FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Bliv en
del af ShytoBuy-familien

TJEN PENGE SOM SHYTOBUY-AFFILIATE

Tilmeld dig nu

Derfor bør du markedsføre ShytoBuy

ShytoBuy er en en webshop med fokus på både mænd og kvinders tabubelagte problemer, og vi sælger alt fra kosttilskud, skønhedsprodukter, hudplejeprodukter, hårprodukter og alt der imellem. Vi har siden 2005 solgt kosttilskud og skønhedsprodukter i stort set hele Europa, og har en meget loyal kundebase. ShytoBuys affiliate-program er perfekt, hvis du er en spirende skønheds-blogger, er en ørn til e-mail-marketing, har mange følgere på dine sociale medier, eller har mod på at lave en hjemmeside, hvor du gerne vil markedsføre vores produkter. Vi tilbyder blandt andet kommissionssatser på op til 20%, bonusser for mersalg, rabatkuponer til dine besøgende fleksible betalingsmuligheder, personlig vejledning fra vores affiliate-manager og meget mere.

Sådan virker det

Affiliate-marketing er præstationsbaseret markedsføring, hvor affiliates tilføjer links til deres hjemmesider, der linker tilbage til en forhandlers websted.

Hvis du bruger ShytoBuy-logoet, tekstlinks og/eller bannere på dit websted, tjener du som affiliate kommission på alle produkter, der sælges via dine links til shytobuy.dk.

Som affiliate tjener du op til 20% kommission på hvert salg, du skaber

PRODUKTER

OVER 500 UNIKKE PRODUKTER
STÆRK BRANDBEVIDSTHED
MARKEDSFØRING FRA INFLUENCERS
XML- og CSV- FEEDS I REALTID

KOMMISSION

TILMELDINGSBONUS
HØJE KOMMISSIONSSATSER
PRODUKTSPECIFIK INDTJENING
MULIGHED FOR BONUSSER

UDBETALINGER

FLEKSIBELE UDBETALINGSMETODER
UDBETALING I FLERE VALUTAER
14 DAGES
EKSPRESSUDBETALING
FAKTURA- OG BETALINGSSOFTWARE

DET TEKNISKE

LET AT INTEGRERE
PIXELBASERET TRACKING
RABATKODER
LANG COOKIE-VARIGHED

Vi samarbejder med Tune, som er en af verdens største affiliate-platforme. Her kan du finde alt, du skal bruge, når du bliver en del af vores affiliate-program.

Anerkendt brand

Var du klar over, at vores produkter er blevet omtalt i flere helsemagasiner, radio og TV?