FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Penis Pumpning – få et overblik

Hvis du overvejer at anskaffe dig en penis pumpe, bør du læse med i denne artikel for at danne dig et overblik over hvordan en penis pumpe virker, samt hvad du skal være på udgik efter både før, under og efter hver penis pumpnings session.

Sådan virker penis pumpning

Sådan virker penis pumpning

Penis pumpning er en form for penis udvidelses øvelse, der er populær, men ofte misforstået. I denne artikel vil vi informere dig omkring de forskellige typer af pumper, fysikken bag penis pumpning, og hvordan man laver en informeret købsbeslutning der er rigtig for dig.

Penis pumper er meget et unikt stykke udstyr og når kombineret med en solid manuel rutine, kan det være et effektivt redskab i en permanent udvidelse af forstørrelse af penis. Der findes mange mærker og forskellige typer udstyr på markedet. Nogle er fremragende i kvalitet og effektivitet; andre, ja, ikke så meget.

Uanset type eller stil, er konceptet ganske enkelt: et tomrum (vakuum) oprettes, når luften er fjernet fra cylinderen, hvilket får penis til at udvide til at fylde dette tomrum. Når gennemført over lange perioder over flere år af konsekvent brug, kan permanent penis udvidelse sandsynligvis resultere.

De forskellige kompenenter af af en penis pumpe

De forskellige kompenenter af af en penis pumpe

Når man henviser til en penis pumpe, taler man ofte om hele penis pumpning apparatet, men den består faktisk af to dele: cylinder, eller "rør", og en vakuumpumpe.

En "enkelt fase" eller en lige cylinder består af et enkelt stykke slange. Denne type cylinder kun anvendes til pumpning af penis. Størrelserne af cylindrene spænder fra så lidt som 4 cm. i diameter til så stor som 10 cm. i diameter. De fleste producenter producerer typisk cylindre i 22,5 cm i længde, men tilpassede længder er også tilgængelige.

Uanset hvilken type og stil pumpe du bruger, er det stærkt anbefalingsværdigt, at pumpen kommer med en trykmåler for at overvåge trykniveauer. På grund af karakteren af det involverede fysik, skal trykniveauer overvåges nøje mens du pumper, da det ikke tager meget overdrevet tryk for at forårsage alvorlige og / eller permanente skader.

Super anvendelig og let at forstå

Super anvendelig og let at forstå

Pumpning er helt forskellig fra alle andre penis udvidelses øvelser, da den opleves og gennemføres fra "inside-out", mens næsten hver anden penis øvelses motion er gjort "outside-in". Før du begynder din penis pumpning, kan du læse med her hvor vi undersøge, hvad der sker med din penis.

Når luft ekstraheres, er der et tomrum i cylinderen, der forårsager penis til at svulme op i et forsøg på at udfylde tomrummet. Hævelsen er udvidelsen af: hud, blodkar, corpus cavernosa (CC), corpus spongiosum (CS), tunica, og det skaber udtrækkelse af det lymfatisk væsker. Vakuum skaber også pres på ledbånd, som hjælper med permanente penisforlængelse aspekter.

En af fordelene ved penis pumpning er, at ekspansion fortsætter, om trykket øges eller ej, for at "udfylde tomrum". Når der pumpes, skal man have omsorg for at overvåge trykniveauer og selve penis for at sikret der ingen skade sker.

Heri ligger faren – efter adskillige penis pumpnings sessioner er gennemført, vil du i sidste ende vænne dig til den følelse af vakuum. Du mister måske følelsen af at pumpen ikke længere gør sit arbejde. Den naturlige tilbøjelighed er at øge presset for at føle trækket og ekspansion, men dette bør undgås!

Trykket måles i centimeter af kviksølv – i .Hg. Sikker trykniveauer er generelt mellem 0 i .Hg og 14 i.Hg - uanset om du "føler" det eller ej. Pumping ved for høj et tryk eller for længe, kan føre til ødema- når væv ekspandere med lymfe væske. Mens mindre ødemer ikke beskadiger penis, kan over-pumpning forårsager smertefulde blærer, bristede blodkar, og i nogle tilfælde permanent ED (erektil dysfunktion).

Avancerede pumpere vil ofte vove sig ind niveauer over 14 Hg men først efter lavere presset pumpning i en tidligere session. Igen, denne metode er kun for avancerede pumpere. Hvis du føler nogen smerte, bør du stoppe øjeblikkeligt. Penis pumpning bør aldrig være smertefuld. Hvis du oplever smerte, lettes trykket ventilen på pumpen.

Overvejelse ved køb af penis pumpe

Sammen med sund fornuft, skal der gives omhu for at sikre at godt, pålideligt udstyr, anvendes. Udtrykket "du får hvad du betaler for" passer helt sikkert til penis pumpning. Billig penis pumper vil helt sikkert få dig pumpet, men til sidst vil den bryde ned og potentielt kan forårsage alvorlige skader.

Hos ShytoBuy har vi kun penis pumper af højeste kvalitet, vi har sikret os et udvalg der gør du kan vælge en pumpe præcis efter dit behov. Blandt andet produkter fra Bathmate er utrolig populære og bevidner om høj kvalitet. Se vores Bathmate hercules her.

Opnå dine ønskede resultater med penis pumpning

Mens alle pumper følger samme princip, er det ikke alle der vil give dig de ønskede resultater. Du skal vælge den rigtige type penis pumpe afhængigt af hvad du ønsker at opnå.

Opnå dine ønskede resultater med penis pumpning

For mere omkreds arbejde, er en lige cylinder er bedst. Sørg for at du måler korrekt (i henhold til producentens specifikationer da ikke alle rør er det samme) - en tommelfingerregel er at få en cylinder ikke mere end ¼ "større end oprejst penis i omkreds. Når du har "pakket røret", hvilket betyder, at din penis rører væggene af flasken op til glans, er den næste størrelse cylinder anbefalingsværdigt.

Det er muligt ikke ualmindeligt, at opnå længde gevinster via penis pumpning. For mere længde, få en cylinder, der passer til din erigerede omkreds. Vandret ekspansion sker hurtigt i løbet af sessionen, og vakum vil blive overført langs af basen og ledbånd. Vær forsigtig! En stor del af presset vil være på glans så godt, hvilket resulterer i eventuelle blærer, hvis trykket er for højt.

Opnå dine ønskede resultater med penis pumpning

Andre interessante artikler