Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Vægtkontrol

Vægttab er noget der optager flere og flere efter det stigende problem med overvægt i Danmark. Vi ved alle at kost og motion er vejen frem til at tabe dig, men nogen gange kan et skud i den rigtige retning være behjælpeligt. Kosttilskud til vægttab har vist sig at være effektive til hjælp mod de voksende problemer med overvægt og kan give en hjælpende hånd hvis du ønsker at tabe dig og få et vedvarende vægttab.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Tager du dig selv i at undre dig over, hvordan man taber kropsfedt? Dette ønske, især efter at forbrænde mavefedt, er meget almindeligt, specielt blandt os, der ser med misundelse på de slanke beræmtheder der dækker magasiner verden over. Men for mange af os kan det være særligt udfordrende at opnå den slanke form på gruind af kost, livsstil og genetiske faktorer, hvilket kan efterlade os utilfredse med vores silhuet. Selv dedikeret træning giver måske ikke de resultater vi længes efter. Heldigvis er mange virksomheder nu ved at finde måder der kan hjælpe og forskellige kosttilskud og innovative enheder er i dag tilgængelige for dig at prøve.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.