FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Information om kondylomer

Kondylomer er blandt de mest foruroligende kønssygdomme som kan forekomme hos både mænd og kvinder. Årsagerne til kondylomer kan være mange. Læs om infektionen her

Hvad er kondylomer og hvorfor får vi det?

Kondylomer er blandt de mest foruroligende vilkår for mænd og kvinder. Årsagerne til forekomsten kan være mange. De fremkommer typisk i løbet af de mest intime og dejlige øjeblikke i livet, hyppigst under seksuel aktivitet. Men kan forårsage stor ubehag og efterfølge for den inficeret. Denne infektion påvirker de mest følsomme områder på kroppen - kønsdelene. De er en af de hurtigst spredte infektioner verden over, netop da mange ikke er klar over hvordan man behandler dem effektivt. Det er nødvendigt at behandle denne kønslidelse, da den er yderst smitsom og plagefuld.

Kondylomer er et resultat af seksuel aktivitet hos mennesker. Denne tilstand er forårsaget af en virus kaldet Human Papilloma Virus eller HPV. De er kendetegnet ved udvækst af kød på og omkring kønsdele hos mennesker. De er spredt gennem menneskelig seksuel aktivitet, herunder - oralsex, analsex og vaginalt samleje. Kondylomer er så aktiv at de kan spredes gennem en simpel kontakt med et område med aktiv virus fra en inficeret person. Faktisk er sandsynligheden for spredning op til 60% i den første kontakt. Den hurtigste måde man kan blive smittet med kondylomer er ved ubeskyttet seksuel aktivitet.

Hvis du gerne vil have yderligere information omkring vorterne, dets symptomer, årsager med mere kan du med fordel læse om kønsvorter her.

Hvilke behandlingsmuligheder findes der?

Det værste ved denne virus er, at den kan forblive inde i kroppen i flere uger, måneder og nogle gange år uden at forårsage et udbrud af symptomer. Det betyder, at mange ikke er klar over at de er smittet, og således smitter andre personer uden at vide det. Når kondylomer er i den aktive tilstand, kan det medføre udbrud af symptomer som kødfulde vækster på og omkring kønsdelene. Hos mænd kan de kondylomer vise sig på penis under forhuden og forårsage ubehag under seksuelle aktiviteter. Hos kvinder kan de vise sig i nærheden af vagina, kønsdelene og skamlæber. De kan være store eller små, glatte eller ru, som kløe, men er normalt smertefri.

ShytoBuy tilbyder effektive behandlinger til kondylomer, som kan hjælpe med at kontrollere og bekæmpe udbruddet af infektionen og effektivt lindre den inficerede fra denne seksuelt overførte kønslidelse. Ved at behandle lidelsen, kan du effektivt forhindre infektionen i at sprede sig. Ved regelmæssigt brug, kan denne behandling kurere symptomerne på kondylomer samtidig med at holde virussen i hvilende tilstand.

Lidelsen er en langsomlig proces, som kan tage måneder såvel som år, for den er bekæmpet. Officielt set vil HPV virus altid være til stede i kroppen, når du først er blevet smittet, men du kan med den rette behandlingsform reducere virus og gøre den inaktiv, så du ikke kan smitte andre mennesker med den.

Andre interessante artikler