emaerket
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt ved køb over 499,-

    Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Første billede for Hæmorider

Hæmorider

Filtre

Type
Pris
248 kr.450 kr.
Mærker
Stjerner
Kategori
Blodcirkulation (3) Fordøjelse (6) Hjerne og humør (3) Hæmorider (3) Luft i maven (1) Tømmermænd (2) Vægtkontrol (11)
 
Vidste du at hæmorider er noget, der rammer 75% af alle mænd og kvinder en gang i livet? Disse er også kendt som pæle, og viser sig som små åreknuder i nærheden af endetarmen og de typiske symptomer kan vise sig som kløe i endetarmen eller andet ubehag. Find løsningen til at behandle de ubehagelige symptomer på hæmorider her.

Filtre

Enhver kan opleve at få hæmorider, og især under graviditet. Hæmorider kan være både indvendige og udvendige. Disse hævelser indeholder forstørrede blodårer og opstår omkring bagdelen. De kan være yderst ubehagelige, og pinlige nok til at mnge undgår en læge, og i stedet lever med ubehaget. Hæmoridecreme i håndkøb er yderst populært, og de der leder efter en hæmoride behandling, kan finde mange valgmuligheder, herunder kosttilskud såvel som cremer. Ikke ignorer problemet - tag i stedet et skridt mod at behandle dine problemer.
*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.