Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Hæmorider

Hæmorider er noget, der rammer cirka 75% af alle mænd og kvinder i løbet af livet. Hæmorider er er også kendt som pæle, og kan vise sig som små åreknuder i nærheden af endetarmen. De typiske symptomer kan vise sig som kløe i endetarmen, generelt ubehag og endda også ømhed og smerter, og kan derfor forårsage gener i dagligdagen. Slip af med hæmoriderne og find den intimpleje behandling der passer til dig, så du slipper for ubehaget og smerterne! Find din foretrukne, naturlige og let anvendelige hæmoride behandling i dag og oplev selv virkningen, så du kan slippe af med alle symptomer og nyde hver dag til fulde.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Enhver kan opleve at få hæmorider, og især under graviditet. Hæmorider kan være både indvendige og udvendige. Disse hævelser indeholder forstørrede blodårer og opstår omkring bagdelen. De kan være yderst ubehagelige, og pinlige nok til at mnge undgår en læge, og i stedet lever med ubehaget. Hæmoridecreme i håndkøb er yderst populært, og de der leder efter en hæmoride behandling, kan finde mange valgmuligheder, herunder kosttilskud såvel som cremer. Ikke ignorer problemet - tag i stedet et skridt mod at behandle dine problemer.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.