

J Julie
Bekræftet køb

Jeg har altid ønsket at gøre noget med mine bryster. Der er intet galt med dem, men jeg ville have dem til at være mere fremtrædende. Kirurgi er alt for dyrt, så denne gel var perfekt. resultaterne er overraskende gode.

E En pige
Bekræftet køb

Hurtig levering og go service

J Joanne
Bekræftet køb

Jeg elsker denne gel! Jeg køber den sammen med pillerne, og jeg er så tilfreds med resultaterne.

J Jenny
Bekræftet køb

Super let at bruge, jeg er ret tidligt ude, så det er svært at komme med et endeligt resultat, men jeg er positivt indstillet!

J Jasmin

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide