Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Om os

ShytoBuy.dk er en online webshop og informationsportal, som specialiserer sig i behandlingsmetoder for pinlige lidelser, følsomme emner som seksuel dysfunktion, og mere almindelige sundhedsrelaterende tilstande. Vi ved, at det kan være pinligt og ubehageligt at stå overfor en læge eller en apoteker og konversere om intime problemer, og vi tilbyder derfor alternative løsninger online, så du får den hjælp og vejledning, du har brug for.

Vores værdier

Autencitet

Er hvad er vigtigt for os

Ekspertise

Er hvad vi arbejder mod

Respekt

Er hvad vi vægter

Holdarbejde

Er hvad vi tror på

Diskretion

Er hvad vi tilbyder

Dedikation

Er hvad driver os

Vores produkter

Hvert enkelt af vores produkter er blevet udvalgt med stor nøje, og fundet over hele verden. Det er meget vigtigt at produkterne er sikre, og selvom mange af dem er klassificeret som kosttilskud, har deres originale naturlige ingredienser været brugt i mange tusinde år.

Et spørgsmål vi ofte får er: “Virker de rent faktisk?”, og en af grundene til vores succes er det at vi undgår at komme med mirakuløse løfter. Ja, de virker, men den tid det tager og resultaterne kan variere. Mange af vores kunder bestiller hos os flere gange, derfor kan vi se at de virker, men på grund af produkternes natur, kan det være svært at få en fuld anmeldelse fra hver kunde. Derfor mener vi at det bedste at gøre er at fjerne alle forventninger og blot se hvordan de påvirker dig som et individ.

Diskretion / Sikkerhed

Fra dag et til nu, har intet en større prioritet for os end at være sikker på a) at du har mulighed for at bestille med den størst mulige beskyttelse af din identitet og betalingssikkerhed, og b) at din ordre ankommer uden at nogen kan vide hvad der er inden i.

Vi bruger kun Verisign sikkerhedskryptering, og vi gemmer aldrig dine kortoplysninger. Vi følger strenge regler om databeskyttelse, og vi vil aldrig sælge dine detaljer til en tredjemand - og det mener vi.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag eksklusive tilbud, information om konkurrencer og de seneste nyheder.

Nyd vores hjemmeside

Vi har trods alt lavet den, kun til dig. De seneste kodningsteknikker og gennemtænkt design betyder at du kan komme til dit problem hurtigt, og finde en løsning lige så hurtigt. Husk at vi har folk klar til at hjælpe dig i en live chat, eller over e-mail og telefon, langt de fleste timer af døgnet - så nyd ShytoBuy-oplevelsen.

du har måske set os rundt omkring

vi fører de mest populære mærker

Flere spørgsmål?

Besøg vores "Ofte stillede spørgsmål"
FAQs
Kontakt os
Kontakt os

Voksende siden 2005

Vi har siden 2005 hjulpet mænd og kvinder med vores udvalg af naturlige produkter og enheder. Fra øget mandlig præstation til hårfjerning og hjælp til erektionsproblemer, har ShytoBuy etableret sig selv i 13 lande (Og stadig voksende), med tusindvis af kunder.