Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Betalingsmuligheder

Vores ambition er at have de mest anerkendte og sikreste betalingsmuligheder. Derfor, foregår alle former for betaling på denne side via en sikker SSL- forbindelse.

Vi ved hvor vigtigt det er for dig at dine personlige betalingsoplysninger er sikre. Derfor har vi udviklet alle betalingsmulighederne med dig i tankerne, så du er så tryg som muligt mens du handler med os. En god ting er at du altid får et diskret kontoudtog, da vi vil fremstå som "ComfortClickSTBDK", og som en velrenommeret detailhandler gennem 10 år, kan du være sikker på vores sikkerhedsforanstaltninger.

Betalingskort

Du kan betale dine varer med VISA, MasterCard eller Eurocard. ShytoBuy bruger en sikker krypteret server til at behandle Visa/Visa Elektron, Eurocard eller Mastercard. Dine kreditoplysningerne bliver IKKE gemt på vores server.

Betaling med kreditkort er den nemmeste og hurtigste måde. Transaktionen vil blive opkrævet under navnene ComfortClickSTBDK. Alle ordrer, der modtages inden kl. 16 på hverdage, vil blive sendt samme dage og på helligedage og weekenddage vil varen blive sendt næstekommende hverdag.

PayPal

PayPal er en sikker, nem og hurtig måde at betale på når du shopper online. Desuden behøver du aldrig angive dine kortoplysninger, hvilket betyder at du kan tjekke ud hurtig og dermed spare tid.

Du kan stadig bruge Paypal, selvom du ikke har en PayPal-konto. Du skal blot klikke på "Tjek ud med Paypal" knappen og følge de næste lette trin. Din vare vil som regel blive leveret dagen efter, hvis du bestiller inden kl. 16:00 (excl. lørdag/søndag og helligedage) PayPal tilbyder en bred vifte af betalingsmuligheder. Vi fremstår som Comfort Click Ltd på dit kontoudtog så dit privatliv forbliver privat.

Afbetaling

Viabill:

Viabill er en sikker og let måde at opdele betalingen når du shopper online på ShytoBuy. Du har med Viabill muligheden for afbetaling i en periode op til 24 måneder. Dette er helt uden renter og gebyrer på køb op til 2000 kr. Det er simpelt at anvende Viabill på vores webshop. Du skal blot vælge Viabill som betalingsmetode i check-out hvorefter du ledes videre til betalingssiden.

Klarna Konto:
Afbetaling fra 89 DKK/mdr.

Med Klarna afbetaling kan du dele din betaling op over 24 måneder. For at gennemføre din bestilling, skal du indtaste dit CPR-nummer, hvorefter din folkeregister adresse vil komme automatisk op. Hvis du ønsker at få tilsendt varerne til anden adresse med posten, skal du vælge en anden betalingsmetode.

Det er også en mikrokontrol, der tager ca. 1 sekund. Kontrollen foretages for at sikre dine personlige oplysninger og godkende dit køb. Når du har valgt Klarna afbetaling, kommer du til at få regningen i slutningen af næstkommende måned. Du vælger selv, hvor meget du vil betale af hver måned dog mindst 89 Kr./ mdr. eller 1/24 af det samlede beløb. Du kan desuden altid betale det fulde beløb med det samme.

https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/8457/da_dk/account

Girokort

Vi kan tilbyde dig betaling via girokort. Når du vælger at betale med girokort, bliver du automatisk omdirigeret til Klarna Faktura, hvorefter du vil få tilsendt et girokort som du enten kan betale gennem din lokale bank eller via din netbank.

Klarna faktura:

Køb nu - Betal efter levering!

I samarbejdet med Klarna AB, tilbyder vi betaling med faktura, som fungerer på samme måde som et girokort. Køb nu og betal når du har fået dine varer. Vi har en betalingsfrist på 14 dage. Der er intet behov for at udlevere kortoplysninger. Du har 14 dages fortrydelsesret hvis du ikke ønsker varen alligevel eller ønsker ombytning.

Almene vilkår:https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/da_dk/account/terms.pdf

Standardiserede europæiske forbrugerkreditoplysninger: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/da_dk/consumer_credit.pdf

Hvis du vælger at betale med faktura, vil du blive bedt om, at oplyse din folkeregister-adresse og dit CPR-nummer. Når du indtaster dit CPR-nummer giver du samtykke til, Klarna kan foretage en kreditvurdering. På ganske få sekunder vil du få besked om, hvorvidt Klarna kan tilbyde dig fakturabetaling for din ordre. Når du vælger fakturabetaling, vil du modtage din faktura fra Klarna få dage efter, at vi har sendt varen afsted til dig.

Bemærk venligst:
Hvis du ønsker at få tilsendt varerne til anden adresse med posten, skal du vælge en anden betalingsmetode.

Såfremt at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret på en ordre, som er bestilt via fakturabetaling, vil du ikke få faktura- og leveringsgebyret refunderet.