Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Hvilke hjemmebehandlinger findes der?

Omkring halvdelen af den danske befolkning har oplevet eller kender nogle som har haft problemer med hæmorider. Men det er et tabuemne, som skræmmer mange, ligeledes vælger mange at lade det stå til, fordi de ikke ønsker den pinlige konsultation hos lægen.

Interne hæmorider skyldes typisk en forstoppelse, anstrengelse, for siddende positioner i løbet af dagen, eller et pres på venerne fra en graviditet. Mens eksterne hæmorider opstår, når en blodsamling udvikles omkring endetarmen, hvilket medfører en smertefuld klump og rektal blødning.

Heldigvis kan du finde effektive løsninger hjemme i dit eget hjem, eller hos din lokale dagligvare forretning, som kan hjælpe med at lindre smerten. Hvis du ønsker at behandle hæmoriden akut, kan det godt kræve mere intens behandler og tilskud, som hæmoridecreme der kan købes online.

1. Aloe Vera
1. Aloe Vera

Anvendelse af Aloe Vera vil lette den smertefulde brændende og kløende fornemmelse. Den bedste ting om Aloe er, at det kommer i en kølende hurtigtvirkende gel form. Se efter en Aloe Vera, der indeholder E-vitamin, som desuden også har fugtgivende egenskaber. Vær opmærksom på at vælge en koncentreret og ren form.

2. Hørfrø
2. Hørfrø

Rene hørfrø, indeholder et høj indhold af fiber, som er effektive til at lindre og forebygge forstoppelse, blødning, og hård afføring. Enhver mad med fibre, vil bidrage til at fremme en let og sund afføring, som ikke leder på pres på venerne. Fibre blødgør afføring og forårsager mindre belastning. Bare sørg for at drikke rigeligt med vand, da fibre også suger mere væske i kroppen.

3. Kokos Olie
3. Kokos Olie

Kokosolie er en naturlig fugtighedscreme, der kan påføres topisk for at hjælpe med at minimere hæmoriden inden for en uge. Påfør olien med en ren vatpind eller desinficeres fingre. Bare sørg for at have rengjort og tørt området grundigt, før du anvender olien.

4. Heste kastanjer
4. Heste kastanjer

Heste kastanjer er blevet brugt gennem tiderne til at hjælpe med at fremme en sund blodcirkulationen. Ligeledes bruges den til at dulme smertefuld hævelse og betændelse i åreknuder og hæmorider, og til at styrke væggene i svage eller kollapse vener. Du kan købe i kapselform eller i teform.

5. Æble Cider Eddike
5. Æble Cider Eddike

Æble cider eddike har høstet megen opmærksomhed som en naturlig hæmoridebehandling, på grund af det anti-inflammatoriske egenskaber. Du kan anvende det topisk til hæmorider med en ren vatpind eller tilføje en halv kop til dit badevand, som ligge hæmoriden til iblødsætning. Du kan herefter føle lindring fra smerterne fra hæmoriden inden for et par timer.

6. Citrusfrugter
6. Citrusfrugter

At spise en kost, der er højt på citrusfrugter, har vist sig at have anti-inflammatoriske fordele, og kan reducere ubehag, kløe, blødning fra hæmoriden, og samtidig bidrage til at styrke svage blodkar inden blot et par dage.

7. Troldhassel
7. Troldhassel

Troldhassel påføres med en ren vatpind, og er en blid og traditionel hæmoride behandling. Troldhasselen vil forebygge infektion og mindske smertefuld betændelse.

8. Slagter kost
8. Slagter kost

Slagter kost (også kaldet Box Holly) er en plante, der har været anvendt som en traditionel europæisk middel til at fremme blodcirkulationen i kroppen, til behandling hæmorider og åreknuder. Du kan finde slagter kost i kapsleform, pulverform til te med honning.

9. Te breve
9. Te breve

Noget så simpelt som en varm(ikke kogende), fugtig tepose placeret på hæmoriden kan give lettelse. Takket være de naturlige ingredienser, kan teen give en aftagende smerte fra betændelse.

10. Psyllium (frøskaller)
10. Psyllium (frøskaller)

Disse har et højt naturligt indhold af fiber, som kan lindre en hård mave og forstoppelse under afføring. Tilføj Psyllium i din kost, enten som drys i din Yoghurt eller som kosttilskud. 2i1 Psyllium tilskud er et glimrende tilskud, som kan behandle akut hæmorideudbrud.

Andre interessante artikler