Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Total Curve Her til kvindelige bryster

88 ml Gel | Gel til brystforstørrelse hos kvinder

Oversigt

Total Curve Gel giver dig en aktuel og behagelig tilgang til de usikkerheder, som mange kvinder kan stå over for hver dag. Lavet af en særlig blanding af innovative og naturlige, botaniske ingredienser, er den designet til at forbedre udseendet af dine bryster, uden invasive indgreb. Nu kan du tage et skridt fremad hver dag og gradvist genoprette din selvtillid med denne dybt nærende gel.

 • Designet til at plumpe, forme, tone og løfte.
 • Med klinisk undersøgt Volufiline®.
 • Beriget med Aloe Vera, mango og alger.
 • Beroligende, hydrerende og frisk fornemmelse.
 • Hurtig absorberende, to gange daglig påførsel.
 • Ideelt kombineret med Total Curve Capsules.

Så mange kvinder søger at runde, fastgøre, løfte og tone - nu kan du, sammen med så mange andre, udnytte et produkt specielt skabt præcist til at opfylde disse ønsker. Produktet har specifikt til formål, simpelt og diskret, at passe ind i din daglige rutine, med en blid og naturlig tilgang. Med Total Curve kan du bogstavelig talt tage sagen i egen hånd, så du kan få en mere selvsikker fremtid.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Halal
 • Kosher

Til kvinders ønske om flottere bryster

Der er mange årsager til, at kvinder ønsker at forbedre udseendet af deres bryster - mens nogle måske simpelthen ikke er tilfredse med, hvad moder natur gav dem, kan andre opleve at det er tidens løb der har haft indflydelse. Hvad der ikke kan nægtes, er antallet af kvinder, der gerne vil se en forandring. 70% af kvinderne i alderen 18 til 65 år erklærede, at de var utilfredse med deres brysters størrelse eller form, ifølge forskning offentliggjort i International Journal of Sexual Health. Dette høje antal kan være chokerende, men det brede antal individuelle grunde, såvel som kravene fra nutidens digitale verden om udseende, kan være forklaringen. For eksempel…

 • Gener
 • Graviditet
 • Alder
 • Hormoner
 • Vægt ændringer
 • Livsstil

Enhver af disse faktorer kan have indflydelse på dit selvværd og syn på din krop uanset livsstil eller alder. Da størstedelen af kvinder i trediverne udtrykker ønske om forbedring, og den største grund til tab af fylde, elasticitet og form er amning af børn samt alderens indvirkning, bliver det klart, at ønsket om en flottere barm, er et "Every woman"-problem.

Volufiline®: Specielt formuleret til dine kurver!

Volufiline® bliver udvundet fra Sarsasapogenin, hvilket er en sammensætning fra den kraftfulde kinesiske plante Zhu Mu, og er specielt designet til at hjælpe med at genoprette dine kurver of få den buttede runde fylde du drømmer om. Udarbejdet af en dygtig forskergruppe, blev den derefter underkastet en dybdegående laboratorieundersøgelse. Ved anvendelse af sarsasapogenins potentielle lipogenese-genskabende egenskaber, kan det opbygge mængden af fedtvæv i brystet med op til 8.4 % over en periode på to måneder.

Total Curve Gel

Designet til de unikke behov hos kvinders kroppe, er dette beroligende topiske hudprodukt en naturlig tilgang til almindelige bekymringer. Med et udvalg af både traditionelle, naturlige og videnskabeligt udviklede ingredienser arbejder de perfekt sammen for at hjælpe dig med at genskabe din selvtillid. Denne revolutionerende formel giver et sikkert, naturligt og omkostningseffektivt alternativ til invasiv brystforstørrende kirurgi, som kan være meget dyrt og ofte fører til uønskede bivirkninger. Denne naturlige brystforstærkende formular giver en overkommelig og naturlig mulighed, der sigter mod gradvist at forbedre udseendet og følelsen af bryster uden nogen ekstra besvær. Det er ideelt for alle, der ønsker at øge deres medfødte feminine skønhed - Total Curve kan hjælpe kvinder i alle aldre og er en fantastisk smertefri tilgang.

Aktivt formende ingredienser!

Total Curves stærke formel består af omhyggeligt udvalgte ingredienser, herunder seks naturlige ekstrakter, der hver især har til formål at hjælpe med at give dig en følelse af en fyldigere, fastere og mere fræk barm. Disse nøgle-planter bruges i præcist afmålte mængder til at bringe gamle viden ind i fremtiden, hvor de blandes med Volufiline® i en skarp nyskabende mode.

Ingredienser

Demineraliseret vand, Propylenglycol, Carbomer, Triethanolamin, Vegetabilsk Glycerin, Aloe Vera Ekstrakt, Hydroxyethylcellulose, Melbærris Ekstrakt, Algeekstrakt, Mango Smør, Methylparabener, Ascorbinsyre (Vitamin C), STR MultiPeptid Kompleks, Citronsyre, Koffein, Volufiline® , Naturlige og kunstige smagsstoffer og konserveringsmidler.

Anbefalet brug

Total Curve Gel er garanteret en tilfredsstillende, behagelig tilføjelse til din daglige rutine. To gange dagligt, anbring et tyndt lag gel på hvert bryst, herunder undersiden, og masser forsigtigt i en cirkulær bevægelse, indtil gelen absorberes fuldt ud. Vi foreslår at bruge gelen i mindst tre måneder samt at investere i langvarig brug for at få mest muligt ud af det.

Anvisning

Total Curve Gel er en fuldstændig ikke-invasiv, aktuel, blid formel, der ikke har nogen kendte bivirkninger. Men med ethvert nyt produkt anbefaler vi, at du læser hele ingredienslisten i tilfælde af personlige allergener. Hvis du er i medicinsk behandling, er gravid eller ammer, skal du kontakte en læge inden du begynder at benytte produktet. Dette produkt er ikke beregnet til personer under 18 år.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.33% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Den er ikke så effektiv som fabuleus breast creme

J Jane P
Bekræftet køb

Den giver en god fugtighed og gør huden blød.

E Eva S
Bekræftet køb

Det er godt det virker på mig så mon ikke det virker på jer andre kvinder som vil ha en lidt større bryst ind de har nu og får en god form igen

K Kunde
Bekræftet køb

Mine bryster begyndte at hænge efter graviditet. Denne creme har virket opstrammende og givet dem fylde tilbage

S Samantha
Bekræftet køb

Jeg kan se en smule forskel i skål størrelsen. Ikke det helt vilde, men de er blevet lidt større

J Julie
Bekræftet køb

Jeg har altid ønsket at gøre noget med mine bryster. Der er intet galt med dem, men jeg ville have dem til at være mere fremtrædende. Kirurgi er alt for dyrt, så denne gel var perfekt. resultaterne er overraskende gode.

E En pige
Bekræftet køb

Hurtig levering og go service

J Joanne
Bekræftet køb

Jeg elsker denne gel! Jeg køber den sammen med pillerne, og jeg er så tilfreds med resultaterne.

J Jenny
Bekræftet køb

Super let at bruge, jeg er ret tidligt ude, så det er svært at komme med et endeligt resultat, men jeg er positivt indstillet!

J Jasmin
Bekræftet køb

Ingen effekt

H Henriksen

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide