emaerket
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt ved køb over 499,-

    Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Første billede for Åreknuder

Åreknuder

Mange danskere oplever at få blodspræninger og åreknuder på kroppen. Oftest er disse symptomer ikke smertefulde, men de kan derimod være kosmetisk skræmmende, og dette kan medfører at man ikke kan lide at vise sin krop frem for ens partner eller gå på stranden i bådetøj. ShytoBuy tilbyder; rolige og smertefrie løsninger til at reducere bade blodspræninger og åreknuder, så du igen kan blive selvsikker med din egen krop.

Filtre

Åreknuder, også kendt som varicer, ses primært på arme og ben, og kan blive mere og mere udtalte som tiden går. Disse hævede og forstørrede årer, som oftest opstår på ben og fødder, kan være blå eller mørk lilla, og kan tit se klumpede eller sammenfiltrede ud. Ønsket om glat og umærket hud kan få mange til at lede efter muligheder for fjernelse af karspræninger. Frem for at benytte invasive og dyre behandlinger, kan det være en idé at prøve en creme eller et supplement som er udviklet til at hjælpe.
*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.