Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Vorter

Vorter er normalvis ufarlige og uden bivirkninger for den smitteramte, men de kan være grimme og en stor plage for dem som har dem. Vorter kan ikke bare smitte andre, men du kan også smitte dig selv. Derfor er det vigtigt, at behandle dem hurtigt. Her kan du se et naturligt udvalg af behandlinger til vorter, som udover at være utrolig effektive også er naturlige og smertefri.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Oplever du også problemer med vorter på huden? Der er et generelt ønske om at have glat og smuk hud uden mærker, som langt de fleste ville ønske de havde. Vorter er resultatet af en egentlig harmløs virus, men er ikke specielt kønne at se på, og alle der lider af problemet, vil gerne finde en måde at fjerne vorter på. Nogle metoder til at fjerne vorter på er tilgængelige hos lægen, men hvis du hellere vil slippe af med dine vorter alene, er der mange produkter som kan benyttes fra trygheden i dit eget hjem.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.