FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Kundeklub

Kundeklub

Vil du gerne have muligheden for at tjene point, få rabatter, eksklusive tilbud og meget mere?

Så bliv medlem her Login her

Få rabat på dine yndlingsprodukter

Som Shytobuy-medlem optjener du point ved hvert køb. Disse point kan du så bruge til at få rabat på din næste ordre.

Disscount

Sådan optjener du Comfort Point

Hver gang du køber for 100 kroner, får du 1 Comfort Point, som svarer til 10 kroners rabat på din næste ordre. Bemærk, at du ikke kan kombinere brugen af Comfort Point med andre rabatkoder.

Earn

Sådan bruger du dine Comfort Point

Log ind på din medlemskonto og læg produkter i din varekurv. Ved checkout skal du blot trykke på "brug mine Comfort Point", så bliver din rabat fratrukket automatisk.

How

Andre fordele ved dit medlemsområde

På dit personlige medlemsområde kan du oprette en ønskeliste med dine yndlingsprodukter, se en oversigt over tidligere ordre, ændre din adresse eller få svar på de mest almindelige spørgsmål, som vores kunder stiller.

Benifits

Unikke medlemsrabatter

Som medlem har du adgang til unikke rabatkoder kun tilgængelige for medlemmer, som du kan benytte på dine ordrer.

Exklusiva

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan bruger jeg mine Comfort Point?

  Hvis du vil bruge dine Comfort Point, skal du logge ind på din medlemskonto. På computer finder du login-muligheden i toppen af siden, mens du på mobil eller tablet finder den i menuen til venstre.

  Herefter kan du lægge dine ønske produkter i indkøbskurven. På side i 2 kassen har du mulighed for at bruge dine Comfort Point.

  På computer vises det under det samlede beløb, og på mobilen skal du trykke på "Vis kurv", hvorefter du får mulighed for at bruge dine Comfort Point.

  Hvis du stadig har problemer med at bruge dine Comfort Point, er du mere end velkommen til at kontakte os via vores live chat, mail eller telefonisk alle hverdage mellem 9-17.

 • Hvornår udløber mine Comfort Point?

  Når du logger ind på dit medlemsområde, kan du se en oversigt over dine Comfort Point, og hvornår de udløber.

 • Jeg glemte at bruge mine Comfort Point

  Hvis du har glemt at bruge dine Comfort Point til at få rabat på din ordre, bedes du kontakte vores kundeservice. Så hjælper vi dig.

 • Kan jeg bruge Comfort Point og rabatkode samtidig?

  Nej, rabatkoder kan ikke bruges sammen med Comfort Point. Du skal vælge det ene eller det andet.

 • Jeg har glemt min adgangskode

  Har du glemt din adgangskode, og kan nu ikke logge ind på din medlemskonto? Bare rolig! Du skal blot trykke på linket "glemt adgangskode". Herefter får du tilsendt en mail med et link, hvor du kan nulstille din adgangskode og herefter igen få adgang til din medlemskonto. Bemærk, at der godt kan gå et par minutter, inden linket dukker op i din indbakke, og det kan også ske, at mailen ender i spam-indbakken. Hvis du ikke har fået mailen inden for 5 minutter, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice.

 • Jeg kan ikke logge ind på min medlemskonto

  Hvis du har problemer med at logge ind på din medlemskonto, bedes du kontakte vores kundeservice. Så hjælper vi dig med at få adgang.